Emisiune la OTV despre Conspiratii, Noua Ordine Mondiala si Descoperirea din Bucegi !

by Emisiunea de la OTV, din data de 07.10.2014, despre Conspiratii, Noua Ordine Mondiala, Iluminatii, Manipulare, dar si despre Descoperirea din Bucegi ! Emisiunea a fost moderata de Dumitriu Dragos (cronicasupranaturalului.ro), iar invitatii sai au fost: – Came Cocoon (scriitor, editor, publicist la Cocoon.ro) – Dragos Anunnaki (scriitor, editor, publicist […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Emisiunea de la OTV, din data de 07.10.2014, despre Conspiratii, Noua Ordine Mondiala, Iluminatii, Manipulare, dar si despre Descoperirea din Bucegi !

OTV

Emisiunea a fost moderata de Dumitriu Dragos (cronicasupranaturalului.ro), iar invitatii sai au fost:


– Came Cocoon (scriitor, editor, publicist la Cocoon.ro)
– Dragos Anunnaki (scriitor, editor, publicist la Fara-Secrete.ro)
– Vasile Zarnescu (Redactor sef la Revista “Santinela”)

O emisiune inedita, asa cum nu vedeti in Romania !


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Protestul ONG-urilor lui George Soros și al Multinaționalelor din Piața Victoriei împotriva Guvernului (8 februarie 2017): "Un banner, care solicită ca ANAF să trateze firmele străine la fel ca cele românești, este dat jos cu violență de protestatarii din Piața Victoriei, deoarece au fost deranjați de mesaj"
Pietrele la rinichi: remedii naturale, cauze si prevenirea aparitiei lor !
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Pestera "Piatra Altarului" - o minune a Romaniei unde densitatea cristalelor este printre cele mai mari din lume !
Viktor Orban vrea să introducă în şcoli „ore de educaţie fizică patriotică“
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Submarinul-avion - o invenţie românească
Primarul Veneției a decis să amplaseze lunetiști în puncte turistice: vor fi gata să tragă asupra oricui va striga „Allahu Akbar”
Dacă oamenii ar dispărea mâine, v-aţi întrebat cum ar arăta planeta noastră? Un videoclip fascinant arată cum s-ar transforma pământul încă din primele ore
Dispariţia albinelor ameninţă omenirea
Planta Curcuma neutralizeaza neurotoxicitatea fluorului din corpul uman ! O metoda eficienta de a va purifica corpul de fluor !
Metoda prin care hackerii pot afla foarte uşor parola de Facebook
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro