Emmanuel Macron vrea introducerea unei legi care să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare! Un pretext pentru instaurarea cenzurii!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Emmanuel Macron vrea introducerea unei legi care să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a afirmat, miercuri, că îşi doreşte instituirea unei legislaţii menite să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare, argumentând că acestea reprezintă o ameninţare la adresa democraţiilor liberale, relatează Associated Press.


Liderul de la Elysee a precizat că îşi doreşte ca în acest an să fie revizuită legislaţia franceză privind mass-media, în aşa fel încât platformele reţelelor de socializare să poate fi monitorizate mai atent, mai ales în perioada alegerilor. Încă de când a devenit preşedintele Franţei, Macron a criticat instituţiile de media din Rusia, în mod special RT, care au răspândit informaţii false despre el în timpul campaniei electorale.

”Dacă vrem să protejăm democraţiile liberale, trebuie să avem o legislaţie puternică”, a afirmat Macron, adăugând că noua legislaţie va schimba profund rolul supravegherii mass-media din Franţa.


”Jurnaliştii sunt primii ameninţaţi de propagandă. Există o stratgie menită să stimuleze îndoiala, să creeze realităţi alternative. (…) Libertatea presei nu este atacată doar de dictaturi. Ea este pusă la încercare şi în democraţii, inclusiv în Europa”, a adăugat Macron, făcând referire la acţiunile duse în ultimul timp de Guvernele din Ungaria şi Polonia asupra libertăţii de exprimare din aceste ţări.

NapocaNews„[1]

Acesta este un pretext pentru instaurea cenzurii. Globalistii sunt cei care au declansat „lupta impotriva stirilor false”, dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale. „Lupta impotriva stirilor false” este un plan pentru instaurarea cenzurii la nivel global.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2018/01/emmanuel-macron-vrea-introducerea-unei-legi-care-sa-contracareze-raspandirea-stirilor-false-pe-retelele-de-socializare.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...