Emmanuel Macron vrea introducerea unei legi care să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare! Un pretext pentru instaurarea cenzurii!

by “Emmanuel Macron vrea introducerea unei legi care să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a afirmat, miercuri, că îşi doreşte instituirea unei legislaţii menite să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare, argumentând că acestea reprezintă o ameninţare la adresa democraţiilor liberale, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Emmanuel Macron vrea introducerea unei legi care să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a afirmat, miercuri, că îşi doreşte instituirea unei legislaţii menite să contracareze răspândirea ştirilor false pe reţelele de socializare, argumentând că acestea reprezintă o ameninţare la adresa democraţiilor liberale, relatează Associated Press.


Liderul de la Elysee a precizat că îşi doreşte ca în acest an să fie revizuită legislaţia franceză privind mass-media, în aşa fel încât platformele reţelelor de socializare să poate fi monitorizate mai atent, mai ales în perioada alegerilor. Încă de când a devenit preşedintele Franţei, Macron a criticat instituţiile de media din Rusia, în mod special RT, care au răspândit informaţii false despre el în timpul campaniei electorale.

”Dacă vrem să protejăm democraţiile liberale, trebuie să avem o legislaţie puternică”, a afirmat Macron, adăugând că noua legislaţie va schimba profund rolul supravegherii mass-media din Franţa.


”Jurnaliştii sunt primii ameninţaţi de propagandă. Există o stratgie menită să stimuleze îndoiala, să creeze realităţi alternative. (…) Libertatea presei nu este atacată doar de dictaturi. Ea este pusă la încercare şi în democraţii, inclusiv în Europa”, a adăugat Macron, făcând referire la acţiunile duse în ultimul timp de Guvernele din Ungaria şi Polonia asupra libertăţii de exprimare din aceste ţări.

NapocaNews“[1]

Acesta este un pretext pentru instaurea cenzurii. Globalistii sunt cei care au declansat “lupta impotriva stirilor false”, dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale. “Lupta impotriva stirilor false” este un plan pentru instaurarea cenzurii la nivel global.

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2018/01/emmanuel-macron-vrea-introducerea-unei-legi-care-sa-contracareze-raspandirea-stirilor-false-pe-retelele-de-socializare.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Tacticile mişcării homosexuale: Strategia folosită pentru schimbarea percepției asupra homosexualității în Occident și în lume
Libertatea de exprimare, oprimată în Franța din cauza migranților? Un primar a fost trimis în fața justiției după ce a spus că „populația albă creștină este înlocuită de cea musulmană”
Aristocrația Neagră: cele 13 familii regale controlează planeta
Ministrul sârb de Externe îi dă o lecție unui oficial american: "Anumite persoane, inclusiv reprezentanți ai Departamentului de Stat, au vizionat prea mult Războiul Lumilor și povestiri SF"
Asasini cu puteri paranormale sunt folosiți de către serviciile secrete
De ce George Soros îl urăște pe Viktor Orban: "Promovează principiile identității naționale și creștine"
Dr. Stefan Lanka – Otrăvirea celulară prin vaccinare; polio și oxidul nitric
Președintele Franței, Emmanuel Macron, susține lovitura de stat din Venezuela, organizată de SUA, dar nu susține protestele "vestelor galbene" din Franța
Marea Britanie: George Soros finanțează o campanie împotriva Brexitului
De ce visa Hitler la Polul Sud
200.000 de militari ai statului planetar politienesc vor proteja membrii Cupei Masonice FIFA ! O adevarata armata globala a unui stat politienesc ! S-au instalat si rachete pe blocuri pentru a asigura protectia !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro