Energia MerKaBa și Geometria Sacră – teleportare, călătorie în timp și propulsie antigravitațională

Distribuie!

MerKaBa este un câmp de energie cristalină, care este alcătuit din tipare specifice geometriei sacre, cu ajutorul cărora se aliniază laolaltă mintea, corpul şi inima. MerKaBa vine din vechiul Egipt şi înseamnă Mer-lumină, Ka-spirit, Ba-corp. Spiritul şi corpul înconjurate de anumite câmpuri rotative de lumină, adică cercuri în cercuri, spirale de energie, foarte asemănătoare cu cele ale ADN-ului, pot face ca entitatea să treacă dintr-o dimensiune în alta. Cu ajutorul ei, poţi transcende timpul şi spaţiul.

Geometria sacră reprezintă forma pe care o creează un anumit tip de frecvenţă. Altfel spus, forma este un rezultat direct al formei. Materia întreagă există datorită faptului că energia acestei materii este menţinută într-o anumită stare, ca substanţă a vibraţiei. Este baza creaţiei, este baza armoniei.


Noi sintem facuti dupa formula geometriei sacre a universului căci creaţia există şi se prezintă ca tipare energetice de forme de
undă, care se aliniază faţă de anumite forme directoare, predefinite. Astfel se explică de ce tonurile Creaţiei se propagă peste tot, prin diverse medii din univers, determinând astfel manifestări predictibile. repetabile, care sunt reacţii faţă de aceste tonuri.

Aceste manifestări se pot vedea sub forma sistemelor stelare, a planetelor, atomilor, celulelor şi cuantelor. Tonuri multiple se manifestă simultan, ca nişte corzi armonice ale informaţiei, determinând energia să se combine în diverse tipare ale dimensionalităţii.


De exemplu, vibraţiile care determina siliciul din crusta Pământului şi carbonul din corpul nostru se aliniază unor tipare directoare tetraedrice. Folosind singurele cuvinte pe care le aveau la dispoziţie în vremea lor, înţelepţii din vechime au prezentat toate acestea astfel:

„La început, a fost Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul. La început, el a fost cu Dumnezeu; toate lucrurile s-au făcut prin El şi fără El nimic nu s-a făcut din câte s-au făcut. în El era viaţa şi viaţa era
lumina oamenilor”.

La început a fost intenţia, ideea creaţiei, apoi s-a stabilit tiparul. Toate tiparele Creaţiei tridimensionale, inclusiv forma umană, sunt constituite din legături energetice. Aceste legături energetice la rândul lor pot avea cinci forme. Fiecare tipar în parte rezultă dintr-una din cele cinci forme simple sau dintr-o combinaţie a lor.

Timp de secole, aceste cinci forme au constituit un subiect
de cercetare şi de dezbateri. Unele religii s-au dezvoltat având ca bază informaţiile despre aceste forme; şcolile misterelor s-au dedicat păstrării acestor informaţii pentru a fi utilizate de generaţiile următoare. Ştiinţa alchimiei, care a fost, adesea, asociată cu transformarea plumbului în aur, are rădăcini în studiul asupra acestor forme.

Alchimiştii erau mai puţin preocupaţi să obţină metalele concrete, ci, mai degrabă, de transformarea pe care metalele o suportau atunci când treceau de la o formă de manifestare la alta. Modelele fundamentale, care sunt, literalmente, codurile geometrice ale Creaţiei, sunt cunoscute astăzi, drept solide platonice şi descriu, fizic, volumele cuprinse de aceste modele.

Solidele Platonice din opera filozofului grec Platon, „Timaeus”

Termenul „platonic” face referire la omul de ştiinţă şi filozoful Platon şi la una
dintre cele mai cunoscute lucrări ale sale, Timaeus. în această lucrare, Platon, foloseşte ca instrument metafora, pentru a descrie o cosmologie universală, bazată pe anumite tipare interconectate ale geometriei. Totuşi, se pare că aceste tipare au fost cunoscute cu mult înainte de Platon, după cum o arată vestigiile arheologice ale formelor rezultate din. aceste tipare, care pot fi văzute în Muzeul din Cairo, din Egipt.

 

In casetele de sticlă se află, executate cu fineţe, modele ce datează de acum 3.000 de ani, modele ale formelor despre care se vorbeşte în Timaeus. Şi mai vechi decât aceste forme sunt cele păstrate la Ashmolean Museum din Oxford, Anglia, despre care se estimează că au fost asamblate cu aproximativ 1000 de ani înainte de vremea lui Platon. Deşi nu sunt tot atât de fin lucrate ca formele egiptene, aceste modele reprezintă, într-un mod foarte evident, indicii despre cunoaşterea naturii fundamentale, geometrice, a „cărămizilor” Creaţiei.

Un solid platonic poate fi definit drept suprafeţele ce conturează un volum foarte special, perfect închis. Toate dimensiunile ce definesc porţiuni ale acestui volum sunt egale, fiind, de asemenea, egale, valorile tuturor unghiurilor interioare ce definesc colţurile. Din punct de vedere conceptual, se poate considera că un astfel de solid constă dintr-o singură celulă elementară a formei, care se repetă, prin celule adiacente, egale, până ce ajunge din nou în contact cu celula iniţială. Toate unghiurile formate prin alipirea celulelor elementare sunt egale, ca şi dimensiunile tuturor laturilor celulei. în prezent, se cunosc cinci solide platonice regulate.

Ele sunt de diverse complexităţi, iar complexitatea lor este dată de numărul de feţe. Avem astfel:

  • tetraedru, care are 4 feţe, 6 muchii şi 4 colţuri;
  • hexaedru adică cub, cu 6 feţe, 12 muchii şi 8 colţuri;
    octaedru – 8 feţe, 12 muchii şi 6 colţuri;
  • dodecaedru – 12 feţe, 30 muchii şi 20 colţuri
  • icosaedru cu 20 feţe, 30 muchii şi 12 colţuri.

Misteriosul principiu MerKaBa (propulsia anti-gravitaţională sau “înălţarea la cer”)

Mitoza este procesul de diviziune celulară prin care ia nastere organismul uman. În cursul acesteia, zigotul (rezultat din contopirea ovulului cu spermatozoidul) se divide în 4 celule – care nu sunt altceva decât un tetrahedron înscris într-o sfera – apoi în 8 celule care constituie o stea tetrahedronică. Steaua tetrahedronică din această fază a mitozei va alcatui centrul geometric al viitorului organism, va ramâne situată la baza coloanei vertebrale în zona perineului, toate câmpurile si grilele energetice ale organismului ramânând centrate pentru restul vieţii în jurul acestei stele.

Omul are trei corpuri: ficic, mental si emotional. Câmpurile energetice din jurul corpului uman, sunt alcatuite din trei stele tetrahedronice corespunzatoare corpurilor fizic, al celui mental si al celui emoţional. O stea tetrahedronică este alcatuită din două tetrahedroane, respectiv două piramide cu feţe triunghiulare intre-pătrunse (astfel încât steaua tetrahedronică seamănă cu steaua lui David, numai că este tridimensională şi are opt colţuri). Cele două tetrahedroane reprezintă energia masculină (tetrahedronul cu vârful în sus) şi energia feminină (cel cu vârful în jos) aflate în balanţă.

Câmpul stelei tetrahedronice mentale este de natură electrică, masculină şi se roteşte spre stânga. Câmpul stelei tetrahedronice emoţionale este de natura magnetică, feminină şi se roteşte spre dreapta. Câmpul stelei tetrahedronice a corpului fizic nu se roteşte. Există un tub care străbate organismul şi care uneşte vârfurile celor trei stele tetrahedronale (ale corpurilor mental, emoţional şi fizic). Dacă învăţăm cum să circulăm energia (“prana” sau “ka”) prin acest tub (interconectând corpul mental sau mintea, corpul emoţional sau inima şi corpul fizic) printr-o raţie geometrică specifică şi cu o anumită viteză, determinăm şi rotirea stelei tetrahedronice a corpului fizic. Astfel se ajunge la creearea unei “MerKaBa”, adică la rotirea în direcţii opuse a câmpului electro-magnetic care încorporează atât corpul fizic, cât şi spiritul.

În egipteană veche “Mer” defineşte câmpurile de energie care se rotesc, “Ka” înseamnă spirit şi “Ba”, corp sau realitate, iar în limbă ebraică Mercaba se traduce prin “trăsura” (adică vehicol luminos). Câmpurile de lumină ale unei MerKaBa, care se rotesc în direcţii opuse constuite un vehicol care poate călători oriunde în timp şi spaţiu. Dacă cineva ştie să-şi activeze MerKaBa, acesta poate călători instantaneu oriunde în Univers şi se poate transpune instantaneu oriunde în timp, metode – popularizate de altfel că “stiinţifico-fantastice” în filmele şi romanele de ficţiune – sub numele de “teleportare” şi “tunelul timpului”.

MerKaBa este aşadar o metodă de propulsie anti-gravitaţională şi un vehicol de călătorie spaţiu-timp. Aceasta a fost iniţial descrisă la scoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscută de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, maeştrii şi yoghinii din Himalaya, transmisă ca “un secret” din generaţie în generaţie în jurul lumii de-a lungul veacurilor şi mileniilor. Desenul lui Leonardo da Vinci arata de exemplu, că acesta avea cunoştinţă de conceptul MerKaBa. În lumea contemporană a fost “redescoperită” de către Einstein prin Teoria Câmpurilor Unificate publicată pentru prima oară în 1925-27.

Având în vedere că depăşirea barierei spaţiu-timp implică nivele de vibraţie foarte înalte, chiar dacă cineva învaţă (prin practica yoghină) să-şi construiască MerKaBa, dacă nu are o dezvoltare spirituală corespunzătoare, nu va reuşi să controleze vibraţiile respective şi nu va reuşi să rămână în dimensiunea în care călătoreşte.

Câmpul electro-magnetic al omului are aşadar o imagine geometrică, a unei stele cu centrul în regiunea perineului la bază coloanei vertebrale care se întinde pe un diametru de 16,80 metri. Vârful tetrahedronului masculin se află totdeauna deasupra capului şi are lungimea unei mâini. Baza tetrahedronului masculin se află deasupra genunchilor dacă staţi în picioare, iar dacă vă aşezaţi, baza se mută în consecinţă, aproape de podea sau pământ. Dacă staţi întins pe pământ, jumătate din tetrahedronul masculin se afla în pământ.

Baza tetrahedronului feminin se afla totdeauna în regiunea plexului solar, fie că staţi în picioare sau pe scaun. Dacă staţi în picioare, vârful tetrahedronului feminin intra (cât lungimea unei mâini) în pământ. Dacă staţi pe un scaun, vârful se mută în jos corespunzător. Dacă staţi întins pe pământ, mai mult de jumătate din tetrahedronul feminin intră în pământ.

Această metodă de propulsie anti-gravitationala şi vehicol spaţiu-timp a fost folosită de mentorii spirituali sau maeştrii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoaştem din religie sub numele de ascensiune sau “înălţarea la ceruri” este de fapt, o metodă de a “te muta” în mod conştient dintr-o lume dimensională într-alta, luându-ţi şi corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa.

Geometria sacra – MerKaBa

Acum 13.000 de ani in urma eram constienti de ceva care ne reprezinta, lucru uitat cu desavarsire: energia geometrica care ne incojoara corpul poate fi activata intr-un anumit fel. Aceste campuri se roteau aproape cu viteza luminii in jurul corpurilor noastre, dar acestea au incetinit si au incetat sa se mai roteasca dupa „Cadere”.

Cand aceste campuri sunt reactivate si incep sa se roteasca, acest fenomen se numeste Mer-Ka-Ba, iar utilitatea ei nemarginita in aceasta Realitate este de neegalat. Ne ofera o cunoastere extinsa a ceea ce suntem, ne conecteaza la o constiinta de un nivel inalt si restaureaza memoria infinitelor posibilitati ale naturii noastre. In egipteana veche „Mer” defineste campurile de energie care se rotesc, „Ka” inseamna spirit si „Ba”, corp sau realitate, iar in ebraica Mercaba se traduce prin „trasura” (adica vehicol luminos).

Campurile de lumina ale unei MerKaBa, care se rotesc in directii opuse, constituie un vehicol care poate calatori oriunde in timp si spatiu. Daca cineva stie sa-si activeze MerKaBa, acesta poate calatori instantaneu oriunde in Univers si se poate transpune instantaneu oriunde in timp, metode popularizate de altfel ca „stiintifico-fantastice” in filmele si romanele de fictiune sub numele de „teleportare” si „tunelul timpului”.

MerKaBa este asadar o metoda de propulsie antigravitationala si un vehicol de calatorie spatiu-timp. Aceasta a fost initial descrisa la scoala misterelor faraonului Akhunaton, apoi cunoscuta de mentorii spirituali ai religiilor din toate timpurile, maestrii si yoghinii din Himalaya, transmisa ca un secret din generatie in generatie, in jurul lumii de-a lungul veacurilor si mileniilor.

Desenul lui Leonardo da Vinci arata de exemplu, ca acesta avea cunostinta de conceptul MerKaBa. In lumea contemporana a fost redescoperita de catre Einstein prin Teoria Unificata a Campurilor si publicata pentru prima oara in 1925-1927. Avand in vedere ca depasirea barierei spatiu-timp implica nivele de vibratie foarte inalte, chiar daca cineva invata sa-si construiasca MerKaBa, daca nu are o dezvoltarea spirituala corespunzatoare, nu va reusi sa controleze vibratiile respective si nu va reusi sa ramana in dimensiunea in care calatoreste.

Campul electromagnetic al omului are asadar o imagine geometrica, a unei stele cu centrul in regiunea perineului, la baza coloanei vertebrale, care se intinde pe un diametru de 16,80 metri. Varful tetrahedronului masculin se afla totdeauna deasupra capului si are lungimea unei maini. Baza tetrahedronului masculin se afla deasupra genunchilor daca stati in picioare, iar daca va asezati, baza se muta in consecinta, aproape de podea sau in pamant.

Daca stai intins pe pamant, jumatate din tetrahedronul masculin se afla in pamant. Baza tetrahedronului feminin se afla totdeauna in regiunea plexului solar, fie ca stati in picioare sau pe scaun. Daca stati in picioare, varful tetrahedronului feminin intra (cat lungimea unei maini) in pamant. Daca stati pe un scaun, varful se muta in jos corespunzator. Daca stati intins pe pamant, mai mult de jumatate din tetrahedronul feminin intra in pamant.

Aceasta metoda de propulsie antigravitationala si vehicol spatiu-timp a fost folosita de mentorii spirituali sau maestrii tuturor timpurilor. Ceea ce cunoastem din religie sub numele de ascensiune sau „inaltarea la ceruri” este de fapt, o metoda „de a te muta” in mod constient dintr-o lume dimensionala intr-alta, luandu-ti si corpul fizic cu tine, folosind principiul MerKaBa.

Istoria MerKaBa

Ce înseamnă Merkaba?

Cuvântul Merkaba este alcătuit din trei silabe: Mer, Ka şi Ba. Aceste silabe-cuvânt vin din egipteana veche. Există mai multe pronunţii ale Merkaba, cum ar fi Merkabah, Merkava, şi Merkavah. Pronunţăm, de obicei, cuvîntul cu accentul căzând pe cea de a doua silabă: Mer-KA-ba. Alţii îl pronunţă cu accentul căzând deopotrivă pe fiecare dintre silabe.

Mer se referă la o anumită calitate a luminii care era înţeleasă, în timpul celei de-a 18-a Dinastii a Egiptului, în urma reorientării religiilor către venerarea unui singur Dumnezeu al întregii creaţii. “Mer” era văzută ca două câmpuri rotindu-se în sensurii opuse, dar în acelaşi spaţiu. Aceste câmpuri sunt generate atunci când o persoană execută o serie de tipare specifice de respiraţie.

Ka se referă la spiritul individual al persoanei.

Ba se referă la interpretarea dată de spirit propriei sale realităţi particulare. în realitatea umană, Ba este îndeobşte definită ca realitatea fizică sau realitatea corpului. în alte realităţi, unde spiritele nu au corpuri, Ba se referă la conceptele sau interpretarea dată realităţii, pe tărâmul unde ele există.

Ce este Merkaba?

Merkaba este un câmp de energii care se rotesc în sensuri inverse care este generat de rotirea unor forme geometrice specifice care afectează simultan atât spiritul, cât şi corpul cuiva. Este un vehicol care poate ajuta mintea, corpul şi spiritul să acceseze şi să facă experienţa altor planuri ale realităţii sau altor potenţialităţii ale vieţii. De fapt, Merkaba este chiar mai mult de atât. Toţi cei care au învăţat meditaţia Merkaba au afirmat că, prin aceasta, ei au învăţat mai multe despre ei înşişi, s-au conectat cu sinele lor superior şi s-au deplasat către noi nivele de conştientizare. Merkaba este o unealtă prin care oamenii îşi pot atinge propriul potenţial deplin.

tumblr_inline_nasf8iS3a51r1aqjj

Merkba este un câmp de energie cristalină care este alcătuită din tipare specifice ale geometriei sacre care aliniază laolaltă minte, corp şi inimă. Acest câmp energetic creat prin geometria sacră, se extinde în jurul corpului, la o distanţă de cca. 15 m, chiar mai mult. Aceste câmpuri de energie generate de geometrie se rotesc, în mod normal, în jurul corpurilor îndeaproape şi cu viteza luminii, dar pentru mulţi din oameni ele s-au încetinit sau chiar au încetat să se mai rotească, din pricina unei lipse de atenţie şi prin nefolosire. Când acest câmp este reactivat şi el se roteşte cum se cuvine, el poartă numele de Merkaba. O Merkaba activată deplin arată aidoma cu structura unei galaxii sau a unui UFO.

Merkaba permite experiementarea conştientizării amplificate/expandate, conectarea la potenţialităţile superioare ale conştiinţei şi restabileşte accesul şi memoria posibilităţilor infinite ale fiinţei noastre. Atunci când meditaţia Merkaba este realizată în mod corect, Merkaba va integra, în mod fluid, aspectele feminin (intuitiv, receptiv) şi masculin (activ, dinamic) ale minţii şi spiritului.

Ce se va întâmpla atunci când se practică această meditaţie?

Aflând adevărul despre Merkaba, se va înţelege nu doar intelectual câmpurile geometrice, ci va fi vorba de experienarea personală a lor şi se vor simţi într-un mod palpabil, în jurul corpului. Aceste câmpuri geometrice de energie din jurul corpurilor pot fi reglate într-un anumit fel, care este şi el legat de felul cum se face respiraţia. Meditaţia Merkaba este alcăuită dintr-un proces având 17 respiraţii, însoţit de mudre (poziţii ale mîinilor) care sunt esenţiale pentru o folosire corectă a Merkaba.

Prin activarea Merkaba prin intermdiul meditaţiei cu 17 respiraţii se ajunge la un contact mai profund cu propriul Sine Divin care va întări fiecare din aspectele vieţii. Aşa se va putea mai bine gestiona stresul,  putea echilibra mintea şi emoţiile, corpul fizic şi energetic se va vindeca, dacă Merkaba va fi folosită adeseori şi într-un mod consecvent. Mai important încă, se va experienta şi reaminti de legătura personală intimă cu Dumnezeu, într-o ambianţă sigură şi proteguitoare.

Învăţând care sunt etapele meditaţiei Merkaba nu este în sine suficient pentru a face pe deplin experienţa beneficiilor unei Merkaba activate. Oricine poate învăţa etapele tehnice, cu ajutorul unei cărţi sau a unei înregistrări video. Mai există cel puţin încă un factor care este chiar mai important decât învăţarea meditaţiei Merkaba însăşi – şi aceasta este deschiderea inimii şi experimentarea Iubirii Divine. Iubirea Necondiţionată sau Divin este factorul primordial care îngăduie ca Merkaba să devină un câmp viu de lumină. Fără Iubirea Divină, Merkaba nu va fi decât o înşiruire de etape şi va avea multe limitări.

Oricine îşi va putea reaminti cum să îşi activeze Merkaba!

Instrucţiuni preliminarii de Drunvalo Melchizedek

Învăţăturile privitoare la respiraţia sferică

“Aidoma soarelui, şi noi trebuie să respirăm, radiind lumina către toate formele vieţii, pentru că de la toate formele de viaţă ne vom primi, la rândul nostru, mana.

Începeţi prin a vă crea în propria casă un loc pe care să îl folosiţi numai atunci când faceţi această meditaţie. Creaţi-vă un spaţiu unde nimeni nu vă va putea deranja – poate în dormitor. Pentru aceasta, v-ar putea fi de ajutor un mic altar cu o lumânare şi o pernă obişnuită sau de canapea, pe care să staţi. Faceţi din acest loc ceva sacru. Aici veţi învăţa să vă creaţi Merkaba în jurul corpului şi să realizaţi un contact conştient cu sinele vostru superior.

Câte o dată pe zi intraţi în această meditaţie, până ce va veni momentul când respiraţia vă va fi devenit un act pe deplin conştient, până când vă veţi reaminti, cu fiecare suflu, de conexiunea voastră intimă cu Dumnezeu. Pentru a începe această meditaţie, aşezaţi-vă mai întâi jos, relaxaţi-vă. Lăsaţi să se ducă toate grijile zilnice. Respiraţi ritmic şi superficial. Concentrându-vă atenţia pe respiraţie, fiţi relaxaţi.

Când simţiţi cum tensiunile încep să pălească, începeţi să vă deschideţi inima. Simţiţi Iubirea. Simţiţi Iubire pentru orice formă de viaţă de oriunde. Continuaţi să respiraţi ritmic, cu atenţia îndreptată pe respiraţie, simţiţi cum Iubirea vă inundă spiritul. Când SIMŢĂMÂNTUL iubirii a pus stăpânire pe fiinţa voastră, sunteţi gata de a trece către a face experienţa Merkaba. Fără această Iubire, oricâtă cunoaştere aţi avea, nimic nu vă va ajuta să vă creaţi Merkaba. Iubirea este măsura în care veţi putea experimenta Merkaba.

Ceea ce urmează este o trasare, în linii generale, a meditaţiei care vă va activa Merkaba. Avem la dispoziţie 17 respiraţii pentru a o realiza. Primele şase sunt cele de echilibrare a polarităţilor existente în cele opt circuite electrice ale noastre care sunt – totodată – şi circuitele de curăţare. Următoarele şapte, care sunt total diferite, sunte menite a restabili curgerea cuvenită a pranei prin corp şi de a recrea “respiraţia sferică” în corp. Cea de a 14-a respiraţie este unică în felul său. Ea schimbă echilibrul energiei pranice din corp de la conştientizarea de tip 3D, la cea specifică 4D. Ultimele trei respiraţii recreează câmpurile Merkaba înăuntrul şi în jurul corpului.”

SURSE

  1. Aryana Havah – „Cristofor – magul din Carpati”.
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/misteriosul-principiu-merkaba-propulsia-anti-gravitationala-sau-inaltarea-la-cer/
  3. http://astrologykom.blogspot.ro/2010/02/geometria-sacra-merkaba.html
  4. http://3d-neosamanism.blogspot.ro/2012/03/merkaba.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...