Energia Orgonica – energia universala a vietii, esentiala pentru sanatatea oamenilor ! Wilhelm Reich a murit in inchisoare, dupa ce a facut publica aceasta descoperire !

Distribuie!

Energia Orgonica, este cunoscuta din vechime, evident sub diverse denumiri. Orientalii ii spuneau „chi” (energia vietii). Chiar daca, „oamenii de stiinta” conservatori evita sa discute despre aceasta energie ori s-o considere drept „pseudostiinta”, argumentele uriase ii vor contrazice temeinic.

piramida orgonica

581270_374546712597845_699143494_n Earth_-_Orgone_Accumulator orgonite_diagram orgonite-84151561 Orgonite-funcionamiento-artesamor pendant_components_diagram Pyramid Skalar Waves

De pe pagina Orgoni.ro aflam mai multe pe larg:


„Zeci, daca nu sute de oameni de stiinta din lumea intreaga au recunoscut prezenta energiei orgonice, chiar daca i-au formulat alte denumiri. Franz Anton Mesmer a numit-o “magnetismul animal”, Charles von Reichenbach i-a spus “odyle”, Henri Bergson – “energia vitala”, Sigmund Freud – “libido”, iar marele psiholog William MacDougall a denumit-o “energie hormica”.

Numele consacrat de “energie orgonica” a fost inventat de psihologul Wilhelm Reich, unul din discipolii marelui Freud, care i-a oferit si definitia de “forta creativa din natura”. Acest articol va prezenta succint o scurta istorie a descoperirii energiei orgonice de catre William Reich, precum si va descrie proprietatile acestei energii.

De la libido la energia orgonica !

Fiind psihoanalist si student al lui Freud, punctul de plecare al lui William Reich in descoperirea energiei orgonice a fost, bineineteles, conceptul freudian de “libido”. Libido-ul reprezinta dorinta de satisfacere a instinctelor sexuale; Reich a dezvoltat conceptul de libido, concentrandu-se asupra expresiei sale fizice si a continutului psihologic, fiind capabil sa demonstreze relatia dintre minte si corp. Mai departe, energia libido-ului a fost generalizata de catre Reich, el extinzandu-si cercetarile, dincolo de psihiatrie, in medicina si biologie. Astfel, energia libido-ului a fost dezvoltata intr-un concept mai concret de “bioelectricitate”, iar intrucat, cu timpul, s-a dovedit ca aceasta nu are o natura electrica, ea a fost redenumita “energie orgonica”.

Energia orgonica, prezenta in om, in atmosfera Pamantului, dar si in Univers

Desi, initial, energia orgonica a fost descoperita in corpul uman, Reich a invatat, prin diverse experimente, ca ea exista si in atmosfera. Astfel, cu aceasta descoperire, Reich a transcens granitele biologiei si a patruns in domeniul meteorologiei si fizicii atmosferice. Cu timpul, Reich a mai descoperit ca energia orgonica se afla si in Univers, asa ca studiile sale au patruns si in domeniile astronomiei si astrofizicii.

William Reich nu si-a propus sa faca “descoperiri geniale”, ci pur si simplu observa si experimenta zi de zi, studia cu abnegatie, organiza faptele asa cum ele apareau, fara sa le forteze sa se potriveasca cu un anumit model. Ceea ce a descoperit el era faptul ca aceeasi energie din actul sexual, era prezenta si in natura, si in lucrurile vii si nevii.

El a clasificat astfel energia orgonica descoperita:

1) In constiinta:
– in senzatii;
– in emotii;
– in perceptii;
– in ganduri

2) In viata:
– in miscarea animalelor;
– in aparitia vietii;
– in reproductie;
– in evolutie;
– in crestere

3) In atmosfera si in procesele cosmice:
– in nori;
– in furtuni;
– in electricitatea atmosferica;
– in crearea materiei la orice scara (atomi, planete, stele, galaxii)

Proprietatile energiei orgonice

Energia orgonica, forta creativa din natura, nu este vreo forma de electromagnetism sau alta forta fizica. Ea este specifica vietii, dar viata este doar o manifestare particulara a sa. Urmatoarele proprietati ale energiei orgonice au fost deduse de catre Reich, din experimentele sale:

1) Energia orgonica nu are masa. Intrucat energia orgonica nu are greutate sau masa, este foarte greu de masurat cu ajutorul tehnicilor conventionale.

2) Energia orgonica este prezenta peste tot. Energia orgonica umple spatiul; ea este prezenta in diferite grade sau concentratii, dar nu este absenta de nicaieri. Este prezenta si in vid, in interiorul atmosferei terestre, dar si in spatiul cosmic. Din acest punct de vedere, se aseamana cu eterul, de care atat de mult se vorbea in fizica dinaintea secolului al 20-lea.

3) Energia orgonica reprezinta mediul fenomenelor electromagnetice si gravitationale. La fel ca eterul, energia orgonica reprezinta substratul celor mai fundamentale fenomene naturale. Ea reprezinta mediul in care lumina se misca si in care apar fortele electromagnetice si gravitationale.

4) Energia orgonica se afla in miscare constanta. Continua miscare a energiei orgonice paote fi observata in conditii corespunzatoare. Sunt cel putin doua tipuri de miscare specifica: o pulsatie (sau o expansiune si contractie alternanta) si o curgere normala de-a lungul unei directii curbe.

5) Energia orgonica contrazice legea entropiei. O enregie orgonica este atrasa de concentratii mai mari de energie orgonica. Spre deosebire de caldura sau electricitate, care intotdeauna au directia de la un potential puternic la unul scazut, energia orgonica curge de la un potential scazut la unul puternic. Sa luam de exemplu caldura emisa de un radiator intr-o camera: ea pleaca de la radiator in camera, si nu se intoarce din camera la radiator; acest proces este in concordanta cu legea entropiei. Procesele orgonice functioneaza invers: concentratiile mai mari de energie orgonica atrag concentratiile mai mici de energie orgonica prezente in anumite zone.

6) Energia orgonica este responsabila pentru procesele vii si nevii din intreg Universul. Energia orgonica este responsabila pentru lucrurile vii (pentru procesul invatarii si pentru evolutia de la speciile simple la cele complexe). In lucrurile nevii, energia orgonica este responsabila pentru cresterea norilor si a furtunilor din atmosfera, pentru cresterea galaxiilor si a stelelor din ele. Energia orgonica formeaza unitati orgonice care achizitioneaza energie din mediul inconjurator, si care au un ciclu de viata, ca nasterea, cresterea, maturitatea si declinul.

7) Materia este creata din energia orgonica. Sub conditii corespunzatoare, materia este creata din energia orgonica. Aceste conditii nu sunt nici rare, si nici neobsinuite, iar Reich credea ca o materie noua apare in continuu pe aceasta planeta.

8 ) Energia orgonica este responsabila pentru viata. Energia orgonica este energia vietii si astfel ea este responsabila pentru caracteristicile speciale ce diferenteaza viul de neviu.

9) Curente separate de energie orgonica se pot atrage unele cu altele si astfel sa se suprapuna. Functia de suprapunere este o forma fundamentala a procesului creativ. Suprapunerea energiilor orgonice in spatiul liber poate da nastere la o spirala; spirala o putem observa si in galaxiile spiralate, si in uragane si furtuni. Suprapunerea apare si in timpul actului sexual, cand doua curente separate de energie se suprapun in timpul orgasmului.

10) Energia orgonica poate fi manipulata si controlata cu ajutorul dispozitivelor orgonice. Primul dispozitiv de energie orgonica a fost construit in secolul 18 de catre francezul Mesmer si purta numele de “bacquet”. William Reich a dezvoltat cateva dispozitive pentru controlul energiei orgonice. Cel mai cunoscut dispozitiv este “acumulatorul de energie orgonica”, care are forma unei cutii si contine materiale metalice si non-metalice.

Experimente care demonstreaza existenta energiei orgonice

1) Experimentul XX – Acest experiment se preocupa de tranzitia de la materia nevie la materia vie. Experimentul XX este realizat cu ajutorul unei ape bionice, o apa obtinuta cu ajutorul energiei orgonice. Aceasta solutie este sterilizata sub presiune si tinuta in containere sterile, care sunt inghetate. La topire, aceste solutii sterile prezinta, sub microscop, forme de celule vii.

2) Experimentul Oranur – consta in introducerea energiei nucleare, sub forma unui material radioactiv, in campuri puternice de energie orgonica. Rezultatul a fost o raspandire extrem de larga in atmosfera a energiei rezultate, pe o zona de mii de ori mai mare decat cea in care a avut loc experimentul. Acest lucru a putut fi observat cu ajutorul contoarelor Geiger care au masurat un nivel periculos de radiatii.”[1]

Acumulatorul de energie Orgonica !

„Wilhelm Reich a avut o idee grandioasă şi revoluţionară. El a inventat prima maşină care lucrează cu energii subtile, primul aparat radionic, menit să stocheze, să păstreze şi să distribuie energia orgonică. Acumulatorul de energie orgonică (acumulator orgonic sau Orac) este un instrument foarte simplu constituit din mai multe straturi aşezate într-o anumită ordine şi după anumite reguli. Acumulatorul poate absorbi din mediu, prin feţele sale exterioare, mari cantităţi de orgon ce poate fi utilizat ulterior.

Instrumentul, cu un potenţial remarcabil, cu rezultate surprinzătoare, are totuşi şi dezavantaje, cel mai important fiind acela că acumulează din mediu orice fel de energie, nu este capabil să le selecţioneze, ceea ce comportă riscuri uriaşe.

Din acest punct de vedere, o mare problemă în utilizarea acumulatorului o reprezintă găsirea unui spaţiu adecvat de lucru, curat energetic, nepoluat şi fără perturbaţii. Energia orgonică din atmosferă este foarte sensibilă la anumite forme de perturbare sau de turbulenţe, agitaţie atmosferică. Într-o manieră foarte asemănătoare protoplasmei, orgonul atmosferic poate fi excitat sau iritat, dar poate ajunge chiar şi într-o stare toxică. În astfel de cazuri nu se recomandă folosirea acumulatorului pentru că încărcarea lui va fi deasemenea toxică. Prin urmare trebuie respectate anumite reguli de utilizare a acestui acumulatorul orgonic.

Astfel nu se recomandă utilizarea lui în spaţii în care se găsesc: lămpi fluorescente, televizoare, calculatoare, alte aparate cu tuburi catodice, cuptoare cu microunde, aparate de bucătărie cu curent de inducţie, pături electrice (chiar închise dar conectate), aparate diatermice sau cu raze X, motoare electrice, detectoare de fum (conţin elemente radioactive), ceasuri sau alte aparate cu depuneri fosforescente (pentru citirea pe timp de noapte – sunt acceptate doar cele bazate pe absorbţia luminii), aparate electromagnetice, bobine de inducţie, materiale radioactive sau vapori chimici concentraţi.

Se va ţine cont de emisiile puternice ale aparatelor (precum cele ale aparatelor cu raze X) în uz sau folosite recent. Experienţele realizate de Reich (şi mai recent în câteva spitale germane) au demonstrat că echipamentele cu raze X anihilează efectul regenerativ şi revitalizant al orgonului. Aceste reguli trebuie respectate cu stricteţe, mai ales în cazul în care se fac cercetări biologice sau pe fiinţe umane.

Există şi influenţe exterioare nefaste ce au un efect major, precum: sisteme radar de pe aeroporturi, relee de comunicaţii cu microunde, relee pentru telefonie mobilă, linii de înaltă tensiune, turnuri pentru transmisii AM, FM sau Tv, centrale nucleare, depozite de materiale radioactive, zone în care au loc experienţe sau au avut loc evenimente nucleare.

Schema unui acumulator orgonic cuprinde straturi organice (absorb energie orgonică) şi metalice (conduc energie orgonică) intercalate.

Construcţia sa are la bază câteva reguli:
– suprafaţa exterioară trebuie confecţionată din material organic;
– suprafaţa interioară trebuie să fie metalică, neacoperită deoarece vopselele interferează negativ;
– acumulatorii cu mai multe straturi intercalate sunt mai puternici, dar energia acumulată nu este direct proporţională cu numărul de straturi, ci mai degrabă există o relaţie logaritmică (puterea Orac cu 3 straturi = 70% din puterea Orac cu 10 straturi);
– pentru a dezvolta o putere mai mare, un acumulator mic poate fi introdus într-unul mai mare;
– energia acumulată creşte dacă ultimele straturi organic şi metalic se dublează;
– pentru cercetări biologice sau pe fiinţe umane nu se vor utiliza aluminiul şi plumbul pentru că au efecte toxice; Reich a afirmat că nici cuprul nu este recomandat;
– materiale metalice recomandate: oţel, fier, oţel galvanizat sau zincat, oţel aliat, inox;
– materialele organice recomandate sunt: lână, bumbac, bumbac acrilic, mase plastice (Plexiglass, ABS, altele cu excepţia poliuretanului), placaj şi lemn uscate, plută, vată minerală, fibre de sticlă, parafină, ceară de albine, pământ, apă;
– materiale organice nerecomandate: lemn sau placaj ude, uretan (carbamat – datorită efectelor hipnotic şi citostatic), poliuretan, substanţe ce conţin formaldehidă, azbest (emisie de radon);
– forma Orac este foarte importantă, piramida, conul, tetraedrul având efecte speciale.

Este foarte important ca acumulatorul orgonic să fie curăţat interior şi exterior, periodic dar şi după utilizare (când nu este folosit se ţine deschis). Metode de curăţare: expunere la aer curat, departe de surse perturbatoare; prin vortexuri alternate levogir/dextrogir obţinute cu o baghetă metalică într-un recipient cu apă şi sare aflat lângă Orac însoţite de mentalizare (APA se schimbă de câteva ori); cu aspiratorul cu apă, dar motorul se ţine departe de Orac.

Acumulatorul are randament mic pe vreme ploioasă sau umedă pentru că energia orgonică la suprafaţa pământului este redusă fiind în mare parte absorbită de nori. Randamentul este mare în zilele însorite, cu umiditate scăzută.

Randamentul acumulatorului mai depinde de: altitudine – e mare la înălţimi mari, latitudine – cel mai bun este la ecuator (oamenii la ecuator sunt veseli, optimişti, îmbrăcaţi în culori vii, spre deosebire de nordici ce sunt mai melancolici).

Orac de uz uman se căptuşeşte pe interior cu tablă ce nu trebuie să intre în contact cu pielea, distanţa minimă fiind de 5 – 10 cm. În Orac se intră fără haine pentru că acestea absorb energie şi interferează cu aceasta. Un scaun din lemn este util în acumulator, deşi absoarbe şi el energie.
Folosirea abuzivă a Orac duce la apariţia unor simptome specifice de supraîncărcare: presiune în zona capului, uşoară graţă, stare generală proastă, ameţeală, pierderi de echilibru. Pentru a contracara aceste manifestări neplăcute este necesar a se ieşi imediat la aer şi simptomele dispar în doar câteva minute.

În prima fază de utilizare a Orac nu se vor depăşi 30 – 45 de minute zilnic.
Persoanelor hipertensive, cu tumori craniene, boli de inimă, ateroscleroză, glaucom, epilepsie, obezitate, apoplexie, inflamaţii ale pielii, conjunctivită, li se recomandă utilizarea Orac (de uz uman) în anumite condiţii: şedinţele vor fi scurte, de 15 – 20 de minute, regulat şi sub supraveghere de specialitate.”[2]

Cine este omul de stiinta Wilhelm Reich si cum a fost arestat si asasinat !


„Energia Orgonica – energia universala a vietii, esentiala pentru sanatatea oamenilor ! Wilhelm Reich a murit in inchisoare dupa ce a facut publica aceasta descoperire !

Wilhelm Reich s-a nascut in 1897 la granita cu Austria, devenind inca din anii studentiei membru al Societatii Psihanalitice din Viena, condusa de prof. Sigmund Freud si fiind socotit in scurt timp o noua „stea” a psihanalizei mondiale. Dupa ce, in perioada 1939-1941, a tinut un mare numar de prelegeri despre o noua forma de energie, biologica si cosmica, pe care el a numit-o energie orgonica, timp in care Reich a fost profesor de psihologie la New School for Social Research, din New York, el a decis infiintarea ,,Orgone Institute”, un lacas al noii stiinte a orgonomiei, la Rangerly/Maine.

Einstein confirma descoperirile energiei orgonice a dr. Reich !

Ca tanar psihanalist, Reich a cautat sa descopere natura energiei care motiva reactiile si comportamentul pacientilor sai. Dupa ani de investigatii minutioase, Reich a reusit sa demonstreze pe mai multe cai simultan, existenta energiei orgonice, dar si sa concentreze aceasta energie cu ajutorul inventiei sale din 1940, acumulatorul de energie orgonica.

Toate experientele sale au fost facute cu cea mai mare seriozitate si publicate cu modestie in carti si periodice stiintifice. In perioada sa de maxima productivitate, o seama de somitati medicale si stiintifice au publicat rezultatele verificarilor facute asupra descoperirilor lui Reich in reviste de specialitate. In lista celor care au scris despre noua stiinta a orgonomiei figureaza chiar si dr. Albert Einstein, care a confirmat experientele lui Reich, intr-o scrisoare datata 04 februarie 1941.

Oficialitatile americane contesta existenta energiei orgonice !

1938 este anul în care emigrează în Statele Unite, unde îşi continuă cercetările asupra bionilor şi rolului acestora în dezvoltarea cancerului („Biopatia cancerului”). Consideră că a descoperit o energie vitală, cosmică, orgonul, pe care pentru a o capta construieşte „cutii cu orgon”, un fel de acumulatori pe care îi utilizează în tratamentul unor afecţiuni psihice şi somatice provocate prin stagnarea orgonului.

Fiind în Statele Unite, ţara tuturor posibilităţilor, tărâmul mult visat unde şi alte personalităţi au căutat minunate condiţii şi au găsit un eroic sfârşit, este condamnat pentru escrocherie fiindcă şi-a comercializat cutiile cu orgon. Este defăimat constant, urmărit, condamnat şi încarcerat.
Cărţile sale sunt distruse. FDA (Food and Drug Administration), la fel cum a făcut şi un alt mândru predecesor german, Joseph Goebbels, a ars în public tone de cărţi.

Wilhelm Reich a lăsat peste 100.000 de pagini manuscrise care au dispărut, distruse sau păstrate în marele şi strictul secret tipic acelei minunate ţări. Printre deosebitele valori arse: Buletinul de Energie Orgonică (12.189 copii), Jurnalul internaţional de cercetare a orgonului şi de sex-economie (6.261 copii), Plaga emoţională vs. biofizica orgonică (2.900 copii), Analele institutului orgonic (2.976 copii), Experimentul „Oranur” (872 copii), Analiza caracterială, Suprapunerea Cosmică (Cosmic Superimposition); Etherul, Dumnezeu şi Diavolul; Ascultă, micule om; Oameni în pericol; Biopatia cancerului; Funcţia orgasmului; Psihologia de masă a fascismului; Uciderea lui Crist; Revoluţia sexuală.
Niciodată nu i s-a recunoscut în mod oficial nici un merit.

Printre ultimele sale lucrări: „Revoluţia sexuală” (1945) şi „Ascultă, micule om !” (1948), lucrări care au determinat un important curent de gândire ce a marcat tineretul anilor 1960 – 1970. Festivalul de la Woodstock (15 – 17 august 1969) a fost un eveniment definitoriu al acestui curent şi un punct culminant al culturii anilor ’60 pe care a influenţat-o în mod marcant. După moartea sa au apărut SIDA, controlul mental, alte practici, forţe şi energii inexplicabile fără teoria sa.

Calin Turcu sustine in cartea sa, Strict Secret: Raportul UMMO, ca la 12 mai 1954, prof. dr. Reich a reusit sa intre in contact cu o serie de obiecte luminoase care rataceau deasupra laboratorului sau de la Rangerly/Maine. De mai multe ori, in prezenta unor martori demni de incredere, Reich a stabilit o legatura directa cu aceste obiecte, cu ajutorul unui aparat inventat de el.

De fiecare data cand folosea aparatul asupra acestor „stele”, ele paleau si apoi se stingeau. Reich a ajuns la concluzia ca, de fapt, obiectele luminoase nu erau stele, ci „nave spatiale”. La trei ani si jumatate de la aceste contacte cu presupusele nave spatiale, Reich a murit in inchisoare. Cu opt luni inainte fusese arestat pentru ca refuzase sa se supuna unei puneri sub acuzatie, obtinuta de FDA (Food and Drug Administration / Administratia Alimentelor si Medicamentelor), care combatea existenta energiei cosmice orgonice.

Cenzurarea descoperirilor, hartuielile, procesul si reducerea la tacere a lui Reich se intind, de fapt, pe o perioada de aproape trei decenii si constituie o amprenta a modului de actiune al fortelor oculte, in scopul discreditarii lucrarilor sale, multe din scrierile stiintifice ale lui Reich, inclusiv carti clasice de medicina, psihanaliza, sociologie si stiinte naturale, au fost condamnate de FDA.

Reich a considerat ca hotararea judecatoreasca obtinuta de FDA impotriva sa demonstreaza lipsa de integritate si responsabilitate a acelora care cautau sa-i stopeze cercetarile si sa-l reduca la tacere. El sustinea ca FDA nu are niciun fel de competenta in domeniul cercetarilor, cu atat mai mult, cu cat energia orgonica, la momentul respectiv, nu fusese folosita in terapeutica medicala. Reich a combatut acuzatiile ce i se aduceau cu toate mijloacele legale, insa Curtea Suprema a SUA a refuzat sa revizuiasca procesul.

Iata cateva fragmente din declaratiile pe care le-a facut Wilhelm Reich, cu ocazia interogatoriilor la care a fost supus:
“Subsemnatul, am luat contact, cu ajutorul spargatorului de nori, cu obiecte luminoase de pe cer la 1 mai 1954, intre orele 09:40 si 10:45 PM.

In timpul acestei ore, oamenii au vazut pentru prima oara in istoria omenirii si a stiintei, doua «stele» la vest, care si-au micsorat luminozitatea de mai multe ori atunci cand energia cosmica era extrasa din ele. Socul provocat de aceasta experienta a fost suficient de puternic pentru ca experienta sa nu mai poata fi repetata pana la 10 octombrie 1954″.

Descoperirea energiei orgonice punea in pericol toata industria farmaceutica !

In 1949, studentii si prietenii lui Reich au infiintat, tot in Maine, Fundatia Wilhelm Reich, cu scopul de a apara si perpetua descoperirile sale din domeniul energiei orgonice, care, dupa cum a sustinut Reich mai tarziu, propulseaza OZN-urile. Wilhelm Reich, a murit la 3 noiembrie 1957, intr-un penitenciar din SUA, ca urmare a opozitiei sale fata de o hotarare ilegala, ce urma sa puna capat cercetarilor sale, dupa mai bine de 10 ani de hartuieli si persecutii din partea unor conspiratori bine camuflati, care au folosit agentiile si curtile federale ale Statelor Unite.

S-a urmarit indeosebi impiedicarea difuzarii pe scara larga a unor descoperiri cruciale din fizica, medicina si sociologie. Inainte de a muri, el a declarat: planeta noastra trece printr-o mare dificultate.
Conform lui Robert Fieldcrest, aplicatiile acumulatorului de energie orgonica puneau in pericol intregul edificiu al sistemului sanitar mondial, inventia respectiva fiind salutata de dr. Theodore P. Wolfe drept „unica descoperire din istoria medicinii”.

Deoarece aceasta ameninta cu disparitia intreaga industrie farmaceutica, FDA a respins si a discreditat verificarile publicate si documentate ale unei intregi serii de reputati medici si oameni de stiinta din intreaga lume, care au cercetat veridicitatea descoperirilor lui Reich.„[3]

Documentar despre Energia Orgonica !

Dovada ca Energia Orgonica functioneaza !

SURSE

1. http://www.orgoni.ro/energia-orgonica-energia-misterioasa-a-vietii/

2. http://www.energobiologie.ro/index.php/Energii/Acumulatorul-de-energie-orgonica.html

3. http://burebista2012.blogspot.ro/2013/12/energia-orgonica-drwilhelm-reich.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

SUA, URSS și spionajul paranormal
O parte a creierului funcţionează în sfera vieţii materiale, iar cealaltă este activă în zona existenţei invizibile, care, de fapt, coordonează existenţa vizibilă
Ştiinţa actuală - frânturi din supraştiinţa străveche
Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Cele 12 motive spirituale pentru care este necesar să studiezi astrologia
Buncărul secret al Bisericii Scientologice din America este considerat a fi Catedrala Ființelor Extraterestre
Zece mari invenţii ale lui Henri Coandă
Dispozitivele de direcţionare a mesajelor către creier sunt arme neuro-electromagnetice non-letale
Nanoparticule şi modificări genetice
Resurse gigantice de oxigen descoperite în interiorul Pământului
Bateria care se incarca intr-o secunda inventata de oamenii de stiinta americani! Destul de potrivita persoanelor care au nevoie in graba sa o incarce! Cateva sfaturi pentru incarcarea acumulatorilor pentru a va tine mult!
În 1974, paranormalul Boris Ermolaiev a participat la o serie de experimente la Universitatea din Moscova. S-a raportat că Ermolaiev are capacitatea de a suspenda (levita) obiectele în aer prin concentrarea energiei psihice într-un anumit punct focal în spaţiu

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...