Energie liberă! Teoria antigravitației propusă de Tesla și uitată de societate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Unul dintre cei mai mari fizicieni ai omenirii, Nikola Tesla, a lăsat moștenire omenirii numeroase informații cu privire la antigravitație. Aceste informații au fost descoperite după moartea sa, sub forma unor notițe, și se pare ca nu au fost niciodată înțelese pe deplin.

Conform invențiilor și teoriilor lăsate moștenire, Tesla a contribuit enorm la evoluția tehnologică a omenirii. Printre cele mai importante invenții ale savantului se numără curentul alternativ, razele X, radioul, telecomanda și laserul. Pe lângă aceste invenții, de care ne bucurăm zi de zi și ne ușurează viața, mai există și o serie de alte teorii, care nu au fost niciodată puse în practică pentru că nu au fost înțelese.


Una dintre acestea este antigravitația. William R. Lyne, susține în cartea sa, intitulată „Fizica ocultă a eterului”, că imediat după moartea lui Tesla, au fost descoperite numeroase manuscrise în care există teorii fascinante cu privire la legile planetei noastre. Interesant este faptul că ultima invenție, brevetată de Tesla în 1928, este un aparat de zbor.

Acestea seamănă foarte bine cu un avion, dar și cu un elicopter. Motorul aparatului de zbor folosește un sistem de propulsie revoluționar, care trebuia să schimbe perspectiva folosirii carburantului tradițional.


Acest motor are legătură cu teoria dinamică a gravitației, care propune ideea unui eter luminifer ce umplu tot spațiul. Eterul este acționat de o forță creatoare a vieții, care transmite lumina în vârtejuri infinite la o viteză similară cu cea a luminii, devenind astfel o materie ponderabilă. Cu toate acestea, când forța și mișcarea încetează, aceasta devine o materie eterică, care poate fi folosită în anumite scopuri, după cum urmează:

-crearea vieții în sine

-manipularea anotimpurilor și inclusiv a vremii

-producerea energiei necesare formării planetelor și stelelor

-modificarea mărimii planetei noastre

Tesla scria: „Numai prin prezența unui camp de forte se pot explica mișcările corpurilor cerești, dar atunci ipoteza curbăturii spațiului nu mai e necesară. Toată literatura științifică pe subiectul asta e condamnata la uitare”.

Câmpul antigravitaţional e spaţiul relativ, care are o mişcare accelerată dinspre centrul unui corp (de ex. un cilindru în rotaţie, satelitul Pământului, etc.). Dar e posibilă producerea antigravitaţiei fără rotaţii.

Această energie nelimitată era folosită de asemenea și de motorul de propulsie a lui Tesla. Nu se știe cauza pentru care nici în ziua de astăzi, fizicienii din lumea întreagă nu au pus în aplicare acest prototip, care ar fi revoluționat nu doar tehnologia de pe Terra, dar cu siguranță că întreaga perspectivă asupra vieții.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/energie-libera-teoria-antigravitatiei-propusa-de-tesla-si-uitata-de-societate
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...