Energiile inteligente

Distribuie!

„Un caz iesit din comun retin dintr-o relatare foarte serioasa a unei doamne ferite de orice suspiciune. Relatarea nu se vroia o exteriorizare a evenimentelor traite, ci era un mesaj adresat psihiatriei de a cerceta fenomenul.
Un caz iesit din comun retin dintr-o relatare foarte serioasa a unei doamne ferite de orice suspiciune. Relatarea nu se vroia o exteriorizare a evenimentelor traite, ci era un mesaj adresat psihiatriei de a cerceta fenomenul. Un rezumat al evenimentelor ne va da masura fenomenului. Doamna N. din Bucuresti a început sa surprinda în aerul camerei niste forme luminoase în miscare ordonata. „Ele apar ca niste boabe de roua, par dintr-o materie care emite continuu lumina si se misca dând impresia ca ar fi dirijate de cineva” – spune doamna N. Astfel de aparitii, cunoscute în parapsihologie, au fost puse nu o data sub semnul unor vulnerabilitati oculare sau de natura psihica. În cazul de fata aflu ca este vorba despre manifestari inexplicabile care dureaza de ani de zile si nu de dragul aparitiei pur si simplu, ci ele se manifesta, cum vom vedea, cu un scop precis.
Aparitiile au loc atât pe lumina, cât si în semiobscuritate sau pe întuneric. În varianta spirituala putem accepta ca aparitiile sunt chiar spirite. Vom conveni ca aceasta varianta nu-i de ocolit, pentru ca doamna N. declara cu toata seriozitatea:
„Formele de lumina au început la un moment dar sa-mi arate cauzele exacte ale unor boli de care sufeream. Îmi aratau organul bolnav pe care îl luminau pur si simplu ca sa-mi dau seama de ce sufar. Iar daca asa ceva pare incredibil, atunci voi spune ca în urma vizualizarii înlesnite de acele forme luminoase eu m-am vindecat. Spre exemplu mi s-a aratat o piatra la vezica biliara. Lumina formelor a patruns în piatra si, peste câteva zile, piatra s-a topit, a disparut. Ca sa nu fiu ridicola în propriii mei ochi, m-am dus la medici si am facut toate analizele cerute. Nu mica le-a fost mirarea medicilor sa constate ca într-adevar, am avut litiaza, dar nu mai aveam nimic si ei nu-si pot explica fenomenul… Acesta nu-i singurul caz, astfel de situatii s-au repetat de mai multe ori si nu am nici o explicatie logica”. Dar sa rememoram aspectul cinetic al fenomenului. Din senin, în odaie apar forme luminoase, fiecare cu un aspect sferic perfect conturat. Aceste forme se disperseaza în spatiul odaii, par sa cerceteze, sa caute, sa fixeze. Din când în când se aduna laolalta construind un fel de corp de forme, simetric, ordonat, perfect. Sunt situatii, ne spune doamna N., când ea întinde palmele si formele de lumina i se asaza în palme si le poate privi de aproape.
Alte comparatii scot la iveala contururi greu de imaginat în natura, spre exemplu „boabe mici de roua care au lumina proprie, interioara, si o mare capacitate de miscare”. Desi par independente, autonome, la nevoie sau, dupa o ratiune neînteleasa, ele se aduna formând un corp mare, la rândul sau autonom; în astfel de situatii miscarea este precisa cu scopul de a proiecta mai multa lumina în interiorul corpului uman pentru identificarea unei maladii. Interesant este ca doamna N. a fost vindecata, de acele aparitii, de mai multe boli. Modalitatea a fost mereu aceeasi: luminarea organului bolnav si proiectarea lui ca pe un ecran în fata ochilor femeii; la scurt timp dupa ce se petrece aceasta luminare, evidentiere, boala dispare, ca si cum acele forte luminoase ar fi lucrat asupra bolii…

Am putea judeca fenomenul si din punct de vedere psihiatric sau prin niste disfunctii oculare, dar nu ne îngaduie o asemenea abordare tocmai faptul ca de la aparitii la efectele asupra organismului ne stau marturie evenimentele ca atare, adica vindecarile succesive, toate atestate în regim de clinica medicala. Evident, asa stând lucrurile nimic nu ne împiedica sa vedem în fenomen un sprijin din afara puterilor omenesti. Putem trage concluzia ca niste spirite binevoitoare se materializeaza în spatiul locuintei si intervin în situatii critice, se manifesta real, concret, convingator. Un caz cu adevarat senzational, de care psihiatria se ocupa, este adevarat, dar care… nu tine de psihiatrie!”[1]


SURSE

  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/1375/4/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...