Energiile misterioase ascunse în piramide

Distribuie!by “Efectul de piramidă atrage ca un magnet curiozitatea multor cercetori. În pofida numeroaselor studii, piramidele rămân un mister greu de pătruns. Unii le consideră simple forme geometrice, alţii susţin că ele captează energii cosmice benefice. Se pare că puterea piramidei este amplificată dacă una din laturile ei este îndreptată […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Efectul de piramidă atrage ca un magnet curiozitatea multor cercetori. În pofida numeroaselor studii, piramidele rămân un mister greu de pătruns. Unii le consideră simple forme geometrice, alţii susţin că ele captează energii cosmice benefice.

Se pare că puterea piramidei este amplificată dacă una din laturile ei este îndreptată spre Steaua Polară sau dacă laturile bazei sale sunt orientate după cele patru puncte cardinale. Câmpul energetic al piramidei este concentrat la o treime înălţime faţă de baza pătrată.


Ţinând cont de acest sfat, poţi încerca şi tu acasă unul din efectele de mai jos, dacă ai o piramidă din metal sau din cristal. Important este să nu o aşezi alături de un obiect electronic precum televizorul sau calculatorul.

Iată ce proprietăți paranormale au piramidele


Apa capătă puteri magice

Unii cercetători susţin că plantele udate cu apă ţinută câteva ore sub o piramidă vor creşte mai repede şi vor fi mai viguroase. Se pare că apa este „încărcată’ cu energia piramidei şi o transmite plantelor.

Alimentele sunt deshidratate

Chimistul belgian Paul Likens susţine că fructele, legumele sau carnea nu intră în putrefacţie, dacă sunt ţinute într-o piramidă. Se usucă, dar nu se mucegăiesc, ceea ce denotă că piramida poate avea un efect rapid de dezhidratare.

Bijuteriile îşi recapătă luciul

Pornind de la experimentele cu lama de ras care era ascuţită din nou dacă era amplasată sub o piramidă, cei care cred în acest efect susţin că bijuteriile din metale preţioase redevin strălucitoare.

Laptele îşi păstrează dulceaţa

Se spune că un pahar cu lapte dulce şi proaspăt introdus în centrul unei piramide, îşi va păstra calităţile mai multe zile în şir, fără să stea la frigider şi fără să se acrească.

Rănile se vindecă mai repede

Stai cu faţa spre nord şi pune o piramidă din cristal transparent pe zona în care te-ai tăiat, te-ai lovit sau te-ai ars. Piramida va accelera vindecarea rănilor, după cum susţin cei care cred cu entuziasm în efectul de piramidă.

Durerea este diminuată

Bolnavii care îşi pun sub pat o piramidă vor resimţi o scădere în intensitate a durerilor. Se spune că efectul de piramidă combate durerile de cap şi de dinţi, oboseala şi anemia. Merită încercat, atâta vreme cât nu neglijezi sfaturile medicului!”[1]

SURSE

  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/energiile-misterioase-ascunse-piramide-42513
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rămășițele unei creaturi marine bizare, nemaivăzute până acum, au ajuns pe o plajă din SUA
Munții Bucegi, centrul spiritual al celei mai vechi civilizații
De ce trece timpul mai repede atunci când începem să îmbătrânim?
Cinci orașe subacvatice, mai puțin cunoscute
Timpul se scurteaza si frecventa Schumann creste ! Totul pentru evolutia constiintei oamenilor !
Adevărul despre cele peste 50 de piramidele care protejează Rusia
Inima generează un câmp electromagnetic care se extinde cu mult în afara corpului nostru. Acest câmp electromagnetic are o anumită formă, arătând ca un inel lat împrejurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri
USS Cyclops și Triunghiul Bermudelor
Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Documente NASA, ţinute la secret, dovedesc că "imposibila tehnologie" EM Drive funcţionează, deşi încalcă a treia lege a lui Newton
Glanda pineală şi energia electromagnetică
După moarte, conștiința cuantică se materializează într-un alt corp, dintr-o altă dimensiune
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.