Englezii vor putea fi judecaţi şi condamnaţi pentru ceea ce ar putea gândi. Realitate tip “1984” pe site-ul poliţiei londoneze!

by “Comunismul s-a întors iarăși acasă! Am ieşit acum 29 de ani din comunism crezând că am scăpat de el. Din când în când ne întrebăm totuşi dacă nu cumva trăim genul acela de coşmar în care după ce te dedulceşti la bine, te trezeşti de fapt înapoi în acelaşi […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comunismul s-a întors iarăși acasă!

Am ieşit acum 29 de ani din comunism crezând că am scăpat de el. Din când în când ne întrebăm totuşi dacă nu cumva trăim genul acela de coşmar în care după ce te dedulceşti la bine, te trezeşti de fapt înapoi în acelaşi imperiu al răului. În timp am înţeles faptul că nici vorbă să fi murit comunismul, ci doar şi-a schimbat blana. Că răul nu a fost anihilat, ci doar ascuns pentru o vreme. Iată o dovadă cruntă că situația este chiar aşa.


Pe site-ul poliţiei londoneze, mai precis aici, în legătură cu delictul de ură (hate crime) se pot citi următoarele:

„Un delict de ură este definit ca:
Orice incident, care constituie o infracţiune, perceput de către victimă, sau de oricare altă persoană, ca fiind motivat de prejudecată sau de ură.


Incident de ură
Un incident de ură este orice incident, care, în sine, poate să nu constituie o infracţiune, dar care este perceput de către victimă, sau de oricare altă persoană, ca fiind motivat de prejudecată sau de ură.

Un delict poate fi clasificat ca delict de ură dacă victima sau un martor îl consideră astfel.”

Şi acum un citat din „1984”:
Fie că scrie JOS FRATELE CEL MARE, fie că nu scrie, e totuna. Fie că a ţinut un jurnal, sau nu a ţinut, nu e nicio diferenţă. Poliţia Gândirii îl va considera și îl va lua la fel. El a comis – ar fi comis, chiar dacă nu a pus niciodată creionul pe hârtie – delictul esenţial, cel care le conţine în sine pe toate celelalte. Ei îi spun,delictul de gândire.Delictul de gândirenu este ceva ce poţi ascunde la nesfârşit. Te poţi furişa o vreme, poate chiar câţiva ani, dar până la urmă tot pun ei laba pe tine.”

Ca să traducem pe înţelesul tuturor: pe site-ul poliţiei londoneze scrie că s-a legalizat delictul de a gândi şi poţi fi condamnat pentru ceea ce s-ar putea presupune că ai gândit. De exemplu, vorbeşti sau scrii ceva public şi dacă cineva/oricine crede că ceea ce ai spus este motivat de ură te denunţă, şi dacă poliţia crede şi ea că aşa este, vei fi judecat și apoi condamnat la închisoare.

Ei ţi-au citit intenţiile. Ei au intrat în mintea ta şi au citit gândurile şi sentimentele tale. Şi chiar dacă ceea ce ai spus, sau ai scris, nu constituie în sine o infracţiune, gândirea din spatele acelei declaraţii, stabilesc ei, că a conţinut ură şi că a fost instigată de ură. Deci, iată că eşti vinovat!

Şi nu se referă neapărat la opinii şi declaraţii; orice act scris, sau constatare profesională scrisă sau spusă se poate constitui într-un delict de gândire. De exemplu, o relatare jurnalistică, o ştire pe net, sau un raport, chiar al unui poliţist, despre violarea celor 1000 de copile din Telford de către o bandă formată din migratori musulmani. Menţionarea religiei acestora, deşi este un detaliu concret, imposibil de negat, poate fi considerată a fi motivată de ură, iar autorul relatării va fi aruncat în puşcărie, deşi el poate fi, în mod real, chiar un simpatizant al islamului.

Orice spunem cu voce tare, în orice mediu, inclusiv acasă, orice este aşternut pe hârtie devine un prezumtiv delict de ură în măsura în care cineva, oricine, un vecin care te- auzit discutând ceva cu ai tăi, consideră că şi-a dat seama că dincolo de aparenţele textului rostit sau scris, stau prejudecăţi sau ura. Orice constatare, critică, orice informaţie, orice relatare faţă de şi despre diverse minorităţi etnice, religioase, sexuale şi de orice altă natură, poate fi un delict de ură, având la bază o atitudine de ură.

Trebuie să recunoaștem câteva lucruri:
1. Orwell îşi cunoştea foarte bine concetăţenii atunci când a plasat acţiunea distopiei sale în Anglia, mai precis chiar în Londra.
2. S-a îndreptat o nedreptate: nu statele comuniste au fost vinovate de comunism, nu estul european, ci Vestul, inspiratorul, organizatorul şi beneficiarul comunismului. Iată cum se demască acum bazele profunde ale acestuia.
3. Comunismul răsăritean mai avea încă multe de învăţat de la cel apusean.
4. Telepatia, citirea gândurilor capătă o concreteţe şi robusteţe de neimaginat de cei care le clasifică ca fenomene paranormale şi ies din această categorie pentru a deveni elemente ale realităţii palpabile.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=15902
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Legea Logan - legea care interzice politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din alte tari! Legea presupune arestarea celor care fac asta! Membri Grupului Masonic Bilderberg au incalcat dintotdeauna aceasta lege!
Puterea comunităţii - Cum a supravieţuit Cuba crizei petroliere
Societățile secrete ale celui de-al Treilea Reich - Thule, Vril și Soarele Negru
Ambasadorul Rusiei în Turcia a fost împușcat mortal în timp ce susținea un discurs. Asasinul a strigat ”Allahu Akbaru!”
Camere ascunse spionează comportamentul pasagerilor din avion
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: "Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici"
L'Oreal a concediat un transgender de culoarea pentru atacuri în adresa albilor
Germania: ONG-iștii lui George Soros au protestat împotriva naționaliștilor. ONG-iștii lui George Soros vor să aducă imigranți în Europa. Naționaliștii germani le-au stricat planurile globaliștilor!
Fostul prim ministru al Australiei trage un semnal de alarmă în privința căsătoriilor homosexuale: Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este o fraudă intelectuală. Li se spune aceeași minciună ca în SUA
NY Times, despre Europa: Pentru a-i înfrânge pe naționaliștii de extrema dreaptă, nu încerca să-i imiți. Naționaliștii nu pot fi învinși!
Transformarea Uniunii Europene într-un stat supranaţional, un pas important în instaurarea Noii Ordini Mondiale
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro