Enigma fenomenelor misterioase de lumină din Norvegia

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oamenii de stiinta europeni, printr-o cooperare internationala, incearca sa dezlege misterul fenomenelor de lumina misterioase, observate in zona Hessdalen.

GEIPAN, un serviciu al Centrului National de Studii Spatiale-CNES, va incerca sa dezlege misterul fenomenelor de lumina ciudate, recurente pentru cel putin un secol, observate pe cerul Norvegiei, scrie publicatia MaxiSciences.


Luminile misterioase apar brusc si dispar dupa cateva secunde sau minute, sunt intr-un numar mai mare sau mai mic, fiind statice sau in miscare, avand dimensiunile de pana la 10 m, sunt observate in mod regulat de zeci de ani in Hessdalen, la 300 km nord de Oslo, Norvegia.

Ipoteza unor sfere de plasma, generate in conditii specifice fiind favorizate si de prezenta minereului in subteran, este luata in considerare, dar nu poate fi acceptata in mod curent.


Fenomenul se doreste a fi explicat si de specialistii de la Universitatea din Oslo, si de Institutul de Radio-astronomie din Bologna, Italia, folosind camere video si tehnologia radar. Si cercetatorii norvegieni de la PAN-Unidentified Aerospace Phenomena, care au colectat ani de zile date si dovezi clare incearca sa explice acest fenomen.

Prin colaborarea internationala, Norvegia-Italia-Franta, oamenii de stiinta europeni, incearca a identifica posibilele perturbatii ale campului electromagnetic de joasa frecventa, sub 40 de Hz, masurand spectrul de frecvente al campului electric intr-o banda mai larga 1 kHz – 5 MHz, studiind in acelasi timp si zgomotul produs de efectele acestor fenomene.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/descoperire/enigma-fenomenelor-misterioase-de-lumina-din-norvegia-video-1060174
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Marea Piramidă din Cholula (Mexic) – un templu aztec cu un volum dublu faţă de cel al Marii Piramide din Egipt

Sentință în dosarul „Arsenie Boca”. Episcopia Devei și Mănăstirea Prislop pot comercializa obiectele de cult cu numele și imaginea părintelui Arsenie Boca

Foști informatori ai Agenției Federale Anti-Drog a SUA implicați în asasinarea președintelui Jovenel Moise. Haiti era singura țară din emisfera occidentală care refuzase vaccinarea anti-Covid

Redactorul – șef al Hotnews, mostre de analfabetism teologic într-un articol despre ortodoxie. Tocmai a fost premiat de Parlamentul European

Șeful Mossad: Israelul are “ochi și urechi” pe teren în Iran

Închide