Enigmalith – descoperirea un stecher electric vechi de 100.000 de ani demonstreaza faptul ca oamenii din vechime cunosteau curentul electric! In prezent exista descoperita "Bateria de la Bagdad"! Istoricii si arheologii oficiali prefera sa nu vorbeasca despre aceasta descoperire!

by Faptul ca civilizatiile antice erau mult, mult mai avansate decat civilizatia de astazi o demonstreaza structurile megalitice pe care acestea au putut sa la inalte. Vorbim aici de piramidele de pe platoul Gizeh, blocuri care au sute de tone, ele fiind taiate la o precizie micrometrica, iar interstitiul dintre […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca civilizatiile antice erau mult, mult mai avansate decat civilizatia de astazi o demonstreaza structurile megalitice pe care acestea au putut sa la inalte. Vorbim aici de piramidele de pe platoul Gizeh, blocuri care au sute de tone, ele fiind taiate la o precizie micrometrica, iar interstitiul dintre blocuri este de doar doi microni. Deci milimetrul vi-l mai puteti imagina, insa micrometrul cam greu. In Baalbeck, o regiune din Liban, exista o piatra uriasa care are 1000 de tone greutate, adica cat trei avioane cu reactie.

Ea a fost mutata cateva sute de metri acum 1000 de ani. Cand oamenii de stiinta, istoricii si arheologii oficiali sint intrebati “cum au facut asta?”, acestia ca niste penibili refuza sa vorbeasca deoarece stiu incotro ar conduce raspunsurile lor daca le-ar da, asa ca prefera sa spuna “este mister”. Oh da, sigur!


Mai multe despre templul de la Baalbeck – cel mai mare templu de pe Planeta cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/templul-de-la-baalbek-cel-mai-mare-templu-de-pe-planeta.

Un alt exemplu, mentionat si in titlul este “bateria de la Bagdad”, asa cum a fost ea denumita de catre arheologii neconventionali. Practic, vorbim de un vas, unde s-a descoperit atat cupru cat si aluminiu, stiind ca aceste doua metale daca sint pune impreuna si in interiorul acelui vas se adauga o solutie acida imediat la borne apare o tensiune electrica. Tensiunea poate fi mare in functie de solutia acida. Daca ar fi de exemplu, apa sarata, atunci probabil ca ar rezulta o tensiune de 1-2 voluti. Daca s-ar pune acid sulfuric (H2SO4), atunci tensiunea ar creste si de 5-10 ori mai mult, evident si amperajul.


Pentru a citi mai multe despre aceasta baterie intrati aici -> http://www.fara-secrete.ro/anticii-egipteni-si-babilonieni-foloseau-deja-curentul-electric.

Becurile de la Dendera, la fel, reprezinta o alta dovada ca egiptenii cunosteau bine de tot curentul electric. Nu de putine ori li s-au pus arheologilor intrebarea “de ce nu exista urme de funingine in interiorul piramidelor, care au fost umplute de hieroglife?”. Acestia nu prea au stiut sa raspunda, au fost o parte care au zis “intr-adevar, egiptenii stiau curentul electric”, iar altii, au raspuns exact cum v-am spus mai sus “este un mister pentru noi”. Cum sa nu te distrezi?!

Mai multe despre “becurile de la Dendera”, din cadrul templului egiptean dedicat zeitei Hator cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/becurile-de-la-dendera-dovada-ca-anticii-egipteni-foloseau-becuri-electrice-pentru-iluminatul-piramidelor-ticalosii-de-istorici-oficiali-ne-mint-spunandu-ne-ca-electricitatea-nu-se-cunosteau.

De pe blog-ul adguk-blog.com[1] aflam o informatie senzationala despre o descoperire care zguduie comunitatea oamenilor de stiinta, istoricilor si arheologilor oficiali. Eu cand spun “oficiali”, ma refer la sleahta aceea de oameni dezinformatori (majoritatea), care oricat de multe dovezi le-ai aduce, mintea lor a fost atat de mult manipulata incat persista sa traiasca in aceleasi iluzii cu care au fost indoctrinati si care le aduce un profit financiar.

In 1998, un inginer electrician, John J. William, a facut o descoperire uluitoare. Acesta a descoperit un conector electric sau stecher, asa cum este numit el. Prima data a vazut ceva ce par ca niste borne electrice, acesta a inceput sa sape sa vada despre ce e vorba. Dupa ce s-a chinuit sa sape, el a reusit sa scoata acea bucata de piatra in care se aflau incastrate trei borne.

John William, sustine ca a descoperit asta in timpul unei excursii, intr-o zona rurala, din America de Nord. El, stiind ca o data ce va expune descoperirea sa, va fi ridiculizat, cu buna-stiinta de o parte din oameni, care au acest interes. Partea aceea de oameni am descris-o mai sus. Zona rurala in care a descoperit el aceasta bucata de piatra speciala, este departe de asezarile umane, de complexe industriale, de aeroporturi, fabrici sau centrale nucleare.

William, refuza sa spuna locatia unde a facut aceasta descoperire, de frica, ca acest sit arheologic ar putea fi vandalizat de cautatorii de comori. Aceasta bucata de piatra despre care vorbim a fost numita “Enigmalith” sau “Petradox”, care reprezinta o combinatie de cuvinte dintre enigma si monolit. Piatra prezinta trei borne bine incastrate in interiorul ei. Aceasta bucata de piatra a fost cotata la un pret de 500.000 de dolari. Pai daca este ceva neinteresant, de ce a fost pus un asemenea pret urias? Intreb si eu!

Evident ca, comunitatea ratato-stiintifica, s-a grabit in vajnica sa aroganta ce o invaluie sa eticheteze descoperirea ca fiind o simpla “farsa” si l-au acuzat pe descoperitor ca vrea sa faca bani de pe urma ei. Culmea, ca sa ti se ofere 500.000 de dolari trebuie sa convingi bine de tot o persoana sa vina cu o asemenea propunere. Mai mult decat atat, acesti oameni de stiinta, penibili de altfel, nici macar nu s-au obosit s-o analizeze. Stim astfel de oameni de “stiinta” de carton.

William le-a facut totusi, o propunere arogantilor de oameni de “stiinta”, ca de altfel tuturor celor care doreau s-o analizeze, insa acesti “experti” care il criticau nici macar nu au vrut sa accepte invitatia sa. In urma unei analize geologice a pietrei prin datare s-a constatat ca aceasta are 100.000 de ani vechime.

Ce este si mai interesant, faptul ca acele trei borne, inca nu s-a putut stabili din ce material au fost create. Nu sint din plastic, lemn, mental sau alt material care ar putea fi recunoscut. Din aceasta cauza pentru oamenii de “stiinta” oficiali, reprezinta, fie un “mister”, fie incearca sa ridiculizeze descoperirea dar si pe descoperitor.

SURSE

1. http://www.adguk-blog.com/2014/01/100000-year-old-three-pronged-plug.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro