Epidemia bolii Lyme, un experiment cu arme biologice scăpat de sub control?

Distribuie!

Camera Reprezentaților din SUA a cerut o investigație care să cerceteze dacă răspândirea bolii Lyme a fost provocată de un experiment prin care Pentagonul a încercat să transforme căpușele în arme biologice, notează Guardian.

Camera Reprezentanților a aprobat un amendament al unui congresman republican, Chris Smith, prin care inspectorului general al departamentului apărării i se cere să cerceteze dacă SUA ”a experimentat cu căpușe și alte insecte pentru folosirea lor ca arme biologice în perioada 1950 și 1975”.

Ancheta trebuie să cerceteze scopul experimentului și ”dacă unele căpușe sau insecte folosite în astfel de experimente au fost eliberate în afara vreunui laborator, accidental sau experimental”.


Smith a explicat că amendamentul său a fost inspirat de ”un număr de cărți și articole care sugerează că au fost făcute cercetări importante la unitățile guvernului american, inclusiv în Fort Derick, Maryland și Plum Island, New York, pentru transformarea căpușelor și altor insecte în arme biologice”.

O nouă carte, publicată în luna mai de un membru al Universității Stanford, Kris Newby, a ridicat întrebări despre originea bolii ce afectează 400.000 de americani în fiecare an.


În cartea ”Mușcat: Istoria secretă a bolii Lyme și armele biologice” este citat cel care a descoperit patogenul Lyme, Willy Burgdorfer, acesta spunând că epidemia Lyme a fost provocată de un experiment militar care a fost scăpat de sub control.

Burgdorfer, care a murit în 2014, a lucrat ca cercetător în domeniul armelor biologice pentru armata SUA și a declarat că a avut rolul de a crește purici, căpușe, țânțari și alte insecte care se hrănesc cu sânge și de a le infecta cu agenți patogeni care provoacă boli la oameni.

Potrivit cărții, au existat programe pentru aruncarea de căpușe și alte insecte din aer, iar insecte neinfectate au fost eliberate în zone rezidențiale din SUA pentru a se vedea cum se răspândesc. Cartea sugerează că o astfel de schemă ar fi scăpat de sub control și ar fi dus la epidemia bolii Lyme din anii ’60.”[1]

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-23262345-epidemia-bolii-lyme-experiment-arme-biologice-scapat-sub-control-camera-reprezentantilor-cere-ancheta-pentagon.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Nick Rockefeller despre terorism, microcipuri, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial și sfârșitul libertății umane
Ministerul rus al Apărării publică imagini cu tehnica americană a ISIS
În anul 1961, cercetătorul în neuroștiințe Allan Frey a introdus modularea audio și a trimis de la distanță sunete, prin intermediul microundelor, la cortexul auditiv al țintelor
William Casey, fost director al CIA: "Vom ști că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul va fi fals"
SUA, Rusia, armele psihotronice și controlul minții
Elicopterele Negre ale Iluminatilor - folosite pentru a rapi oameni, pentru atacuri teroriste si pentru a imprastia substante chimice in atmosfera
Războiul psihotronic și controlul minții: De la MK-Ultra la EMK-Ultra
100 de ani de la "gripa spaniolă"! "Gripa spaniolă" a fost cauzată de vaccinuri! "Gripa spaniolă" – o istorie interzisă!
Riscurile înlocuirii contoarelor clasice cu contoare inteligent
Siria susține că SUA au evacuat mai mulți lideri ai Stat Islamic din Siria! Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de către SUA în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Pentagonul a dezvoltat o metodă pentru identificarea și urmărirea de la distanță a persoanelor pe baza bătăilor inimii

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...