Erdogan: „Va fi o vizită istorică la prietenul meu Vladimir”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Președintele turc Recep Tayyip Erdogan se așteaptă ca discuțiile pe care le va avea săptămâna viitoare cu omologul său rus Vladimir Putin să deschidă „o nouă pagină” în relațiile bilaterale, relatează Reuters, care citează un interviu al liderului de la Ankara publicat duminică de agenția rusă de știri TASS.

„Va fi o vizită istorică. Un nou început. La discuțiile cu prietenul meu Vladimir (Putin), cred că va fi deschisă o nouă pagină în relațiile noastre bilaterale. Țările noastre au multe lucruri de făcut împreună”, a spus Erdogan.


El va efectua marți o vizită la Sankt-Petersburg, unde se va întâlni cu președintele Putin.

999559-erdogan-1448617893-776-640x480

Cei doi lideri ar urma să discute despre problema ridicării embargoului rusesc asupra produselor alimentare, reluarea zborurilor charter, construcția gazoductului TurkStream, situația din Siria sau lupta împotriva terorismului.”[1]


P.S. O puternica alianta impotriva Iluminatilor tocmai ce a luat nastere, dupa ce Rusia a avertizat Turcia cu cateva ore inainte de orchestrarea loviturii de stat de catre CIA, motiv pentru care lovitura de stat a si esuat.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/erdogan-va-fi-o-vizita-istorica-la-prietenul-meu-vladimir/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...