Este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Nu am apărut în acest colț de Univers ca să ne îngropăm în hârtii și dosare, în formalități și stereotipii exersate de la tinerețe până la bătrânețe sau într-un exasperant proces de producție, întreținut cu obstinație doar pentru că se dorește ca sistemul să rămână tributar falselor lipsuri și falsei sărăcii puse în schemă de pionii jocului masonic.

De aceea, este esențial pentru Oculta Mondială să țină omul ocupat, să-l amăgească și să-l stoarcă de energie, să-l folosească în cele mai gregare moduri, exact cât să nu-i mai rămână putere și nici chef să mai facă altceva – în afara muncii – decât să mănânce, să doarmă și să se abandoneze din când în când distracțiilor de weekend.


Pentru aceasta se urmărește ca pe această planetă – pe care o mână de persoane vor să o controleze integral – să rămână doar atâția oameni câți pot construi și opera mașinile și regimul de care Oculta are nevoie pentru a lua totul în stăpânire.

Acei oameni înregimentați în sistem pe care așa-zisa elită ar urma să-i folosească pentru a face operațională o piramidă a puterii complet automatizată și foarte strict reglementată, în care fiecare element, fiecare rotiță este un om cu o funcție precisă, răspunzând la comenzi precise, folosit și dorit doar atâta timp cât este productiv și dă randament conform instrucțiunilor, dar suprimat ulterior prin eutanasie și înlocuit cu o altă ființă umană, programată prin metode de laborator încă din faza embrionară pentru rolul pe care ar urma să îl deservească într-o astfel de societate dezumanizată și teleghidată.


Domenico Anghera, marele comandant suveran al Consiliului Suprem al Ritului Scoțian declara în anul 1870: „Este necesar ca primul nostru pas în calitate de constructori ai noului templu al umanității să fie distrugerea. Pentru a distruge statul de drept existent suprimăm educația spirituală și drepturile omului!”

În acest sens, iată ce scria în revista masonică austriacă Der Zirkel, în data de 13 decembrie 1908: „Suntem aliați. Conspirăm în fiecare zi împotriva ordinii firești a societății. Fie să nu așteptăm prea mult până ce vom construi în locul a ceea ce am distrus!”

De asemenea, în revista masonică din Mecklenburg s-a scris în anul 1910: „Gândul care ne conduce este mereu cel al distrugerii și al anihilării, pentru că puterea acestei mari societăți secrete se va ridica doar din ruinele a ceea ce există!”

Procesele de distrugere controlată sunt prezente peste tot, în toate domeniile considerate „strategice“, fiind minuțios întreținute de marionetele guvernamentale ale complotului masonic mondial.”

Sursa: http://www.fortasigratie.ro/realitati-contemporane/masoneria/uneltirile-masonice-ale-prezentului-spiritul-societatii-ce-avem-de-facut.htm#partea-12

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura "fake news": "Răspunsul la fenomenul "fake news" nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând"
Un virus mortal amenință lumea: nu COVID-19, ci Totalitarismul
Nicolae Ceaușescu a refuzat Grupul Bilderberg
Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Marea Resetare: Folosirea Covid-19 pentru a instaura Noua Ordine Mondială
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
Lumina socialismului vine din Apus
Viktor Orban: "E absurd ca un „speculant financiar” ca Soros să dea indicații Bruxelles-ului și să ajungă să spună Europei ce trebuie să facă, în timp ce unii lideri europeni „se înclină” în fața lui"
Revoluționarii francmasoni și Noua Ordine Mondială
Zona demilitarizată din Coreea: Secretele celei mai periculoase granițe din lume
Contoarele inteligente – o nouă modalitate de îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă
California: Forțarea ideologiei transgender în grădinițe
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...