Eugenismul – planul de reducere a populatiei Planetei prin controlul nasterilor si sterilizarea fortata! Charles Darwin a fost un important membru sprijinit de Rothschild pentru a dezvolta planul eugenismului! China comunista e un “model” ales de Iluminatii pentru a ne arata cum trebuie sa fie Noua Ordine Mondiala!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unul dintre aspectele importante luate in seama de catre Fratia Masonica sau a Iluminatilor este stoparea proliferarii oamenilor pe Planeta. Probabil ca unii dintre voi sinteti sceptici cu privire la faptul ca se poate intampla asa ceva, dar va rog sa priviti ce se intampla in China comunista, unde teroarea, spalarea creierului si supunerea este la loc de “cinste”. SUA intotdeauna s-a declarat foarte apropiati ai Chinei sprijinind astfel acest comunist putred si toata coruptia sa care il alcatuieste.

Am scris in Martie 2014, un articol in care aveam ca subiect personajul infam, Henry Kissenger, cel care inca din 1974, expunea planul iluminatilor, iar acel plan era “reducerea populatiei planetei la 500 milioane de locuitori”, exact asa cum scrie pe Pietrele Guidestone din Georgia, ridicate de un grup select al iluminatilor.


Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/henry-kissinger-evreul-khazar-care-a-trasat-planul-de-reducere-al-populatiei-planetei-pana-la-500-milioane-de-locuitori.

Ce inseamna Eugenism ?


Fișier:Eugenics congress logo.png

“Eugenismul este auto-controlul evoluţiei umane”: Logo de la cel de-al doilea Congres Internaţional de Eugenie, 1921, înfăţişând un copac care uneşte mai multe zone.

Eugenia este un plan al iluminatilor, care presupune crearea unei rase puternice, perfecte, prin imbunatatirea geneticii umane. Pana aici, frumos si nimic de reprosat, asa va gandi omul simplu. Dar, eugenia presupune si eliminarea unor rase considerate “inferioare”, pentru ca nu s-ar incadra unor parametri impusi de iluminatii. Eugenismul a fost si este folosit pentru a face discriminari pe baza rasiala ducand astfel de la genocid. Criticii, printre care ma numar si eu, considera aceasta forma de “stiinta” o pseudostiinta, caci istoria ne-a aratat acest lucru.

Charles Darwin – mare promotor al eugenismului

Va vine sa credeti sau nu, unul dintre parintii importanti ai propagarii acestui curent, este nimeni altul decat Charles Darwin. Doctrinele sale eugenice apar si in lucrarea sa “Originea speciilor”[1] cu privire la “supravietuirea celui mai puternic”. Doctrina lui Darwin cu privire la evolutia speciei umane, este infirmata si Thomas Huxley, un reputat biolog american, care sustine ca: “omul nu putea sa evolueze din maimuta in 1,8 milioane de ani, deoarece pentru a-i aparea modificari genetice este nevoie de minim 50 milioane de ani”.

De fapt, s-a constatat ca pentru a aparea prime modificari cromozomiale este nevoie de minim 10 milioane de ani. In cazul speciei umane, totul s-a intamplat brusc, in prima faza acum 500.000 de ani, iar a doua oara acum 35.000 de ani, cand Anunnaki s-au ocupat de perfectionarea ADN-ului, asa cum sustinea si Printul Nicholas de Vere von Drakenberg, in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”[2]. Academicianul britanic, Dr. David Horn, scrie in cartea sa “Originile extraterestre ale umanitatii”[3] ca nu mai crede in teoria darwinista si a ajuns la concluzia ca extraterestrii (Anunnaki) au dus la crearea oamenilor.

Charles Darwin a facut parte din Societatea Regala, care s-a travestit apoi in Institutul Regal de Stiinta, finantat, evident de Rockefeller si Rothschild, alaturi de familia regala britanica, ca doar stiinta manipularii trebuia propagata cumva!
Societatea Regala a insemnat de la bun inceput mult mai mult decat o adunare a oamenilor de stiinta. in esenta ei este o societate secreta creata si controlata de Fratie, cu scopul de a limita viziunea asupra lumii si intelegerea stiintifica si spirituala. In Societatea Regala au mai activat Benjamin Franklin, Erasmus Darwin, Thomas Malthus.

Charles Darwin, nu a venit el cu ideea aceasta nastrusnica a “originii speciilor” ci a avut ca precursor pe bunicul sau, Dr. Erasmus Darwin (1731 – 1802) care a venit cu aceste idei. Erasmus Darwin, era, filozof, fizician si biologist, dar si mason in loja Cannongate Kilwinning, din Scotia, un taram important al Iluminatilor. Sir Francis Darwin (1786 – 1859), de profesie medic, era fratele lui Erasmus Darwin, care a devenit mason al lojii Tyrian, in 1807. Ideile lui Darwin, atat de bine promovate de Rockefeller si Rothschild, aveau la baza casatoriile intre ei, pentru a pastra genetica pura, in cadrul descendentilor Anunnaki, lucru practicat si in prezent de familiile regale si nobiliare ale Fratiei. Charles Darwin s-a casatorit cu verisoara sa Emma Wedgwood.

Planul eugenic in prezent – controlul nasterilor – planul familial

In prezent planul de reducere al oamenilor se desfasoara pe mai multe flancuri, folosindu-se multe parghii cum ar fi planning-ul familial, avorturile provocate etc. Masurile contraceptive folosite de femei cum ar fi anticonceptionalele reprezinta un teribil pericol pentru sanatatea lor, caci aceste medicamente toxice au rolul de a distruge ovarul femeii pentru a nu mai produce ovule.

„Specia umană ar putea dispărea în timp de o sută de ani”. Sumbra previziune a fost lansată în vara anului trecut de Frank Fenner, academician australian, recunoscut la nivel mondial ca expert în microbiologie şi profesor emerit la Universitatea Naţională din Australia, unul dintre cei care au ajutat la eradicarea virusului variolei. El a afirmat că întreaga comunitate ştiinţifică trebuie să avertizeze factorii politici şi economici care conduc lumea, că, în mai puţin de o sută de ani, omenirea va dispărea, procesul fiind ireversibil.

După opinia savantului australian, omenirea va fi incapabilă să supravieţuiască suprapopulării şi consumismului excesiv. „Din nefericire omenirea nu va mai supravieţui nici măcar 100 de ani. Odată cu specia umană vor dispărea multe alte specii de animale, majoritatea aflate în plin proces de extincţie, cauzat tot de acţiunile nesăbuite ale omului. Este o situaţie ireversibilă, deoarece este mult prea târziu pentru orice măsuri. Nu spun asta pentru că vreau să demoralizez eforturile celor puţini care luptă şi se străduiesc să salveze ce mai este de salvat, dar cine ar vrea să fie minţit la nesfârşit?”, punctează Frank Fenner.

Tot el declară: „Cred că specia umană în totalitatea sa, va avea aceeaşi soartă precum locuitorii Insulei Paştelui. Ce nu înţeleg oamenii este că schimbările climatice sunt de-abia la început, nu şi-au atins încă apogeul. Cu toate acestea, de la an la an, observăm deja diferenţe evidente în cursul anotimpurilor. Este posibil ca unele comunităţi mici să supravieţuiască. Vedeţi, aborigenii au supravieţuit 40-50.000 de ani fără să devină o civilizaţie ahtiată de ştiinţă, care să ajungă într-un final să producă dioxid de carbon în exces şi să polueze apele. Dacă aborigenii nu vor supravieţui, omenirea în ansamblul ei, nu va reuşi. Specia umană va urma acelaşi drum fără întoarcere precum alte specii care astăzi sunt dispărute”.

Raportând cele relatate la inscripţiile cioplite pe Georgia Guidestones (Pietrele îndrumătoare din Georgia, S.U.A.) şi directiva existenţei unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planetă, rezultă că o depopulare severă şi radicală a planetei ar reprezenta una din soluţiile salvatoare pentru omenire. Cum a apărut ideea, cine o susţine şi o finanţează şi certitudinea că este strâns conectată cu una din cele mai sinistre ramuri ale ştiinţei – eugenia.

SIDA, ebola, boala vacii nebune, gripa aviară, vaccinul anticancer col uterin la fetiţe, gripa porcină (AH1N1), controversata teorie a încălzirii globale nu sunt altceva decât elemente-instrument ale acestui sinistru „deziderat”. Le scapă din vedere susţinătorilor un aspect fundamental: nu este sigur că ei sau urmaşii lor se vor afla obligatoriu pe lista „supravieţuitorilor”. Dacă din întâmplare se vor regăsi, vor fi aliniaţi, asemenea celorlalţi, în casta sclavilor.”[4]

Iata si cateva citate ale unor lideri importanti ai politicii mondiale care si-au expus pe fata dorinta de reducere a populatiei Planetei

“Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.”
T. Roosevelt letter to C. Davenport about “degenerates reproducing” LINK

“Malthus a fost justificat ( LINK ), realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat “. Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984

“O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.”
Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon LINK

“Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra …. ”
Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie LINK

“In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. ”
Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, “Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991 LINK

“Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea
cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . ”
Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : “Bomba numita Populaţie” LINK

“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.
Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

“Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: “Virusul-Om”.”
“Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea
infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.”
Dave Foreman LINK

“În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. ”
J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO LINK

“Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. ”
Mihail Gorbaciov LINK

“Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. ”
Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991 LINK

“Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura putin mai mult … Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973

“Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate”.
“Puterea este cel mai puternic afrodisiac.”
“Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”
“Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%”
Dr. Henry Kissinger

“Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. ”
David Rockefeller

“Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru
eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă ”
Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei.

“Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. ”
David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age ! LINK

“Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca sa reducem în prezent cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. ”
Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT

“În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru.”
Mark Earley în “The Wrong Kind of Party Christian Post “10/27 2008 LINK

“Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani.”
Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos), în LINK Guardian

“Menţinerea umanitatii sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura.” Anonim , citat aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones LINK

“Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.”
“Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare .”
Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund.

“Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare..”
David Brower, directorul executiv Sierra Club

“Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de
raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel.” “Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor … Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.”
Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA LINK.

“Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aiba prea multi urmasi.”
Ruth Bader Ginsburg, Curtea Suprema de Justitie, SUA LINK

“Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. ”
John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama LINK

“Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor …. Ma refer la o conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. ”
Congresmanul Larry P. McDonald, 1976, ucis într-un zbor al Liniilor Aeriene Coreene , doborât de către Uniunea Sovietică

“Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!”
Bill Gates

SURSE

1. Charles Darwin – “Originea speciilor”

2. Printul Nicholas de Vere von Drakenberg, in cartea sa “Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”

3. Academicianul britanic, Dr. David Horn, scrie in cartea sa “Originile extraterestre ale umanitatii”

4. http://www.art-emis.ro/editoriale/254-new-world-order-si-depopularea-severa.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Câţi oameni poate suporta, de fapt, planeta pe care trăim?
100 de ani de la Marea Revoluție Bolsevică din Rusia! Planul Marburg: Marea Revoluție Bolsevică din Rusia a fost orchestrată și finanțată de către bancherii internaționali de pe Wall Street
Israelul propune o lege care criminalizează filmarea soldaţilor care comit încălcări ale drepturilor omului! Israelul se prezintă ca fiind "singura democrație din Orientul Mijlociu"!
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, este acuzat de corupție
Terorismul şi jocurile ciudate ale serviciilor secrete aliate
Comitetul celor 300 - o societate secretă înființată în anul 1729 de către aristocrația britanică cu scopul de a instaura un Guvern Mondial. Un consiliu internațional ce influențează politicile, comerțul, sistemul bancar, armatele națiunilor și mass-media, în vederea centralizării la nivel global a acestora
Nanotehnologia implementată pe Terra - Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre
Sacrificii umane în ritualurile francmasoneriei
Șeful ISIS din Pakistan: "Am fost finanțat din SUA să duc oameni pentru Daesh în Siria"
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Chemtrails ("Dârele Morții") pulverizate de către avioane pentru a răspândi boli, suferință și moarte
Ecuadorul a a blocat „sistemele” de comunicare cu exteriorul” ale lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat în ambasada sa din Londra
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...