Eurodeputata globalistă, Judith Sargentini, cea a inițiat sancționarea Ungariei, după ce guvernul naționalist al Ungariei a început să se îndepărteze de “valorile europene”. Aceasta îi apreciază pe activiștii #Rezist din România

by “Eurodeputata care a pus la zid UNGARIA, aprecieri pentru protestatarii din România Eurodeputata ecologistă olandeză Judith Sargentini, cea care a întocmit raportul privind încălcarea statului de drept în Ungaria și a avut o contribuție decisivă la demararea procedurii pentru declanșarea Articolului 7 al Tratatului UE împotriva țării vecine, a vorbit, la […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Eurodeputata care a pus la zid UNGARIA, aprecieri pentru protestatarii din România

Eurodeputata ecologistă olandeză Judith Sargentini, cea care a întocmit raportul privind încălcarea statului de drept în Ungaria și a avut o contribuție decisivă la demararea procedurii pentru declanșarea Articolului 7 al Tratatului UE împotriva țării vecine, a vorbit, la Digi24, și despre protestele din România. Ea pare că îi apreciazî foarte mult pe protestatarii #rezist.


Alina Mărculescu Matiș, jurnalist Digi24: Nu vă temeți că acest raport și acest vot i-au dat lui Viktor Orban o victorie de propagandă? Acum, poate spune: „V-am spus că suntem victimele unui atac extern de la Bruxelles”.

Judith Sargentini, europarlamentar, autoarea raportului pe Ungaria: Sigur. Va face asta. Dar dacă am fi pierdut, ar fi spus: „Am învins Bruxelles-ul”.


Alina Mărculescu Matiș: Credeți că sunt și alte state membre care ar trebui evaluate în ceea ce privește statul de drept și respectarea valorilor europene?

Judith Sargentini, autoarea raportului pe Ungaria: Da, sunt. Dar nu înseamnă că ar trebui automat să folosim din nou acest instrument care e Articolul 7, pentru că așa ceva se întâmplă după ani de discuții. Cred, însă, că e important ca Parlamentul să ancheteze moartea jurnaliștilor din Slovacia și din Malta. Cred, de asemenea, că acei români care au ieșit, vara asta, în stradă împotriva corupției din țara lor au fost foarte curajoși. Cred că e foarte bine că vom avea o dezbatere despre asta data viitoare când suntem în Strasbourg, în octombrie.

Parlamentul European a aprobat, miercuri, o rezoluție prin care se demarează împotriva Ungariei procedura pentru declanșarea Articolului 7 al Tratatului UE împotriva Ungariei.

Este așa-numita „opțiune nucleară”, iar la finalul procedurii, Budapesta ar putea rămâne fără drept de vot. Ungaria este a doua țară în cazul căreia se aplică această procedură, după Polonia, pentru încălcări ale statului de drept.”[1]

SURSE

  1. http://www.sokant.ro/eurodeputata-care-a-pus-la-zid-ungaria-aprecieri-pentru-protestatarii-din-romania/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Raportul "Muntele de Fier" (1961) - planul Iluminaților de a instaura Noua Ordine Mondială
#Rezist și Antifa - brațele de forță ale Noii Ordini Mondiale
Întâlnire trilaterală Rusia-Turcia-Iran la Sochi, privind readucerea păcii în Siria
Lavrov explică de ce Washingtonul nu va lovi Phenianul
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
De-dolarizarea și revenirea la standardele în aur
“Noua ordine mondială” este, de fapt, comunism la scară globală - chiar dacă poartă o mască de umanoid
Guvernul Ungariei dorește să interzică ONG-urile lui George Soros deoarece vor să influențeze deciziile naționale
Presa de la Washington: "Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?" Presa globaliștilor din SUA difuzează știri false cu privire la Rusia!
Terorismul şi jocurile ciudate ale serviciilor secrete aliate
Lovitură pentru mișcarea #rezist? Toți oficialii americani care au susținut protestele pentru justiție și „lupta anticorupție” în ultimii ani au fost eliminați din Departamentul de Stat al SUA. A mai rămas Klemm
Angela Merkel pusă la zid în Bundestag de către o deputată: "Sunteți unul dintre vasalii Americii, la originea unui război economic nesăbuit, care lovește în principal economia Germaniei și a Europei!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro