Euromaidanul și Lovitura de Stat din Ucraina (2013-2014): Globaliștii SUA-UE-Soros l-au înlăturat de la conducere pe Președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru că acesta a refuzat să adere la Uniunea Europeană

Distribuie!

„Protestele pro-europene din Ucraina numite și EuroMaidan (în ucraineană ЄвроМайдан) au început în noaptea de 21 noiembrie 2013 când cetățenii ucraineni au început să protesteze spontan în Kiev în răspuns la decizia guvernului ucrainean de a suspenda procesul de pregătire pentru semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană și Acordului de Liber Schimb cu aceasta. Protestele au fost începute de către studenți la care, în scurt timp, li s-au alăturat partidele din opoziție și alte grupări pro-europene.”[1]

„Alegerile din 25 mai 2014 din Ucraina arată clar că această ţară şi poporul vecin nouă nu a învăţat, din păcate, din eşecurile oligarhiilor pro-occidentali, care pur şi simplu şi-au vândut şi îşi vând ţara pe nimic. Alegerea lui Poroșenko a fost salutată de către propaganda mass-mediei occidentale, care vede în acest personaj drept “omul providenţial pentru Ucraina”, dar care, nu este altceva decât un mafiot vândut occidentalilor şi celor din Illuminati.


Numit şi “Regele Ciocolată” (pentru că deţine o fabrică de bomboane), Poroșenko (aflat pe locul 1335 în clasamentul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume) este cunoscut de serviciile de informații ruse ca fiind unul dintre liderii mondiali ai temutei “Red Mafia” (Mafia roşie rusească), o poziție deținută odată de tatăl său, Alexei Valtsman, care în 1956 şi-a luat numele de familie al soției sale, Evghenia Poroșenko. Puteţi citi întreaga istorie a familiei mafiote Poroşenko în acest articol excepţional de pe site-ul strategic-culture.org.

Alexei Poroșenko şi-a inceput afacerile cu trafic de arme, jocuri de noroc și prostituție, prin spălarea banilor furaţi de la administratorii sovietici din anii 1980. El nu a fost niciodată un antreprenor, începându-şi singur propriile afaceri, aşa cum sună povestea inventată de către propagandiștii mass-mediei occidentale. Afacerile Poroșenko au fost întotdeauna murdare și au început cu jefuirea proprietății de stat din Ucraina. Familia Poroșenko a avut planuri să-şi extindă activitățile dincolo de Ucraina, până în Transnistria, iar Tatiana Mikoian, o avocată din Kiev, îşi aminteşte acest fapt: “A fost oribil în anii 1990: arme ilegale, prostituate, droguri – toate aducând profituri atât tatălui cât şi fiului Poroşenko.”


De multe ori Poroșenko a fost acuzat a fi implicat în scheme de corupție pe scară largă, în trafic de influenţă, în deturnare de bani de la buget, în evaziune fiscală, în operațiuni ilegale de achiziționare de acțiuni și în eliminarea competitorilor; Poroşenko a fost descris ca una dintre figurile cele mai odioase din politica ucraineană, fiind și în capul listei de persoane corupte din țară. Şi acum, el a ajuns preşedinte!

Poroșenko este cel mai renumit pentru că deține firma de dulciuri Roshen, care are fabrici atât în ​​Ucraina, cât și în Rusia. El este, de asemenea, proprietarul lui UkPromInvest, un holding misterios care nu are nici un site web, dar care se mândrește că este implicat în fabricarea de autobuze, în distribuția auto, în șantiere navale, în instituţii bancare etc., dar, despre care, experţii în servicii secrete spun că se ocupă în secret cu traficul de arme, droguri și prostituție.”[2]

„Ambasadorul Rusiei la ONU: SUA au coordonat lovitura de stat în Ucraina

Ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin a învinuit direct Statele Unite ale Americii pentru coordonarea loviturii de stat din Ucraina.

„Acţiunile de pe Maidan au fost coordonate din Casa Sindicatelor, iar acolo, la etajul 7 acţionau reprezentanţii SUA. Apropo, tot din această clădire au fost atestate atacurile lunetiştilor asupra conducerii dar şi a manifestanţilor în acelaşi timp”, a declarat Ciurkin în cadrul Adunării Generale ONU. Ambasadorul rus a arătat cu degetul spre vinovatul vârsărilor de sânge de pe Maidan, adică spre reprezentantul SUA, prezent în sală.

În acelaşi context, Vitali Ciurkin a mai declarat că referendumul din Crimeea a demonstrat că Rusia nu este izolată pe arena internaţională, iar multe state care au votat rezoluţia Ucrainei au fost impuse de marile puteri din vest ca să facă acest lucru. „Nici nu poate fi vorba despre o eventuală izolarea a Rusie, în această situaţie”, a subliniat oficialul rus.

Joi, Adunarea Generală ONU a votat o rezoluţie care impue respectarea statalităţii, integrităţii şi independenţei Ucrainei. Documentul a fost votat de 100 de ţări membre, 58 s-au abţinut, iar Armenia, Belarus, Bolivia, Cuba, Nicaragua, Rusia, Coreea de Nord, Sudan, Siria, Venezuela şi Zimbabwe au votat împotriva lui.”[3]

„Ghici cine decide soarta Ucrainei? Hackerii au spart e-mailul lui George Soros. ”Sunt gata să-l chem pe șeful Trezoreriei din America!”

Adresa de e-mail a miliardarului de origine maghiară George Soros a fost spartă de un grup de hackeri, susține site-ul Zero hedge, care publică mai multe e-mailuri ale magnatului american. Și care dovedesc ceea ce se spune încă de la izbucnirea conflictului din Ucraina:el este omul care trage toate sforile în fosta republică sovietică.

Grupul de hackeri denumit CyberBerkut, care susține că a spart corespondența electronică dintre George Soros și președintele ucrainean Petro Poroșenko, a publicat trei documente din care reiese cum pune la cale miliardarul american ”o strategie globală pe termen scurt și mediu pentru noua Ucraină”.

În plus, Soros își manifestă încrederea că Statele Unite vor trebui să furnizeze asistență militară ”non letală” Ucrainei, cu ”același nivel de complexitate al armelor de apărare astfel încât să poată să se adapteze armelor adversarilor”.

”Susținătorii occidentali vor ca guvernul de la Kiev să restabilească rapid capacitatea de luptă a Ucrainei, fără încălcarea acordului de la Minsk”, scria Soros. El explică, de asemenea, că generalul american în retragere Wesley Clark, care s-a aflat la comanda NATO pe timpul bombardării Iugoslaviei, și fostul general polonez Waldemar Skrzypczak, vor fi cei care îl vor consilia pe Poroșenko în îndeplinirea acestei misiuni, relatează Russia Today.
Nu în ultimul rând, el îi explică președintelui ucrainean cum ”cea dintâi prioritate trebuie să fie aceea de a relua controlul piețelor financiare”, garantându-i sprijinul Trezoreriei SUA: ”Sunt gata să-l chem pe Jack Lew, șeful Trezoreriei, din America”.

Aceste documente datează din 12 martie 2015, iar un altul, o scrisoare a lui Soros către Poroșenko și premierul Arseni Iațeniuk, este datat 23 decembrie 2014.

Blogul Zero hedge publică toate documentele în format PDF interceptate de grupul de hackeri. Conform aceleiași corespondențe dintre Poroșenko și Soros, acesta din urmă susține poziția lui Barack Obama în ceea ce privește Ucraina, dar crede că Statele Unite ar trebui să facă mai mult. Printre altele, în documente, se se spune că autoritățile de la Kiev au cerut ”restabilirea unei stabilități monetare și funcționarea sistemului bancar” .

Tot în docuementele menționate, Soros spune că ajutoarele financiare pentru Kiev depind de UE și subliniază că ”Europa trebuie să ajungă la un nou acord cadru care va permite Comisiei Europene să aloce peste un miliard de dolari anual Ucrainei”.

Corespondența publicată de Zero hedge demonstrează că magnatul american, considerat susținătorul ”revoluțiilor portocalii” din mai multe foste state sovietice, se află în permanență în contact cu autoritățile de la Kiev.

Soros este implicat în Ucraina încă din 1989, când a fondat aici Fundația Renașterii Internaționale Ucrainene (IRF), care a finanțat ci peste 100 de milioane de dolari o serie de ONG-uri ucrainene, cu 2 ani înainte de destrămarea Uniunii Sovietice.Tot el este cel care a finanțat mișcarea Euro Maidan de la Kiev, de la începutul lui 2014, care a dus la căderea regimului Ianucovici.”[4]

„George Soros a recunoscut ca el a orchestrat loviturile de stat din Slovacia si Croatia si a fost primul instigator din spatele razboaielor din fosta Iugoslavie si a ajutat la inabusirea Revolutiei Trandafirlor din Georgia.Când Soros vizeaza o țară pentru o ” schimbare de regim „, el începe prin crearea unui guvern din umbră gata să-și asume puterea atunci când se iveste ocazia .

Așa cum a făcut în zeci de alte țări , în special în Europa de Est în ultimele două decenii , Soros a „investit” sute de milioane de dolari în organizații non- guvernamentale ucrainene ( ONG-uri) , aparent pentru a le ajuta în transformarea țării lor într-o societate ” deschisa ” și o  ” societate democratică”.

Doar una dintre entitățile sale FSD , Fundația Renașterea Internationala ( IRF ), a canalizate peste 100 de milioane de dolari pentru ONG-uri din Ucraina, grupuri comunitare , instituții academice și culturale și edituri intre 1990-2010.

Numai în 2012, IRF oferit 63 milioane dolari , mai mult decât orice altă organizație donatoare în numerar pentru Ucraina , seducaand astfel și cooptarea toatala a opoziției politice legitime în tabăra ” progresiv ” aprobata de  Soros.

Proiectul Syndicate este o altă parte a OSF Soros , dominant în Ucraina , care are o rețea de aproape 500 de ziare în mai mult de 150 de țări , cu circulație la nivel mondial de peste 70 de milioane de exemplare , care cuprinde cea mai mare sindicalizare de juranlisti independenti din lume .

Ianukovici a fost ales prim-ministru in 2004 , dar Soros a orchestrat un protest public numit ” Revoluția portocalie „, care în schimb au adus la putere politicieni pro-UE,pe Viktor Iușcenko și Iulia Timoșenko . El a fost ales președinte din nou în 2010, într-o alegere decisivă respectate de către 22 de țări.

Alimentate de banii lui Soros și de influență politică , protestele de la sfârșitul anului 2013 au devenit mult mai violente și în cele din urmă au condus la faptul ca Ianukovici fugit în Rusia la 21 februarie.”[5]

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Euromaidan
  2. http://www.lovendal.ro/wp52/cel-mai-mare-mafiot-la-conducerea-ucrainei-noul-presedinte-ucrainean-oligarhul-petro-porosenko-agreat-de-occident-si-sua-face-parte-din-conducerea-mafiei-rusesti-facand-trafic-de-droguri-si-a/
  3. http://www.cotidianul.ro/ambasadorul-rusiei-la-onu-sua-au-coordonat-lovitura-de-stat-in-ucraina-234860/
  4. http://www.activenews.ro/externe/Ghici-cine-decide-soarta-Ucrainei-Hackerii-au-spart-e-mailul-lui-George-Soros.-Sunt-gata-sa-l-chem-pe-seful-Trezoreriei-din-America-115285
  5. http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/06/george-soros-omul-din-spatele-haosului.html#
  6. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...