Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze „propaganda rusă”. Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Jurnaliştii vor fi turnători plătiţi la Bruxelles: PROIECT HALUCINANT AL EUROPARLAMENTARULUI SIEGFRIED MUREŞAN

Europarlamentarul PMP Siegfried Mureșan a declarat miercuri că în proiectul de buget al Uniunii Europene pe anul 2018 este cuprins un proiect-pilot care își propune să contracareze propaganda și dezinformarea dinspre Federația Rusă.


Oamenii contribuie cu știri privind dezinformarea și știrile false. Eu am propus acest proiect-pilot prin care vreau să organizăm monitorizarea, adică să aducem la același nivel toate statele membre, să avem suficiente informații din toate statele membre. Dacă ajungem la concluzia că nu e sustenabil pe bază de voluntariat, atunci Comisia să poată remunera acei jurnaliști care contribuie și informează Comisia cu privire la știri false, propagandă și dezinformare, a explicat Mureşan.

Practic la nivelul UE se va introduce turnătoria jurnaliştilor despre presupuse ştiri sau comentarii care ar fi presupuse că reprezintă propaganda rusă.


Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare, a explicat acesta.

Mureşan a explicat că o ştire că Brexitul ar fi bun reprezintă implicit propaganda rusească. Sau că regiunea Catalonia ar trebui să fie independentă de Spania.

„În primul rând, trebuie îmbunătățită rețeaua de contributori. În al doilea rând, trebuie conectate punctele, că foarte des, înainte să aud o știre în interesul Federației Ruse — și știre în interesul Federației Ruse poate fi și că Brexitul e un lucru bun sau Catalunia să devină independentă față de Spania — înainte să aud o știre care e în interesul Federației Ruse, poate slăbește UE sau state membre ale UE, sau politicieni proeuropeni, înainte s-o aud, foarte des o auzi pe canale de comunicare din Federația Rusă pro-Kremlin. Atunci trebuie, practic, urmărită mai bine și sursa propagandei și a dezinformărilor. Deja se știe care sunt conturi importante de Twitter care dau, de exemplu, retweet la știri false care vin dinspre Federația Rusă și conturi care au un număr mare de utilizatori, de pildă în Marea Britanie, Franța, Germania și cum ajunge informația, practic, dinspre Federația Rusă spre state membre ale UE”, a explicat europarlamentarul.”[1]

Acest proiect reprezinta un atac la adresa libertatii de exprimare, sub pretextul „combaterii propagandei ruse”. Globalistii SUA-UE-Soros se folosesc de tot felul de pretexte pentru a instaura dictatura si de a restrange drepturile si libertatile oamenilor. Astazi, oricine poate vedea ca Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica.

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/jurnalistii-vor-fi-turnatori-platiti-la-bruxelles-proiect-halucinant-al-europarlamentarului-siegfried-muresan/
  2. Foto: hotnews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...