Evenimente inexplicabile: Arşi de un OZN

Distribuie!

În seara zilei de 29 decembrie, 1980, familia Landrum, nepoțelul acestora și o prietenă de familie, se deplasau într-o mașină spre orașul Dayton, Texas. Era o zi friguroasă de iarnă și cei patru se grăbeau să ajungă acasă. Drumul era pustiu, foarte rar se putea vedea câte o mașină. Dintr-o dată, pe cer, apare un obiect imens de mare, de forma unui cazan imens. 

După câteva minute obiectul se poate vedea mai bine la orizont drumului rectiliniu, pe care-l domină de la o înălțime de vreo treizeci de metri. Speriat, domnul Landrum oprește mașina pe partea dreaptă a drumului. Căldura puternică devenea insuportabilă și cei patru se hotărăsc să părăsească mașina din dorința de a fugi spre pădure, unde să se adăpostească.


Chiar în clipa în care au ieșit din mașină, un jet puternic care se asemăna cu o flacără s-a îndreptat spre mijlocul drumului. Chiar dacă afară era un frig de crăpau pietrele, obiectul spațial ciudat degaja o căldură încât cei patru nici nu mai puteau să respire. Într-un final au reușit să fugă spre cea mai apropiată pădure și pentru că nu au știut ce să facă altceva au început să se roage pentru viața lor.

Pe cei patru martori încep să-i doară ochii, agresați de căldura copleșitoare care emană de la acea flacără provenind din vâri aparatului. Nu mai putea vedea nimic și întreg peisajul părea desprins dintr-un film de groază. Mai mult de atât, un sunet foarte puternic, care provenea din direcția navei spațiale, le țiuia cu putere în urechi. Nu mai putea să se înțeleagă decât prin semne, atunci când reușeau să deschidă ochii măcar pentru o fracțiune de secundă.


Timp de un sfert de oră, ascunși în pădure, domnul, doamnele şi copilul, înspăimântaţi, vor simţi dogoarea şi vor auzi acel bip-bip-bip sfredelitor. Apoi aparatul se ridică şi dispare cu o viteza vertiginoasă.

O oră mai târziu, toţi patru sunt bolnavi, cu ochii iritaţi şi suferind de arsuri, mai ales Vikie pe mâna şi braţul stâng. In săptămânile următoare, cele două femei au pierdut mult păr şi faţa li s-a umflat. Apoi li s-a cojit pielea de pe faţă, braţe, picioare şi chiar de pe urechi. Copilul a avut în special probleme digestive. Toţi patru prezentau simptomele unei iradieri, constatate cât se poate de clar la Parkway Hospital din Houston.

Medicii când i-au văzut au fost șocați și nu au putut să stabilească un diagnostic clar. Povestea lor a fost cu greu crezută de către anchetatori, care în cele din urmă au plasat cazul sub un mare semn al întrebării.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/evenimente-inexplicabile-arsi-de-un-ozn
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...