Evenimente misterioase: Prăbușiri de OZN-uri

Distribuie!

„Evenimente misterioase: PRĂBUȘIRI DE OZN-URI

În anul 1963, cercetătorul Frantz Werne lucra la un test nuclear în Arizona. În luna mai a acelui an, Werne a fost trimis într-o misiune specială.


A zburat până la Phoenix, după care s-a alăturat unui grup și au mers în afara orașului. Când au coborât din mașină, li s-a indicat locul unde se prăbușise o aeronavă. Werne a declarat că în nisipul deșertului era îngropat un disc cu un diametru de 9 metri.

Pe parcursul perioadei cât a stat în zonă, într-un cort medical era depus cadavrul unei creaturi cu o lungime de un metru, îmbrăcată într-un costum argintiu. Când s-a reîntors în Arizona, Werne a trebuit să semneze un contract oficial prin care se angaja să păstreze secretul cu privire la tot ceea ce văzuse.


Primele date despre prăbușirea unei nave extraterestre au fost făcute publice în anul 1957. Pe 18 septembrie, jurnalistul Ibrahim Sued, de la publicația braziliană O Globo a primit o scrisoare foarte ciudată. Scrisoarea era nesemnată, iar expeditorul pretindea că, în timp ce era la pescuit, în apropiere de orașul Ubatuba, a văzut o farfurie zburătoare prăbușindu-se în ocean.

Expeditorul reușise să recupereze un fragment de la locul accidentului, pe care în expediase jurnalistului. Fragmentul a fost trimis la un laborator pentru a fi analizat. Analizele au dovedit că fragmentul era magneziu în stare pură. Pe 9 decembrie 1965, sute de oameni au văzut un obiect ciudat străbătând cerul deasupra statului Ohio.

Câțiva dintre martorii evenimentului erau piloți care zburau deasupra statului Ohio și au observat că avioanele pe care le pilotau au fost zdruncinate de niște turbulențe de aer cauzate de un obiect ceresc necunoscut. Timp de 6 minute, oamenii s-au uitat la ceva care semăna cu un meteorit și care părea că va face explozie.

Obiectul s-a prăbușit într-o zonă împădurită a orașului Kecksberg, unde a provocat un incendiu. Pompierii și poliția nu au putut interveni pentru că zona a fost încercuită de militari. Obiectul a fost ridicat de militari pe un camion și transportat într-o direcție necunoscută. În august 1974, un alt incident s-a produs deasupra Mexicului.

După ce s-a aflat că o aeronavă metalică cu formă circulară s-a prăbușit, autoritățile mexicane au sistat informațiile. Americanii au trimis la fața locului o echipă specializată. Echipele mexicane ridicaseră epava și o încărcaseră pe un camion.

Forțele americane la bordul unor elicoptere au ajuns din urmă convoiul. În mod inexplicabil, toți cei care făceau parte din convoi au murit. Americanii care purtau echipamente de protecție au preluat epava și au transportat-o într-un loc secret în SUA.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/evenimente-misterioase-prabusiri-de-ozn-uri
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...