Evenimente secrete extraterestre neelucidate

Distribuie!

„Întâmplarea pe care o relatăm s-a petrecut în aprilie 1964, în Soccoro, New Mexico. Lonnie Zamora, polițist, urmărea un autovehicul al cărui șofer depășise viteza normală.

La ieșirea din oraș, Zamora este martorul unei explozii care se produsese pe o colină, la o distanță de un kilometru de șosea.
Abandonează urmărirea autovehiculului și se îndreaptă către colină, crezând că un autovehicul a făcut explozie. La o distanță de 200 de metri de locul accidentului observă doi humanoizi, îmbrăcați în combinezoane albe.


Zamora a coborât din mașină, în ideea de a se apropia de locul accidentului. Obiectul zburător avea forma unui ou și în exterior avea o emblemă roșie. OZN-ul s-a ridicat de la sol, producând un zgomot puternic. Zamora a dat alertă prin stație și la locul faptei s-au deplasat polițiști și specialiști care au analizat solul unde staționase OZN-ul.

L-au găsit pe Zamora în stare de șoc. Cu toate că au fost mai mulți martori care se aflau pe șosea și care au văzut explozia și au auzit un zgomot puternic, cazul a fost clasat.


Cincizeci de ani de la producerea acestui incident, au fost declasificate trei documente. Două dintre ele făceau referire la întâmplarea din aprilie, iar un al treilea document se referea la staționarea unui OZN în apropierea orașului Soccoro, în martie 1964, cu o lună înainte de a se produce acest incident.

În decembrie 1965, locuitorii orășelului Kecksburg, Pennsylvania, sunt martorii unui eveniment deosebit. Mii de oameni au fost martori la o lumină pe cer care cobora cu viteză spre sol. La câteva momente s-a auzit o bubuitură.

Autoritățile s-au deplasat la locul accidentului și au declarat că este vorba despre un satelit. Pământul din zona accidentului a fost excavat, ca și cum se dorea îndepărtarea oricărei urme a acestui accident.

Locuitorii din Kecksburg au observat că pe locul unde s-a produs accidentul nu a mai crescut vegetație. Autoritățile au dat un comunicat în care se spunea că un satelit rus se prăbușise. Comunicatul nu a fost credibil pentru specialiști care au susținut că prăbușirea unui satelit este cunoscută și monitorizată, cu câteva zile înainte de a se produce coliziunea.

Toate aceste incidente erau puse de autoritățile americane pe seama rușilor, dat fiind războiul rece din acea perioadă. Începând cu anul 1969, atunci când s-a creat o agenție independentă pentru studierea evenimentelor extraterestre, numită MUFON, lucrurile au început să se schimbe, în sensul că, autoritățile au fost obligate să admită existența OZN-urilor și a unor incidente de natură extraterestră.

Unul dintre cazurile cele mai importante anchetate de MUFON s-a petrecut în 14 ianuarie 2002, în Kentucky. Un tren de marfă se deplasa din Russel spre Shelbiana, când cei doi conductori ai trenului au observat lumini puternice pe calea ferată.

Au semnalizat, alarma s-a pornit, dar obiectul luminos care staționa pe calea ferată, la o distanță de 3,5 metri față de sol, continua să rămână în zona căii ferate. În partea laterală a trenului, cei doi conductori au observat două obiecte luminoase care survolau lacul.

Trenul avea o viteză de 50 km/h și transporta 16000 tone de marfă. În ultimul moment, obiectul zburător s-a ridicat cu o viteză foarte mare.

ozn EVENIMENTE SECRETE EXTRATERESTRE NEELUCIDATE

Ceasul unuia dintre conductori s-a oprit exact la momentul producerii incidentului. Cazul a încercat să fie mușamalizat de către autorități, cei doi conductori fiind sfătuiți să uite incidentul. Câteva persoane care se aflau la pescuit pe lac au confirmat incidentul și prezența celor două OZN-uri care au survolat lacul.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/evenimente-secrete-extraterestre-neelucidate
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...