Evenimentul OZN care s-a petrecut la Akhtubinsk, în anul 1985

Distribuie!

„În anul 1959, în stepele semideșertice de la nord de orașul Astrahan fost construit un oraș pe nume Akhtubinsk, care a devenit „patria” celui mai mare centru de testare a aparatelor de zbor din Rusia. La nord de Akhtubinsk se află un alt oraș, pe nume Groshevo, în apropierea căruia armata deține o altă zonă de testare a aparatelor de zbor.

În anii de cercetare a evenimentelor OZN în spațiul sovietic, ufologii ruși au întâlnit un mare număr de cazuri provenind din această zonă. Victor Afanasiev este unul dintre cei care au observat OZN-uri în timpul stagiului petrecut aici.


În noiembrie 2005, colonelul în retragere Alexander Acimenkov era unul dintre moderatorii conferinței anuale Russian UFO (OZN-urile în Rusia), despre care, în decembrie 2005, ufologul Michael Gershtein a postat online un raport.

Acimenkov, fost pilot de testare al aparatelor de zbor rusești, a ținut o foarte detaliată prelegere în legătură cu întâlnirile sale cu OZN-uri, ce au coincis, mai ales, cu perioada de testare, de către armata sovietică, a unor arme noi în zona asiatică a URSS.


Acimenkov afirmă că OZN-urile vizitau des această bază de testare și zburau atât de jos, încât piloții aveau impresia că extratereștrii le cunoșteau orarul de zbor mai bine decât superiorii lor din armata sovietică. El și-a amintit de un eveniment legat de un OZN, care s-a petrecut în ianuarie 1985, în timp ce el și colegul său de zbor, Victor Afanasiev, pilotau un avion MIG-23, testându-i armamentul nou de la bord.

La un moment dat, centrul de comandă a indicat ca o țintă aeriană să fie doborâtă, iar piloții erau gata să execute acest ordin, când s-a produs o defecțiune a obiectului țintă, acesta prăbuşindu-se la sol.

În timp ce survolau zona, ofițerul de serviciu de la centrul de comandă le-a comunicat că deasupra avionului lor se afla, la o distanță de aproximativ 600 de metri, un obiect neidentificat. În partea de est a cerului, ei au remarcat un fel de lună gigantică, ce putea fi obiectul cu pricina.

Câteva clipe mai târziu, ofițerul de serviciu i-a înștiințat că obiectul apărea, pe radar, foarte aproape de ei, și că începuse să urce. Fără să aibă contact vizual cu misteriosul obiect, piloții au început să urce și ei, în speranța că vor putea să afle mai multe. Operatorul radar a raportat că obiectul și-a modificat brusc traiectoria de zbor, dispărând în cele din urmă de pe radar.

Întrucât nu mai aveau combustibil decât pentru a se reîntoarce la bază și, mai ales, pentru că nu vedeau ce trebuiau să urmărească, Acimenkov și Afanasiev au oprit urmărirea și au revenit la bază.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9265
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Arhivele KGB: OZN-ul descoperit la 7 metri sub pământ în Estonia
Misterul călătorilor în timp
“Nu vorbim cu voi”. Acesta este primul mesaj transmis omenirii în anii ’80 de către extratereştrii de pe Ganymede, satelitul lui Jupiter
Întâlniri cu OZN-uri
Lupta între două avioane Harrier și un OZN, dezvăluită de documente secrete
Secretul: "SUA a recuperat epavele unor OZN-uri începând cu 1941 și a secretizat toate informațiile"
Navele extraterestre sunt construite prin asamblarea şi manevrarea matricei energetice astrale pentru a construi tiparul navei la acel nivel subtil, care apoi apare ca o formă perfect modelată în molecule fizice materiale. Este vorba despre o ultra-nano-tehnologie, care face ca nava să se poată manifesta atât în plan fizic, cât şi în dimensiunile paralele eterică şi astrală
Extratereștrii sunt printre noi
OZN filmat în Chile. Specialiştii nu au o explicaţie pentru imaginile înregistrate dintr-un elicopter militar
Civilizația de pe planeta Venus
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Evenimente secrete extraterestre neelucidate

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...