Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare

by Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre “democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic. Pentru a combate […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre “democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic.

Pentru a combate libertatea de exprimare si critica la adresa sionismului si a Israelului, evreii sionisti au facut lobby pentru implementarea la nivel international, dar si national, a unor legi prin care oamenii sa fie amendati si/sau arestati, daca critica Sionismul sau Israelul.


Una dintre minciunile sionistilor este aceea ca “antisionismul este antisemitism”. In primul rand, nu toti cei evreii sustin Sionismul, evreii religiosi considera Sionismul o insulta la adresa lui Dumnezeu. In al doilea rand, evreii religiosi din organizatia Neturei Karta au spus foarte clar ca antisionismul nu inseamna antisemitism.

Cat despre “antisemitism”, acest termen este gresit ales deoarece o parte dintre evrei sunt semiti, iar ceilalti sunt khazari. Majoritatea evreilor sunt khazari. Semiti sunt si arabii. Daca critici un arab nu ti se spune ca, “esti antisemit”, ci “esti islamofob”, adica au inventat un alt cuvant.


In Romania exista un ONG numit “MCA – Monitoring and Combating Antisemitism” condus de Marco Maximillian Katz, un personaj implicat intr-o mita de 2,5 milioane de dolari catre Guvernul Nastase pentru afacerea Duty-Free.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este o alta organizatie finantata de la buget pentru pedepsirea celor care nu sunt “corecti politic”. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este condus Csaba Asztalos.

De asemenea, exista si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”, care este finantata de la buget, adica din banii colectati din taxele si impozitele noastre, ale “antisemitilor”.

 

In Romania, politicienii au dat o lovitura libertatii de exprimare prin votarea legii 217/2015, cunoscuta si sub numele de “Legea Antilegionara”, o lege care promoveaza cenzura, o lege antidemocratica, o lege totalitara.

Astazi, oricine poate sa vada ca, de fapt, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Activistii neomarxisti/progresisti sunt cei care militeaza impotriva libertatii de exprimare. “Corectitudinea Politica” este o ideologie totalitara de sorginte sovietica. Noi trebuie sa spunem nu acestei “Corectitudini Politice” si sa spunem adevarul.

Va recomandam sa cititi si…

Israelul cere cenzură globală asupra internetului pentru a combate “antisemitismul”, critica Israelului si a Sionismului

Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România

Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR

Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști și comuniști de la Institutul “Elie Wiesel” din România: “În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani”

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Adevăruri despre SUA pe care le credem doar de 1 aprilie
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
Capitalismul va consuma democrația, dacă păstrăm tăcerea!
Fost ofițer CIA: Donald Trump, într-o bătălie fără precedent cu statul profund
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei
Franţa şi supărătoarea realitate. Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
La data de 24 ianuarie 2016, de Ziua Unirii Principatelor Române, Președintele României, Klaus Iohannis, a recunoscut că este sluga americanilor
Eurosceptica Marine Le Pen anunță sfârșitul Uniunii Europene: „A venit timpul să-i înfrângem pe globaliști”
Vladimir Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale
Armele electromagnetice: Controlul maselor prin utilizarea spectrului electromagnetic
"Războiul împotriva terorismului" este o minciună a globaliștilor! Globaliștii SUA-UE sunt cei care finanțează terorismul pentru a lua libertățile tuturor oamenilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro