Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare

Distribuie!by Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre “democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic. Pentru a combate […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre “democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic.

Pentru a combate libertatea de exprimare si critica la adresa sionismului si a Israelului, evreii sionisti au facut lobby pentru implementarea la nivel international, dar si national, a unor legi prin care oamenii sa fie amendati si/sau arestati, daca critica Sionismul sau Israelul.


Una dintre minciunile sionistilor este aceea ca “antisionismul este antisemitism”. In primul rand, nu toti cei evreii sustin Sionismul, evreii religiosi considera Sionismul o insulta la adresa lui Dumnezeu. In al doilea rand, evreii religiosi din organizatia Neturei Karta au spus foarte clar ca antisionismul nu inseamna antisemitism.

Cat despre “antisemitism”, acest termen este gresit ales deoarece o parte dintre evrei sunt semiti, iar ceilalti sunt khazari. Majoritatea evreilor sunt khazari. Semiti sunt si arabii. Daca critici un arab nu ti se spune ca, “esti antisemit”, ci “esti islamofob”, adica au inventat un alt cuvant.


In Romania exista un ONG numit “MCA – Monitoring and Combating Antisemitism” condus de Marco Maximillian Katz, un personaj implicat intr-o mita de 2,5 milioane de dolari catre Guvernul Nastase pentru afacerea Duty-Free.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este o alta organizatie finantata de la buget pentru pedepsirea celor care nu sunt “corecti politic”. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este condus Csaba Asztalos.

De asemenea, exista si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”, care este finantata de la buget, adica din banii colectati din taxele si impozitele noastre, ale “antisemitilor”.

 

In Romania, politicienii au dat o lovitura libertatii de exprimare prin votarea legii 217/2015, cunoscuta si sub numele de “Legea Antilegionara”, o lege care promoveaza cenzura, o lege antidemocratica, o lege totalitara.

Astazi, oricine poate sa vada ca, de fapt, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Activistii neomarxisti/progresisti sunt cei care militeaza impotriva libertatii de exprimare. “Corectitudinea Politica” este o ideologie totalitara de sorginte sovietica. Noi trebuie sa spunem nu acestei “Corectitudini Politice” si sa spunem adevarul.

Va recomandam sa cititi si…

Israelul cere cenzură globală asupra internetului pentru a combate “antisemitismul”, critica Israelului si a Sionismului

Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România

Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR

Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști și comuniști de la Institutul “Elie Wiesel” din România: “În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani”

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Antal Arpad (UDMR): Nu sunt pentru independența Cataloniei, dar ne dorim modelul de autonomie al acesteia. UDMR-iștilor, nu veți avea niciodată autonomia "Ținutului Secuiesc" în România! Cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" încalcă Constituția României și trebuie expulzați din România!
Principiul transmisiilor 5G
Cenzură Marxistă: Huffington Post a șters de pe site un articol în care autorul îi dădea dreptate lui Trump în privința imigranților. Ziaristul acuza corectitudinea politică a presei care se teme să scrie despre problemele create de imigranți
Bombe nucleare furate, pierdute sau deplasate în alte locații decât cele în care ar fi trebuit să fie
Studii ştiinţifice care arată că fluorul determină apariția cancerului
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
Focul de la Catedrala Notre Dame a fost pus de o mână criminală? Ipoteza unui incendiu provocat de instalația electrică pare exclusă
Operațiunea "Steag Fals" de la 11 septembrie 2001 - cărămizile statului poliţienesc american, de la A la Z
FBI a plătit 1 million de dolari hackerilor să spargă iPhone 6
Barnevernet - un gulag norvegian al copiilor
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Minciuni ale SUA care au declanșat războaie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro