Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare

by Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre “democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic. Pentru a combate […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre “democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic.

Pentru a combate libertatea de exprimare si critica la adresa sionismului si a Israelului, evreii sionisti au facut lobby pentru implementarea la nivel international, dar si national, a unor legi prin care oamenii sa fie amendati si/sau arestati, daca critica Sionismul sau Israelul.


Una dintre minciunile sionistilor este aceea ca “antisionismul este antisemitism”. In primul rand, nu toti cei evreii sustin Sionismul, evreii religiosi considera Sionismul o insulta la adresa lui Dumnezeu. In al doilea rand, evreii religiosi din organizatia Neturei Karta au spus foarte clar ca antisionismul nu inseamna antisemitism.

Cat despre “antisemitism”, acest termen este gresit ales deoarece o parte dintre evrei sunt semiti, iar ceilalti sunt khazari. Majoritatea evreilor sunt khazari. Semiti sunt si arabii. Daca critici un arab nu ti se spune ca, “esti antisemit”, ci “esti islamofob”, adica au inventat un alt cuvant.


In Romania exista un ONG numit “MCA – Monitoring and Combating Antisemitism” condus de Marco Maximillian Katz, un personaj implicat intr-o mita de 2,5 milioane de dolari catre Guvernul Nastase pentru afacerea Duty-Free.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este o alta organizatie finantata de la buget pentru pedepsirea celor care nu sunt “corecti politic”. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este condus Csaba Asztalos.

De asemenea, exista si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”, care este finantata de la buget, adica din banii colectati din taxele si impozitele noastre, ale “antisemitilor”.

 

In Romania, politicienii au dat o lovitura libertatii de exprimare prin votarea legii 217/2015, cunoscuta si sub numele de “Legea Antilegionara”, o lege care promoveaza cenzura, o lege antidemocratica, o lege totalitara.

Astazi, oricine poate sa vada ca, de fapt, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Activistii neomarxisti/progresisti sunt cei care militeaza impotriva libertatii de exprimare. “Corectitudinea Politica” este o ideologie totalitara de sorginte sovietica. Noi trebuie sa spunem nu acestei “Corectitudini Politice” si sa spunem adevarul.

Va recomandam sa cititi si…

Israelul cere cenzură globală asupra internetului pentru a combate “antisemitismul”, critica Israelului si a Sionismului

Maximilian Katz, între şpaga pentru duty free şi chestiunea evreiască în România

Directorul Institutului „Elie Wiesel” a fost propagandist al comunismului şi al PCR

Rabinul Elie Caufman despre evreii sioniști și comuniști de la Institutul “Elie Wiesel” din România: “În România nu există antisemitism, dar antisemitismul aduce bani”

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rabinul Eli Caufman, despre evreii sionisti: "acestia doresc antisemitism pentru ca antisemitismul asta le aduce bani!" Eli Caufman vorbeste si despre curentul antiromanesc promovat de sionisti! Eli Caufman este unul dintre cei mai critici evrei la adresa sionistilor lui Rothschild!
Venirea în România a Președintelui Grupului Bilderberg, Etienne Davignon, în 2013, la invitația Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu
Facebook implicat intr-un scandal de manipulare emotionala a utilizatorilor ! Facebook a incalcat de nenumarate ori Termenii si Conditiile, cenzurand multe pagini cu informatii legale !
Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !
Conspirația muzicii: Din 1940 ascultăm muzică pe “frecvență materialistă și violentă” de 440 de Hz și nu acordată pe “frecvență naturală și armonioasă” de 432 Hz
Document secret care atesta ca SIE a spionat pe teritoriul Romaniei incalcand legea ! SIE a mai incalcat legea cand l-a recrutat pe Ponta in timpul cand era magistrat !
Renaşterea României: Trezirea urgentă a fiinţei noastre către o stare profundă de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc
Afirmații ale Iluminaților despre planurile lor pentru întreaga omenire: reducerea populației Pământului și Noua Ordine Mondială
Un calendar obscen, care insultă Biserica Ortodoxă, a fost realizat de homosexuali
Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile
Khamenei: Rusia și Iranul ar putea „izola SUA”
Comisia Europeană cere României să intensifice ritmul primirii refugiaților conform cotelor obligatorii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro