Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare

Distribuie!

Evreii sionisti sunt impotriva libertatii de exprimare. Daca ar fi dupa acestia, toti cei care critica Israelul sau Sionismul ar trebui arestati. Aceasta este o mentalitate totalitara, desi evreii sionisti ne vorbesc tot timpul despre „democratie”. Israelul nu a fost si nu este un stat democratic.

Pentru a combate libertatea de exprimare si critica la adresa sionismului si a Israelului, evreii sionisti au facut lobby pentru implementarea la nivel international, dar si national, a unor legi prin care oamenii sa fie amendati si/sau arestati, daca critica Sionismul sau Israelul.


Una dintre minciunile sionistilor este aceea ca „antisionismul este antisemitism”. In primul rand, nu toti cei evreii sustin Sionismul, evreii religiosi considera Sionismul o insulta la adresa lui Dumnezeu. In al doilea rand, evreii religiosi din organizatia Neturei Karta au spus foarte clar ca antisionismul nu inseamna antisemitism.

Cat despre „antisemitism”, acest termen este gresit ales deoarece o parte dintre evrei sunt semiti, iar ceilalti sunt khazari. Majoritatea evreilor sunt khazari. Semiti sunt si arabii. Daca critici un arab nu ti se spune ca, „esti antisemit”, ci „esti islamofob”, adica au inventat un alt cuvant.


In Romania exista un ONG numit „MCA – Monitoring and Combating Antisemitism” condus de Marco Maximillian Katz, care nu este istoric. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este o alta organizatie finantata de la buget pentru pedepsirea celor care nu sunt „corecti politic”. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii este condus Csaba Asztalos.

De asemenea, exista si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”, care este finantata de la buget, adica din banii colectati din taxele si impozitele noastre, ale „antisemitilor”.

In Romania, politicienii au dat o lovitura libertatii de exprimare prin votarea legii 217/2015, cunoscuta si sub numele de „Legea Antilegionara”, o lege care promoveaza cenzura, o lege antidemocratica, o lege totalitara.

Astazi, oricine poate sa vada ca, de fapt, Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica. Activistii neomarxisti/progresisti sunt cei care militeaza impotriva libertatii de exprimare. „Corectitudinea Politica” este o ideologie totalitara de sorginte sovietica. Noi trebuie sa spunem nu acestei „Corectitudini Politice” si sa spunem adevarul.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...