Exercițiu de decorporalizare – cum poți ieși din corpul tău pentru câteva secunde

Distribuie!

„In conceptul de decorporalizare in plina existenta cred cel mai puternic budistii. Tehnicile de meditatie ajuta la deconectarea de la haosul din jur pana acolo incat spiritul poate parasi corpul pentru trairi extrasenzoriale nemaipomenite.

Este, fara doar si poate, una din cele mai incredibile experiente pe care sufletul unui om o poate avea in viata. Exercitiul de mai jos te ajuta sa iti induci o proiectie astrala astfel incat sa te cunosti dincolo de lumea reala, palpabila. Persoanele care au reusit sa duca la bun sfarsit exercitiile de decorporalizare sustin ca la ‘intoarcere’ si-au schimbat complet modul in care au vazut viata.


Decorporalizare – partea practica
AVERTISMENT!

In primul rand, trebuie sa va spunem ca aceasta practica ezoterica nu este pentru oricine. Daca ai probleme cu inima sau esti epileptic, nu face asta! Daca ti-e teama de intuneric, nu face asta! Daca iti este frica de consecintele pe care decorporalizarea le poate avea, acest exercitiu nu este pentru tine!


Stai intr-o camera intunecata si incearca sa iti imaginezi ce se afla in spatele ochilor tai, cu alte cuvinte, ca sa nu sune foarte pompos, inchipuie-ti ca ar fi ceva in spatele tau. Nu te gandi la ceva malefic, la lucruri care sperie, ci la un singur obiect, poate chiar la un obiect personal sau la o persoana draga.

Apoi, concentreaza-ti privirea in intunericul din fata ta si priveste intr-un punct fix (vei vedea, este cea mai dificila parte, mai ales daca in camera in care te afli nu exista nicio sursa de lumina). Vei observa cu timpul modele si forme de lumina care se formeaza in fata ta.

Acestea se vor transforma in tot felul de figurine de neinteles, iar pe masura ce aceste forme iti vor parea tot mai reale va incepe separarea de propriul tau corp. Dureaza cateva secunde (in jur de 2 sau 3 secunde), insa intensitatea lor te va face sa crezi ca a durat o eternitate. Pana la urma, exeperimentul decorporalizarii te invata intocmai ce inseamna infinitatea spatiului in care traim.”[1]

SURSE

  1. https://teotrandafir.com/stil-viata/exercitiu-de-decorporalizare-cum-poti-iesi-din-corpul-tau-pentru-cateva-secunde-123884/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...