Exercițiu de decorporalizare – cum poți ieși din corpul tău pentru câteva secunde

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„In conceptul de decorporalizare in plina existenta cred cel mai puternic budistii. Tehnicile de meditatie ajuta la deconectarea de la haosul din jur pana acolo incat spiritul poate parasi corpul pentru trairi extrasenzoriale nemaipomenite.

Este, fara doar si poate, una din cele mai incredibile experiente pe care sufletul unui om o poate avea in viata. Exercitiul de mai jos te ajuta sa iti induci o proiectie astrala astfel incat sa te cunosti dincolo de lumea reala, palpabila. Persoanele care au reusit sa duca la bun sfarsit exercitiile de decorporalizare sustin ca la ‘intoarcere’ si-au schimbat complet modul in care au vazut viata.


Decorporalizare – partea practica
AVERTISMENT!

In primul rand, trebuie sa va spunem ca aceasta practica ezoterica nu este pentru oricine. Daca ai probleme cu inima sau esti epileptic, nu face asta! Daca ti-e teama de intuneric, nu face asta! Daca iti este frica de consecintele pe care decorporalizarea le poate avea, acest exercitiu nu este pentru tine!


Stai intr-o camera intunecata si incearca sa iti imaginezi ce se afla in spatele ochilor tai, cu alte cuvinte, ca sa nu sune foarte pompos, inchipuie-ti ca ar fi ceva in spatele tau. Nu te gandi la ceva malefic, la lucruri care sperie, ci la un singur obiect, poate chiar la un obiect personal sau la o persoana draga.

Apoi, concentreaza-ti privirea in intunericul din fata ta si priveste intr-un punct fix (vei vedea, este cea mai dificila parte, mai ales daca in camera in care te afli nu exista nicio sursa de lumina). Vei observa cu timpul modele si forme de lumina care se formeaza in fata ta.

Acestea se vor transforma in tot felul de figurine de neinteles, iar pe masura ce aceste forme iti vor parea tot mai reale va incepe separarea de propriul tau corp. Dureaza cateva secunde (in jur de 2 sau 3 secunde), insa intensitatea lor te va face sa crezi ca a durat o eternitate. Pana la urma, exeperimentul decorporalizarii te invata intocmai ce inseamna infinitatea spatiului in care traim.”[1]

SURSE

  1. https://teotrandafir.com/stil-viata/exercitiu-de-decorporalizare-cum-poti-iesi-din-corpul-tau-pentru-cateva-secunde-123884/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Intangibilitatea (Trecerea prin zid) - o capacitate speciala a fiintelor umane de a trece prin obiecte fara sa le afecteze structura! Acesti oameni au capacitatea de a deforma energetic, prin vibratii structura unui zid trecand astfel prin el fara sa-l sparga! Rostind o Mantra alaturi de puterea mintii combinata cu cea a chakrelor cunoscuta drept Merkaba, este raspunsul!
Misterele din Zona Mapimi, Mexic: aparatele nu funcționează, iar undele electromagnetice nu pot pătrunde în acest spațiu
Un baietel de trei ani isi aminteste viata anterioara identificand criminalul, locul unde a fost ingropat si arma crimei ! Unul dintre cazurile exceptionale ce dovedesc doctrina reincarnarii !
Fantomele au dezlegat misterul tragediilor aviatice din Rusia
Vederea la distanță este o abilitate a percepției umane de a accesa, doar prin intermediul gândului, informații cenzurate percepției normale din cauza distanței, ecranării sau a timpului
Experimente bizare: Philip. Oamenii capabili să creeze o entitate paranormală?
Centrul Atlantic de Evaluări şi Teste Submarine (The Atlantic Undersea Test and Evaluation Center – AUTEC) de pe insula Andros - o bază secretă a Marinei Americane din insulele Bahamas, numită uneori „Zona Navală 51”, ce este asociată cu anumite fenomene OZN
Alunecările în timp – o punte între prezent și alte dimensiuni temporale
Definiții: Telepatia, clarviziunea, premoniția, retrocogniția, visele parapsihologice, sincronicitatea și radiestezia
Un geofizician american a demonstrat că oamenii au un al șaselea simț
Armata rusă are soldaţi paranormali: ei pot să intercepteze conversaţii, să afecteze funcţionarea unor echipamente electronice sau să citească documente închise într-un seif
Aventuri dincolo de limitele corpului fizic - o călătorie în afara corpului fizic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...