Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!

by In contextul in care Facebook cenzureaza profile si pagini pe banda rulanta, sub diverse pretexte (exemplu “discurs instigator la ura”), se pune urmatoarea intrebare: Exista alternativa la Facebook? Da, exista! Facebook incalca dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei. Compania Facebook trebuie sa raspunda […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul in care Facebook cenzureaza profile si pagini pe banda rulanta, sub diverse pretexte (exemplu “discurs instigator la ura”), se pune urmatoarea intrebare: Exista alternativa la Facebook? Da, exista!

Facebook incalca dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei. Compania Facebook trebuie sa raspunda legal pentru incalcarea dreptului la libera exprimare, avand in vedere faptul ca, compania Facebook isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, chiar daca nu au sediu in Romania.


Globalistii SUA-UE-Soros exercita presiuni asupra Facebook, Google, YouTube, Twitter si asupra altor site-uri de socializare pentru a instaura cenzura, sub pretextul “combaterii discursului instigator la ura”. Daca globalistii SUA-UE-Soros au impresia ca pot instaura cenzura, noi le spunem ca se inseala.

Ce trebuie sa facem pentru a evita cenzura?


Trebuie sa avem conturi pe toate site-urile de socializare: Facebook, Google +, Twitter, Instagram. O alternativa la site-urile de socializare occidentale este site-ul de socializare VKontakte (vk.com), un site de socializare creat de rusi.

Desi globalistii SUA-UE-Soros ii demonizeaza pe rusi, putem constata ca, in Rusia este libertate de exprimare, in timp ce, in SUA-UE, libertatea de exprimare se afla in declin. SUA si UE sunt la un pas de a deveni, oficial, niste Uniuni Sovietice.

Globalistii SUA-UE-Soros nu inteleg ca, astazi, in Era Informatiei, nu mai poti cenzura si ca intotdeauna vor exista site-uri de socializare unde libertatea de exprimare va fi garantata.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cenzura stângii: Rețeaua Soros, Google, Facebook și România. Și Google recunoaște
Miliardarul american Jim Rogers: "Vine cea mai mare criză economică. Vor fi țări în faliment, bănci, spitale și universități închise"
O organizație pentru drepturile animalelor susține că laptele este un „simbol al supremației albilor”
Serviciul francez de informatii intimidează jurnaliștii care îl critică pe Emmanuel Macron
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
Operațiune Steag Fals: Un atac cu arme chimice în Siria - un pretext pentru ca SUA și UE să intervină pentru a-l elimina pe Bashar al-Assad! SUA și UE folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit împotriva lui Saddam Hussein!
Bogdan Diaconu: "Comisarii europeni au luat locul comisarilor sovietici!"
Corectitudinea politică nu intră în vacanță. CNN l-a inventat într-o carte pentru copii pe Moș Crăciun negru, căsătorit cu un alt Moș Crăciun
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Dacă multinaționalele și-ar plăti impozitele în România statul ar încasa 4 miliarde de euro
Începutul sfârșitului pentru dominația financiară globală a SUA
Legea pumnului în gură. Cum moare libertatea de exprimare în „statul polițienesc” al lui Merkel
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro