Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!

Distribuie!by In contextul in care Facebook cenzureaza profile si pagini pe banda rulanta, sub diverse pretexte (exemplu “discurs instigator la ura”), se pune urmatoarea intrebare: Exista alternativa la Facebook? Da, exista! Facebook incalca dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei. Compania Facebook trebuie sa raspunda […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul in care Facebook cenzureaza profile si pagini pe banda rulanta, sub diverse pretexte (exemplu “discurs instigator la ura”), se pune urmatoarea intrebare: Exista alternativa la Facebook? Da, exista!

Facebook incalca dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei. Compania Facebook trebuie sa raspunda legal pentru incalcarea dreptului la libera exprimare, avand in vedere faptul ca, compania Facebook isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, chiar daca nu au sediu in Romania.


Globalistii SUA-UE-Soros exercita presiuni asupra Facebook, Google, YouTube, Twitter si asupra altor site-uri de socializare pentru a instaura cenzura, sub pretextul “combaterii discursului instigator la ura”. Daca globalistii SUA-UE-Soros au impresia ca pot instaura cenzura, noi le spunem ca se inseala.

Ce trebuie sa facem pentru a evita cenzura?


Trebuie sa avem conturi pe toate site-urile de socializare: Facebook, Google +, Twitter, Instagram. O alternativa la site-urile de socializare occidentale este site-ul de socializare VKontakte (vk.com), un site de socializare creat de rusi.

Desi globalistii SUA-UE-Soros ii demonizeaza pe rusi, putem constata ca, in Rusia este libertate de exprimare, in timp ce, in SUA-UE, libertatea de exprimare se afla in declin. SUA si UE sunt la un pas de a deveni, oficial, niste Uniuni Sovietice.

Globalistii SUA-UE-Soros nu inteleg ca, astazi, in Era Informatiei, nu mai poti cenzura si ca intotdeauna vor exista site-uri de socializare unde libertatea de exprimare va fi garantata.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro