Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!

by In contextul in care Facebook cenzureaza profile si pagini pe banda rulanta, sub diverse pretexte (exemplu “discurs instigator la ura”), se pune urmatoarea intrebare: Exista alternativa la Facebook? Da, exista! Facebook incalca dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei. Compania Facebook trebuie sa raspunda […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In contextul in care Facebook cenzureaza profile si pagini pe banda rulanta, sub diverse pretexte (exemplu “discurs instigator la ura”), se pune urmatoarea intrebare: Exista alternativa la Facebook? Da, exista!

Facebook incalca dreptul la libera exprimare, drept garantat de articolul 30 din Constitutia Romaniei. Compania Facebook trebuie sa raspunda legal pentru incalcarea dreptului la libera exprimare, avand in vedere faptul ca, compania Facebook isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, chiar daca nu au sediu in Romania.


Globalistii SUA-UE-Soros exercita presiuni asupra Facebook, Google, YouTube, Twitter si asupra altor site-uri de socializare pentru a instaura cenzura, sub pretextul “combaterii discursului instigator la ura”. Daca globalistii SUA-UE-Soros au impresia ca pot instaura cenzura, noi le spunem ca se inseala.

Ce trebuie sa facem pentru a evita cenzura?


Trebuie sa avem conturi pe toate site-urile de socializare: Facebook, Google +, Twitter, Instagram. O alternativa la site-urile de socializare occidentale este site-ul de socializare VKontakte (vk.com), un site de socializare creat de rusi.

Desi globalistii SUA-UE-Soros ii demonizeaza pe rusi, putem constata ca, in Rusia este libertate de exprimare, in timp ce, in SUA-UE, libertatea de exprimare se afla in declin. SUA si UE sunt la un pas de a deveni, oficial, niste Uniuni Sovietice.

Globalistii SUA-UE-Soros nu inteleg ca, astazi, in Era Informatiei, nu mai poti cenzura si ca intotdeauna vor exista site-uri de socializare unde libertatea de exprimare va fi garantata.

SURSE

  1. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Prinţul William al Marii Britanii: “Suntem prea mulţi oameni pe această planetă şi trebuie să găsim urgent o soluţie”!
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Oamenii de stiinta au posibilitatea de a crea sau sterge amintiri ! Proiectele guvernamentale MK-Ultra si Monarch functioneaza si astazi !
Paşi siguri către domnia legii marţiale
Operațiune "Steag Fals": Asediul de la Waco (1993) – FBI a dat foc Complexului „Mount Carmel”, ucigând 80 de oameni din secta davidienilor
Zone de "liberă exprimare" în SUA
"Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul sau, nu va fi niciodată învins"
Falimentul regimului euro-atlantic în România (III)
Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Kosonii dacilor furati din Sarmizegetusa sunt vanduti cu mii de dolari in SUA
În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro