Exopolitica și intervenția extraterestră

Distribuie!

„Exopolitica si interventia extraterestra

Informatiile din aceasta rubrica a revistei Magazin au menirea sa creioneze pentru cititorul roman, imaginea, uneori foarte pitoreasca, a fenomenului OZN, a cautarii extraterestrilor, ca si a ecourilor acestor activitati în societate. Între ele, nu putem omite manifestarile recente, extrem de vocale, ale grupului autointitulat de „Exopolitica”. Termenul a fost propus de specialistul în stiinte politice Michael Salla în cartea sa: Exopolitica: Implicatii Politice ale Prezentei Extraterestre (2004), carte în care sunt reluate, fara un minim discernamant, legende despre colaborarea unor guverne pamantene (în primul rand SUA) cu extraterestrii, începand chiar de la o pretinsa întalnire ultrasecreta din 1954 a presedintelui Eisenhower cu o rasa extraterestra la baza Air Force Muroc Dry Lake (azi Edwards), din California. Atunci s-ar fi convenit ca veneticii sa transmita tehnologii militare americanilor, iar acestia sa închida ochii la rapirile de oameni, mutilari de vite etc. efectuate cu nave tip OZN. Într-un interviu recent, pentru ziarul Washington Post, Salla a admis cu seninatate ca toate informatiile sale le avea de pe internet…


Între timp miscarea „Exopolitica” a luat amploare, stabilind sucursale în mai multe tari si tinand congrese bine mediatizate, la care au participat personalitati precum astronautul Edgar Mitchell, pilotul Milton Tores etc. Am relatat, într-un articol de acum cateva saptamani, ralierea în 2005 la aceasta miscare a fostului ministru al apararii din Canada – Paul Hellyer – care, pe langa fapte binecunoscute, a acceptat sa sustina si multe presupuneri jenante din mitologia OZN.

Cu cartea „Exopolitics” publicata în 2009 de juristul Alfred Webre Lambremont miscarea a primit un nou avant. Într-un interviu dat atunci, care a circulat intens pe mail si în versiune romaneasca, Webre vorbeste cu o mare dezinvoltura despre extraterestri, amestecand vechi mituri absurde cu adevaruri verificate dar putin cunoscute de nespecialisti. Webre se bazeaza în parte pe date preluate din cele circa 500 de marturii adunate, prin proiectul „Disclosure”, de la oficialitati de rang înalt din armata, guvern si spionaj, sau pe documente militare recent desecretizate în Mexic, Chile, Brazilia, Peru, Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie. Numai ca la acestea Webre adauga „noutati” suspecte, de pilda despre o presupusa rasa martiana, care, în urma exploziei unei supernove, pe la anul 9500 î.Ch., s-ar fi retras în cavitatile subterane ale planetei rosii. Ei ar fi „mai avansati decat noi etic si tehnologic cu vreo 1.500 de ani” si nu ne contacteaza deoarece „Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea Universului”. Webre mai este convins ca aceasta carantina este pe cale sa se încheie si treptat, „între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise” cu civilizatiile extraterestre, între care, înainte de toate cu civilizatia de pe Marte. Oricum, „Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea”. Ca urmare a acestor contacte, pamantenii „vor abandona economia de razboi (…) iar constiinta umana se va dezvolta pentru a intra în varsta universala si pentru a se relationa în mod deschis cu aceste alte civilizatii”…


Pe 23 aprilie 2011, acelasi Alfred Webre a calificat recentele „desecretizari” de documente OZN, facute de NSA si FBI, drept „manipulatoare, frauduloase si operatii psihologice de tip militar”. În acel moment el stia, de pilda, ca NSA poseda fotografia unei baze extraterestre pe fata nevazuta a Lunii, dar nu vrea sa divulge aceasta.

Cu totul naucitor este însa ca Webre are cunostinta de faptul ca „o autoritate regionala galactica s…t constand din civilizatii inteligente din Pleiade, Orion, Sirius, Bootes, Alpha Centauri, Comsuli, Zeta Reticuli si Pouseti (…) a luat în ianuarie 2010 decizia dramatica de a lasa la o parte legea neinterventiei” si sa curete, cu tehnologia lor, atmosfera Pamantului, pana nu e tarziu. Operatia va începe în 2015, dupa ce în perioada 2011-2015 vom asista la colapsul prezentei ordini mondiale, posibile schimbari planetare, colaps monetar si colapsul guvernelor si a statelor nationale. Primele semne ar fi si aparut, pe data de 13 octombrie 2010, deasupra orasului New York (?!), exact cum tot el prezisese cu catva timp în urma. Credem ca cititorii nostri sunt suficient de inteligenti sa traga singuri concluziile din cele de mai sus. Pentru cunoscatori, avem dovada ca asistam, iata, la nasterea unui nou cult OZN, cu inevitabilul sau profet.

DAN D. FARCAS”[1]

SURSE

  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/8857/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...