Expediții către Agartha din Centrul Pământului

Distribuie!

„Declar că Pământul este gol înăuntru şi locuibil în interior. El conţine mai multe sfere solide, concentrice, aşezate una lângă alta, şi este deschis la pol, între 12 şi 16 grade latitudine. Mă angajez să demonstrez realitatea a ceea ce afirm şi sunt gata să explorez interiorul Pământului dacă lumea acceptă să mă ajute spre a întreprinde acest lucru.” – Symnes Cleves, fost căpitan de infanterie în Ohio, SUA

In 2006 si 2007, Steve Currey, un pasionat cercetator al enigmelor, a initiat o expeditie formidabila cu scopul de a verifica daca este adevarat ceea ce se scrie despre Agartha si civilizatia din Centrul Pamantului.


Toate bune pana aici, doar ca el a murit intr-un mod subit din cauza unui cancer galopant si se adreseaza intrebarea legitima daca nu cumva ar fi fost asasinat, avand in vedere intentia sa. Prima expeditie din 2006 s-a amanat, la fel si expeditia din anul 2007 s-a amanat, de data aceasta ca urmare a mortii sale, apoi a fost programata o alta pentru iulie 2013, care la fel s-a amanat din cauza anumite probleme tehnice cu privire la echipament, insa si fondurile insuficiente au avut un rol negativ.

De pe site-ul x2-radio.com[1] aflam ca expeditia va avea loc in vara lui 2014. Dupa 6 ani de incercari, exista planul, exista echipa gata pregatita pentru cea mai mare expeditie din toate timpurile. La bordul unui spargator de gheata rusesc, se vor afla 128 de oaspeti, printre care oameni de stiinta, simpli temerari, dar si ziaristi, pentru a se pune bazele unui documentar. Momentan, nu avem informatii daca expeditia a mai avut loc sau a fost anulata.


„Două expediţii unice au fost deja programate pentru 2006 şi 2007

Ca un ecou semnificativ la faptul că unii exploratori au dovedit că planeta noastră are o uriaşă cavitate misterioasă, ea fiind alimentată cu energie de către un soare central şi fiind locuită de către o tainică civilizaţie foarte evoluată (printre aceşti exploratori amintim pe Olaf Jansen, care chiar a dovedit în secolul al XIX-lea că a vizitat această misterioasă lume  interioară şi pe celebrul  amiral  Richard Evelyn Byrd, de la U.S. Navy, care la rândul lui a survolat aceste zone necunoscute în anul 1947), un pasionat cercetător al enigmelor acestei planete, pe nume Steve Currey, a lansat proiectul unei inedite expediţii la Polul Nord, care este destinată să verifice dacă această teorie fascinantă va fi  validată sau nu.

Referitor la aceste aspecte tulburătoare care atestă existenţa acestor tărâmuri misterioase putem cita atât numeroase legende ale poporului eschimos (din Groenlanda), cât şi evocarea feluritelor mărturii care există în numeroase tradiţii  de pe glob. Este totodată semnificativă apariţia pe Internet a câtorva fotografii tulburătoare care provin de la NASA şi care arată deschizătura stranie care există în regiunea Polului Nord. Este foarte interesant că acelaşi gen de deschizătură este prezentă şi în cazul celorlalte planete ale sistemului solar.

Un alt element care vine în favoarea acestei teorii este acela că, aşa cum o arată în mod curent seismografele, planeta Terra reacţionează într-un mod straniu la cutremurele de pământ timp de multe ore, vibrând întocmai ca un clopot, ceea ce ar fi imposibil să se producă dacă ea ar fi umplută (aşa cum se spune) cu lavă şi ar avea un nucleu. De fapt, ipoteza planetelor scobite (care sunt goale) în interior reflectă cât se poate de clar din punct de vedere macroscopic modelul clasic al atomului, care este compus dintr-un nucleu care corespunde soarelui central, ce este înconjurat de o nebuloasă care este formată din probabilităţile orbitelor electronilor săi ce sunt identificate cu un înveliş sub care există un spaţiu gol.

Un astfel de centru de gravitate care este situat sub această crustă şi probabilitatea existenţei  unui tainic soare central ar răspunde totodată într-un mod adecvat tuturor măsurătorilor care au fost făcut atât pentru descoperirea manifestării gravitaţiei în spaţiu cât şi pentru a explica cât mai bine prezenţa câmpurilor electromagnetice foarte puternice care au fost constatate că există atât în jurul planetelor, cât şi al stelelor.

În martie anul trecut, ca un ecou la observaţiile ce au fost făcute atât în regiunile polare ale Terrei cât şi ale lui Jupiter au fost deja detectate unele fluxuri de electroni pe planeta Saturn de către o echipă de cercetători ai Universităţii din Cologne. Această emisie misterioasă de electroni care este caracteristică planetelor sistemului solar ar putea fi explicată prin existenţa sorilor interni ai planetelor.

Bazându-se pe numeroasele cercetări care au fost realizate cu privire la existenţa unei deschizături care se află în zona polului nord, se presupune că aceasta ar avea  între 700 şi 800 de km diametru şi ea s-ar situa la 84,4 grade latitudine nord şi 141 grade longitudine est.

Societatea  care a fost înfiinţată de Steve Currey, care este un lider în domeniul organizării expediţiilor şi a călătoriilor extreme, a rezervat prin închiriere pentru expediţia lui spărgătorul rusesc de gheaţă  YAMAL, care este dotat cu tehnologie nucleară (puterea propulsiei nucleare garantând în cazul de faţă o totală autonomie timp de luni de zile şi o putere de propulsie care este suficientă pentru a trece cu uşurinţă prin gheaţă) care va primi la bordul său mai puţin de o sută de pasageri ziarişti, oameni de ştiinţă, persoane particulare precum şi unii cineaşti printre care amintim pe Scott Lintgren, celebrul explorator care va aduce cu el un echipament adecvat pentru a filma această eventuală descoperire istorică în format Imax. Unii oamenii de ştiinţă de renume participă la acest proiect cu scopul de a echipa nava cu o adecvată tehnologie care este după cum se ştie necesară atât în materie de poziţionare şi de măsurători geografice cât şi de navigaţie pentru spărgătorul de gheaţă Yamal.

Existenţa acestei gigantice cavităţi misterioase a Terrei este fără îndoială unul dintre secretele cele mai bine ascunse ale Noii Ordini Mondiale în spatele căreia se află francmasoneria planetară. După descoperirea sa uluitoare, francmasonii i-au impus tăcerea amiralului Byrd la întoarcerea din zborul său istoric care a avut loc în anul 1947.

Răspunzând la întrebările referitoare la riscul inerent al acestei revelaţii, Steve Currey estimează că anumite protecţii subtile şi eficiente vor apare de la Regele Lumii din Shambala care se află în locurile tainice unde este prezentă această enigmatică civilizaţie a Terrei. El este sigur că această protecţie ocultă va permite în felul acesta buna desfăşurare a expediţiei. În conformitate cu rarele mărturii ale acelora  care au avut  deja acces la această misterioasă civilizaţie care este extrem de avansată, printre aceştia s-ar afla chiar şi unii piloţi de OZN-uri care au fost observaţi aproape peste tot în lume încă de la primele experienţe nucleare, şi care au început să activeze de atunci la protejarea planetei de tot ceea ce este mai rău.

Biletele pentru această expediţie extraordinară vor costa aproximativ 18.950 dolari – 15.560 euro.  Această sumă ce se va încasa pentru fiecare bilet în parte va permite finanţarea expediţiei. Vaporul respectiv (spărgătorul de gheaţă Yamal) va fi echipat cu toate mijloacele moderne de comunicare şi totodată la bordul său va fi transportat un elicopter de recunoaştere. Acest vas este deja  echipat cu tot confortul pe care-l putem aştepta de la o navă de croazieră.

Miza în cazul de faţă este imensă, căci această descoperire epocală va repune fără îndoială în discuţie foarte multe dintre teoriile actuale care explică într-un anume fel gravitaţia. Printre altele, această descoperire va deschide drumul atât sistemelor revoluţionare de producere a unei energii  nelimitate (free energy) cât şi a unor noi mijloace de explorare spaţială, fără a mai vorbi de numeroasele implicaţii pe care ea le va avea fără îndoială nu numai asupra istoriei omenirii ci şi asupra anumitor aspecte geopolitice.

După cum s-a anunţat în presă unele persoane interesate au început deja formalităţile de rezervare a biletelor de călătorie pentru această expediţie istorică care va dura 24 de zile din data de 26  iunie până în 19 iulie 2007. Într-un comunicat care a fost dat publicităţii aflăm că societatea lui Steve Currey tocmai a anunţat achiziţionarea unui Boeing BBJ2 (care poate transporta 70 de pasageri) cu scopul de a descoperi cât mai repede deschizătura misterioasă care se află la polul nord care fără îndoială permite accesul către misteriosul tărâm ce se află în interiorul Pământului, pregătind astfel cu anticipaţie expediţia care urmează să aibă loc la anul a spărgătorului de gheaţă Yamal.

În cursul acestei expediţii cu avionul Steve Currey intenţionează să realizeze o eventuală primă vizită de o săptămână pentru a realiza în felul acesta unele contacte cu locuitorii acestor tărâmuri, întocmai precum a fost acela al mediumului argentinian, Marcelo Martorelli.  Acesta a scris se pare după aceea chiar o carte care se intitulează „Apelul planetar al maeştrilor Terrei care se află în tărâmul subteran.” Cu ocazia acestei prime expediţii pe care o va realiza cu avionul, Steve Currey speră totodată să aducă din acest tărâm enigmatic al Shambalei primele înregistrări video. Decolarea pentru începerea acestei prime expediţii extraordinare se va face de pe aeroportul din localitatea Fairbanks (Alaska) pe data de 3 august 2006. Preţul unui bilet pentru această călătorie excepţională este de 17.000 de dolari!”[2]

Pământul gol, naziștii, tibetanii, atlanții, amiralul Byrd, Agartha și Shambala

Desi multi dintre noi gasesc ca ideea unui Pamant gol in interior este mai degraba una ridicola, de vreme ce informatii bazate pe fundamente stiintifice sunt la indemana oricui in prezent, teoria care exploateaza aceasta varianta dateaza din vechime si nu este proprie unui singure civilizatii. Ea apare atat in folclorul islandez, cat si in indepartatul Tibet, iar ideea de baza este aceeasi: din adancurile Pamantului izvoreste adevarata intelepciune, iar acolo se afla o populatie avansata atat din punct de vedere spiritual, cat si tehnologic.

Teoria sustine ca Pamantul nu este o sfera solida, ci este gol in interior, iar deschiderile catre lumea interioara sunt polii. Aceste „porti” au fost multiplicate in timp, ca urmare a diversitatii geografice, prin urmare, polilor li s-au adaugat pesterile din jungla sud-americana, muntele Meltpego Punson din Tibet, Stonehenge, Anglia sau Muntele Shastra din California. In prezent, aceasta teorie a trecut de pragul in care este descrisa drept sursa unei mari intelepciuni, poate si pentru ca oamenii moderni nu mai doresc sa creada in vise, ci vor sa atinga, sa vada si, mai ales, sa afle exact ce beneficiu le poate aduce orice noua descoperire, cantarita din punct de vedere material. Faptul ca vechimea teoriei Pamantului Gol contrasteaza cu lipsa unor informatii concrete in legatura cu acest subiect, i-a facut pe foarte multi sa speculeze ca aceasta este de fapt sursa celui mai mare secret guvernamental existent. Ramanand in aceeasi sfera, conspiratia a fost pusa in legatura directa cu altele, printre care cea a rasei ariene care continua sa se dezvolte si cea a mortii inscenate a lui Hitler, care traieste bine-sanatos in adancurile Pamantului.

In Occident, ideea a prins aripi in anul 1628, cand Edmund Halley marturisea: „Eu cred ca Pamantul e constituit din sfere concentrice, ca o cutie de puzzle chinezeasca. Aceste sfere sustin viata si sunt imbaiate intr-o lumina eterna”. In opinia lui, aurora boreala era cauzata de gazul care scapa din interior prin crusta subtire. Pornind de la Haley, John Simms a dezvoltat in jurul anului 1800 noile teorii ale golului. „Haley avea dreptate in legatura cu sferele concentrice, dar nu a mentionat deschiderile de la poli. Oceanul curge din si inspre aceste deschideri si nu este nicio indoiala ca exista, de asemenea, locuitori in interiorul Pamantului.”Noua teorie venea pe un fond istoric propice, cand descoperirile stiintifice erau in toi. In acea perioada, presedintele Statelor Unite, John Quincy Adams, a aprobat o expeditie pe mare care sa fie condusa de catre Charles Wilkes. Americanii se mandreau cu prima misiune ampla dedicata localizarii si explorarii Pamantului Interior. Presedintele a fost mai mult decat incantat sa finanteze aceasta calatorie unica, in speranta ca Americii i se va atribui cea mai mare descoperire de la insasi descoperirea ei.

Temerara calatorie urmarea sa dezvaluie locuri pe care nimeni nu le vazuse vreodata, desi toata lumea vorbea despre ele de sute de ani. Aceasta expeditie avea sa joace un rol important pentru stiinta intrucat, chiar daca Pamantul Interior a ramas o necunoscuta, navigatorii au adus inapoi materiale importante pentru geologie, botanica, zoologie, antropologie, care au dus ulterior la necesitatea formarii unei fundatii. Cel putin trei dintre oamenii de stiinta aflati la bord au primit recunoasterea internationala a cercurilor stiintifice ca urmare a descoperirilor lor.

Existenţa unor deschizături la cei doi poli este o ipoteză rezonabilă, căci puterea forţei centrifugale în perioada de formare a pământului trebuie să fi fost mult mai mică aici decât în restul pământului.
Cercetătorii afirmă că după latitudinea de 70-75 de grade nord şi sud, pământul începe să se curbeze, creând nişte deschizături către interiorul pământului. Trecerea se realizează atât de lin încât navigatorii care au pătruns din greşeală în aceste regiuni nu şi-au dat seama că avansează către interiorul pământului până când nu le-au apărut în faţă nişte regiuni necunoscute, care nu figurau pe hartă. 
Deschizăturile au un diametru estimat la 2500 de kilometri şi sunt înconjurate de un inel magnetic. Sunt înconjurate aproape non-stop de nori, iar spaţiul aerian este restricţionat prin lege. Atunci când exploratorii aflaţi în căutarea polului nord sau a celui sud ajung în dreptul acestui inel magnetic, acul busolei arată în jos şi ei cred că se află deasupra polului.
În realitate, nu se află decât în regiunea inelului magnetic ce înconjoară polul. Aceiaşi cercetători afirmă că lumina şi căldura din interiorul pământului provin de la un „soare” central. Marshall B. Gardner, unul din cei mai cunoscuţi susţinători ai teoriei pământului gol, credea că acest „soare” a fost creat chiar de nucleul fierbinte al planetei în perioada de formare a pământului, la fel ca în imaginea cometei lui Donati.
Pe de altă parte, dacă acceptăm faptul că pământul este gol în interior, rezultă că şi celelalte planete din sistemul nostru solar sunt goale, căci se supun aceloraşi legi. Oare câte civilizaţii trăiesc în interiorul acestor planete, în timp ce oamenii caută viaţa doar la suprafaţa lor?

Stiinta actuala nu poate raspunde la unele intrebari

Alte întrebări la care susţinătorii liniei oficiale de gândire nu pot răspunde sunt următoarele:
1. de ce se formează aisbergurile din apă dulce, în condiţiile în care la poli nu ar trebui să existe decât apă sărată? De unde provine toată vegetaţia descoperită în interiorul acestor aisberguri? 

2. De ce susţin toţi exploratorii care s-au aventurat dincolo de polii magnetici ai pământului faptul că vremea se încălzeşte din ce în ce mai tare şi că gheaţa începe să dispară? 

3. De ce migrează iarna anumite animale şi păsări la nord de cercul polar (de pildă, elanii)? 

Viziunea convenţională a ştiinţei nu poate răspunde la aceste întrebări, în timp ce susţinătorii teoriei interiorului gol al pământului pot.
Există râuri cu apă dulce care curg în afară ieşind din interiorul pământului. Această apă dulce, care duce cu ea fragmente de vegetaţie şi polen, îngheaţă, dând naştere aisbergurilor din apă dulce într-o regiune în care nu ar trebui să existe decât apă sărată.
Există cărţi care redau în mult mai multe detalii dovezile referitoare la interiorul gol al pământului decât pot face eu în această lucrare. O sinteză excelentă a acestor dovezi apare în cartea doctorului Raymond Bernard, pe care v-o recomand cu căldură.

Amiralul Richard Byrd o sursa de informatie

Una din călătoriile faimoase către interiorul pământului a fost cea a amiralului Richard E. Byrd, un personaj binecunoscut în marina Statelor Unite. Acesta a zburat „din greşeală” către interiorul pământului pe la Polul Nord, în anul 1947, pe o distanţă de 3000 de kilometri dincolo de polul magnetic, iar pe la Polul Sud în anul 1956 pe o distanţă de 4000 de kilometri dincolo de polul magnetic.
El a numit ţinutul pe care l-a descoperit: „acel continent minunat apărut din senin” şi „pământul tuturor misterelor”. În anul 1947, Byrd şi pasagerii săi au transmis prin radio că zboară către interiorul planetei, văzând cum gheaţa este înlocuită treptat de pământ, lacuri şi munţi acoperiţi cu copaci.
Ei au descris existenţa unor animale ciudate care semănau cu mamuţii şi forme de relief care nu apar pe nici o hartă a pământului. După publicitatea care i s-a făcut iniţial, toate informaţiile referitoare la expediţia lui Byrd au fost cenzurate, iar exploratorul a murit în anul 1957, la numai un an după excursia sa în Antarctica.
Doi ani mai târziu, în decembrie 1959, redactorul revistei Farfurii zburătoare, Ray Palmer, a publicat un număr în care a povestit descoperirile amiralului Byrd, dar când a sosit camionul de la tipografie, a descoperit că revista sa lipsea. Palmer a sunat la tipografie, dar i s-a spus că nu au primit nici o comandă de transport pentru publicaţia sa. Când le-a cerut să retipărească ediţia, i s-a răspuns că plăcile tipografice erau deteriorate şi că acest lucru nu mai era posibil (ce vrajeala ieftina).
Palmer credea că OZN-urile nu vin din spaţiul exterior, ci din centrul pământului, şi că aşa se explică soarta nefericită a acelei ediţii a revistei sale.
Personal, cred că ar putea avea dreptate, şi nu este exclus ca epopeea indiană antică Ramayana să descrie venirea lui Rama ca emisar al Agarthei într-o farfurie zburătoare.
Legendele referitoare la rasa conducătoare din interiorul pământului, formată din oameni blonzi cu ochii albaştri, se regăsesc în toate culturile antice, inclusiv în China, Tibet, Egipt, India, Europa, cele două Americi şi Scandinavia.

În cartea sa, “Paradisul regăsit”, sau leagănul rasei umane, William E. Warren sugerează că oamenii provin de pe un continent tropical aflat în regiunea arctică, un ţinut în care soarele nu apune niciodată şi unde locuia o rasă de zei care trăiau mai mult de o mie de ani fără să îmbătrânească. Warren consideră că acest ţinut străvechi este totuna cu Hiperboreea de care vorbeau grecii antici.

1634689

Eschimoşii, a căror origine ar putea fi chiar popoarele din interiorul pământului, au legende care vorbesc de o insulă paradisiacă aflată la nord, un ţinut mirific în care soarele nu apune niciodată, în care nu există întuneric, dar nici o lumină supărătoare, un loc în care oamenii trăiesc mii de ani în pace şi armonie. Regăsim acelaşi mit la irlandezi.”[3]

SURSE

  1. http://www.x2-radio.com/phoenixsciencefoundation/npiee/expedition.html
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4255
  3. David Icke – „Secretul Suprem”, Editura Daksha.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...