Experimente oculte în Zona 51

by “EXPERIMENTE OCULTE ÎN ZONA 51 La numai câțiva kilometri de LasVegas, Nevada, se află cea mai secretă și bine păzită bază militară din lume. În perioada 1951-1992, în Nevada au fost efectuate peste 980 de teste nucleare. O zonă deșertică, izolată, nelocuită, un loc ideal pentru teste și experimente top […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“EXPERIMENTE OCULTE ÎN ZONA 51

La numai câțiva kilometri de LasVegas, Nevada, se află cea mai secretă și bine păzită bază militară din lume. În perioada 1951-1992, în Nevada au fost efectuate peste 980 de teste nucleare. O zonă deșertică, izolată, nelocuită, un loc ideal pentru teste și experimente top secret.


Baza militară numită Zona 51 a fost construită în anul 1954. În anul 1968, rușii dau publicității primele fotografii cu această bază, surprinse de un satelit. În anul 1983, conform unor imagini transmise de un alt satelit, suprafața bazei militare era de peste 14 kilometri.

Lacul din apropierea bazei a fost secat și pe această suprafață au fost construite piste de aterizare de peste 10 kilometri lungime. Se spune că Zona 51 este vârful icebergului. În subteran se află partea secretă a acestei baze.


De zece ori pe săptămână un avion Boeing 737 pleacă din aeroportul din Las Vegas, pentru a transporta persoanele care lucrează la această bază. S-a estimat că peste 1400 de persoane lucrează în această bază.

Oficial, se știe că SUA alocă 14 miliarde pe an pentru finanțarea unui proiect numit Black Project. Sunt voci care susțin că este un proiect ocult, cu multe tenebre. Aici au fost testate avioane de spionaj, avioane invizibile, dar și celebrul avion Aurora. Informații despre acest enigmatic avion au parvenit opiniei publice la șapte ani după ce el a fost testat și dat în folosință.

Ceea ce este ciudat este faptul că multe OZN-uri au fost observate în zona bazei militare. Există două ipoteze care circulă în rândul ziariștilor. Prima este aceea că OZN-urile sunt o pură întâmplare sau sunt interesate de ceea ce se petrece în interiorul bazei și cea de a doua se referă la o cooperare între cele două părți.

În anul 1989, a fost făcută publică o primă informație despre ceea ce se petrece în baza militară. Un fost tehnician care lucrase la bază a declarat că extratereștrii din Zeta Reticulli efectuează experimente în interiorul bazei.

După această declarație, la care autoritățile au rămas mute, tot perimetrul din jurul bazei a fost înțesat cu pancarde pe care este scris că sunt folosite arme de foc față de cei care se apropie de perimetru. Mulți jurnaliști s-au deplasat pe un munte din apropiere de unde se putea observa baza militară. Fără nicio autorizație, muntele a fost închis vizitatorilor.

Perimetrul este păzit de militari care patrulează, în jurul bazei, în Jeep Cherokee, pe care se află tăblițe guvernamentale. Cei care se apropie la câțiva kilometri de bază sunt amendați cu 6000 de dolari și somați cu armele de foc.

Bob Lazar, fost cercetător la această bază a declarat că, încă din 1950, SUA a intrat în posesia unei tehnologii extraterestre, pe care a implementat-o în avioanele de ultimă generație. Mai mult, toate epavele OZN-urilor recuperate în SUA, dar și cadavrele extratereștrilor se află în subteranul bazei.

 

Avioanele militare de ultimă generație pot atinge viteze uriașe, 16000 km/h. Conform specialiștilor, fără ajutorul unei inteligențe extraterestre, americanii nu puteau construi un astfel de avion.  Rămâne o întrebare foarte importantă. Ce au oferit în schimb americanii pentru acest ajutor?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/experimente-oculte-in-zona-51
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Extraterestrii, intraterestrii si OSN-urile din adancurile marilor si oceanelor: o istorie fabuloasa din vechime si pana in prezent !
Candidatul Manciurian: CIA și Proiectele Blue Bird, Artichoke, MK-Ultra și Monarch - programarea prin hipnoză - crearea de asasini și teroriști
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Șeful ISIS din Pakistan: "Am fost finanțat din SUA să duc oameni pentru Daesh în Siria"
Consiliul pentru Relații Externe, organizația Iluminaților: "În 2017, SUA ar putea începe un război cu Rusia şi Coreea de Nord"
Fostul prim ministru al Australiei trage un semnal de alarmă în privința căsătoriilor homosexuale: Ideea că poți schimba pur și simplu definiția căsătoriei și nu va urma nimic altceva este o fraudă intelectuală. Li se spune aceeași minciună ca în SUA
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Bolșevism: Unei românce Protecția Copilului din Marea Britanie i-au luat copiii
Platon: "Geometria va atrage sufletul spre adevăr și va crea spiritul filosofiei"
Atacat de autorităţi şi concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere în faza terminală – documentarul "Burzynski - The Movie"
"Ajutoarele umanitare" acordate de SUA ţărilor din lumea a treia au la bază interese financiare
Cercetătorii au descoperit că visele lucide se aseamănă cu experienţele psihedelice date de halucinogene
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro