Explozia de la Tunguska a fost provocata de catre raza mortii a lui Nicolae Tesla ? Energia exploziei a fost mai puternica cu 1.000 de ori decat bomba atomica de la Hiroshima !

Distribuie!

Una dintre cele mai misterioase explozii din lumea moderna este fara indoiala cea de la Tunguska. Fenomenul „Tunguska”, asa cum a fost denumit a avut loc in apropiere de raul Podkamennaia Tunguska, in ceea ce este numit acum Tinutul Krasnoiarsk, din Rusia. Explozia extrem de puternica a avut loc la ora Greenwich, 00:13:35 (ora locala 07:14), in data de 30 iunie 1908 (sau 17 iunie dupa calendarul iulian, care inca e folosit).

Nikola Tesla, Room with Electricity image

Potrivit specialistilor care au analizat efectele devastatoare ale exploziei s-a ajuns la concluzia ca energia exploziei se incadreaza intre 5 si 30 de megatone TNT, o putere egala cu energia bombei termonucleare „Bravo”, care a fost testata de americani la data de 1 martie 1954. Energia exploziei a fost mai puternica cu 1.000 de ori decat bomba atomica de la Hiroshima si aproximativ o treime din puterea eliberata de bomba tarului, cea mai mare arma nucleara detonata vreodata.


Explozia a scos din radacini peste 80 milioane de copaci aflati pe o suprafata de 2150 de km patrati. Se estimeaza ca unda de soc a exploziei ar fi masurat 5.0 grade pe scara Richter. O explozie de aceasta amploare este capabila sa distruga o zona metropolitana mare. Aceasta posibilitate a dus la initierea discutiilor privind strategiile de aparare anti-asteroid. Evenimentul de la Tunguska este cel mai mare eveniment de impact asupra scoartei terestre, in istoria recenta a Pamantului.

Explozia de la Tunguska a fost provocata de catre „raza mortii” a lui Nicolae Tesla ?!


Site-ul Efemeride vine cu o ipoteza uimitoare, citand diverse cercetatori ce considera ca totul a fost un experiment de-a lui Tesla. Mai multe aflam pe larg:

„Siberia orientală, 30 iunie 1908, cerul este străbătut de o flacără uriașă. Pământul s-a cutremurat pe o suprafață de 2000 de kilometri. Peste 200000 de hectare de pădure a ars. A fost avansată teza că un meteorit este cauza. Pentru prima dată, în 1927 a fost declanșată prima anchetă. Specialiștii ajunși la fața locului nu au găsit nicio urmă de meteorit.

Unii specialiști au început să se întrebe dacă nu cumva Nikola Tesla este implicat în dezastrul de la Tunguska. Nikola Tesla s-a născut în 1856, în Croația, iar copilăria în Europa de Est. De mic copil a dat dovadă de o inteligență sclipitoare în calculele matematice. Vorbea șase limbi străine și dădea dovadă de o memorie vizuală fenomenală. Putea construi mașini, tot planul executării era în cap, nu folosea schițe sau desene. Domeniul său forte era electricitate. În 1884, decide să plece în SUA, unde decide să lucreze alături de Thomas Edison, marele fizician.

Lucrurile decurg rău între cei doi. Edison nu agrea inteligența debordantă a lui Tesla și invențiile sale.
Marea teorie a lui Tesla era aceea că lumea este un uriaș conductor natural, care putea transmite unde electrice, care puteau fi captate prin receptori, oriunde în lume. În subsolul laboratorului său, el a amplasat un emițător-receptor, de 60 metri lungime, acoperit de un înveliș din cupru.
Ideea era de a transmite unde în jurul Pământului, ca mai apoi să le poată capta. Arcul electric produs era de peste 50 de metri.

În momentul în care făcea experimente, electricitatea din orașul în care locuia se întrerupea. Pleacă la New York și începe un experiment cu un emițător uriaș, încercând să transforme crusta terestră într-o uriașă priză electrică, care ar fi produs energie pentru toată planeta. Era suficient ca cineva să înfigă o tijă în pământ și obținea energie gratuit. Emițătorul putea să emită o putere de 100 miliarde de wați. O forță uriașă care putea să pună în pericol o parte din populaţia mondială.

Americanii sunt entuziasmați și încep să finanțeze proiectul. Nu sunt însă, de acord ca toate țările să beneficieze de electricitate, neparticipând financiar la susținerea proiectului. În 1907, se produce o tragedie. Un vapor francez explodează. Mister total. Nu se cunosc cauzele. În 1908, Tesla se destăinuie unui ziarist, spunându-i că emițătorul pe care l-a creat are puteri care pot produce catastrofe. El vorbea despre undele produse ca fiind raze ale morții. Opt luni mai târziu, se produce catastrofa de la Tunguska.
Sunt cercetători care au atribuit toate aceste incidente catastrofale, experimentelor pe care Tesla le efectua. Siberia, prin faptul că era o zonă nepopulată, izolată, iar imperiul țarist nu se arătase prea interesat de soarta lui, putea fi cel mai bun loc pentru aceste experimente.

Rămâne întrebarea, de ce ancheta a început în 1924, la 16 ani diferență de eveniment? De ce nu s-au găsit urme de meteorit? Proiectul costa sume uriașe, iar finanțatorii americani s-au retras din proiect. Tesla, dezamăgit, intră într-un exil voluntar. Un prieten apropiat al lui Tesla declara în 1924, că mașinăria inventată de Tesla este o mașină a morții. Tesla moare în 1943. După moartea sa, laboratorul său a ars, fără ca autoritățile americane să precizeze în ce circumstanțe. S-a vrut ca mașinăria morții să dispară și odată cu ea și secretul lui Tesla. Se vede că, uneori, geniile nasc monștri.”[1]

„Raza Mortii” a lui Tesla – modul de functionare al radiotelescopului HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) !

OFICIAL

Oficial HAARP inseamna High Frequency Active Auroral Research Program se ocupa cu bombardarea atmosferei superioare numita ionosfera, portiunea incarcata cu electricitate din jurul pamantului. Adica cam la 65-645 km distanta de suprafata Terrei.

Este un radiotelescop care are o antena care emite in loc sa primeasca. El transmite unde care incalzesc unele zone ale ionosferei cu scopul de a impinge masa in sus. Undele electromagnetice sint apoi reflectate catre Pamant, strapungand totul. Aparent pare un proiect stiintific care are ca scop imbunatatirea comunicatiilor. Ansambul care formeaza statia HAARP cuprinde 360 de antene proiectul fiind controlat de Departamentul de Aparare al Armatei.Oficial au spus ca acest proiect este un salt urias pentru omenire. Armata spune ca proiectul HAARP este capabil sa confere armatei un instrument pentru a inlocui efectul de puls electromagnetic, sa inlocuiasca printr-o tehnologie noua si compacta uriasul sistem de comunicare submarina prin fecvente extrem de joase care opereaza in Michigan si Wisconsin, sa fie folosit pentru a inlocui sistemul de radare cu raza de actiune pana dincolo de oriozont cu un sistem mai flexibil si mai precis, sa ofere o modalitate de distrugere a comunicatiilor pe o arie extrem de larga, mentinand in acelasi timp in functiune propriul sistem de comunicatii al armatei, sa faca o tormografie de penetrare a Pamantului pe suprafete intinse, sa fie o unealta de cercetare geofizica pentru identificarea depozitelor de petrol, gaze si minerale pe suprafete mari, sa fie folosit pentru a detecta avioane care zboara la inaltime mica si proiectile teleghidate, facand astfel a orice alta tehnologie sa fie depasita si altfel… ce mai o comoara nepretuita.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/h-a-a-r-p-tehnologia-care-este-folosita-pentru-a-provoca-cataclisme-in-mod-artificial-dar-si-pentru-a-ataca-psihotronic-oamenii.

Cat despre „Raza Mortii” a lui Tesla mai multe aflam de pe site-ul Efemeride:

„Până la începutul secolului al XX-lea, energia electrică era o curiozitatea pentru oamenii de rând și o unealtă importantă pentru experimentele fizicienilor. Nikola Tesla a fost unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale, invențiile sale au pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrică, sistemele de curent alternativ, incluzând sistemele polifazice, sistemele de distribuție a puterii și motorul pe curent alternativ, care au determinat cea de-a doua Revoluție Industrială.

Munca sa imensă a fost materializată prin nu mai puțin de 111 brevete de invenţii recunoscute în SUA și alte 300 în alte țări ale lumii. Aceste invenții au fost care mai de care fascinante și folositoare, dar au existat și altele care nu au fost făcute niciodată publice în întregime. Una dintre ele se referă la “razele morții”.

Au fost numite așa din greșeală sau pur și simplu jurnaliștii de la The New York Times au semnat tendențios un articol apărut în 1934: “La 78 de ani, Tesla a descoperit razele morții”. De fapt, Tesla când le oferise ziariștilor informația le numise “razele păcii” și era vorba despre un zid invizibil, pe care orice țară îl putea aplica deasupra ținutului său, care putea să respingă încă de la o distanță de 300 de kilometri orice obiect străin. Putea să fie vorba despre un avion sau chiar o rachetă, aceste raze cu o putere incredibilă reacționau precum un scut protector.

“Când mi-a venit ideea, am avut un şoc. Nu pot să spun deocamdată decât că va veni dintr-o sursă complet nouă, la care nici nu v-aţi gândi”, a adăugat savantul, fără a preciza dacă descoperirea sa avea vreo legătură cu experimentele sale anterioare.

Raza morții, cu un diametru infinitezimal, ar putea fi generată de o instalaţie specială – un fel de fabrică a cărei construcţie nu ar costa mai mult de două milioane de dolari şi ar putea fi gata în trei luni. Dacă Statele Unite şi-ar construi o duzină de astfel de instalaţii, în locuri strategice de-a lungul coastelor, ţara ar fi invulnerabila în faţa oricărui atac.

“Teleforța”, cum mai este numită invenţia, ar putea topi de la mare distanţă orice fel de motor şi ar detona muniţia aflată la bordul avioanelor inamice. “Raza morţii” se bazează pe patru invenţii noi, dintre care două au fost deja testate, afirma Tesla cu acelaşi prilej.

Piesele de bază erau un mecanism de producere a unei forţe electrice foarte mari, cu ajutorul unei uriaşe pompe de vacuum care să “tragă” energia din atmosferă, şi o metodă de amplificare a acestei forţe. Raza propriu-zisă urma să fie proiectată graţie unui mecanism bazat pe o uriaşă forţă electrică de respingere, care, potrivit indicaţiilor sale, putea să atingă un potenţial de 80 de milioane de volţi. Presa vremii a cerut alocarea de fonduri pentru realizarea invenţiei lui Tesla, care era incomparabil mai ieftină decât sumele ce se cheltuiau pentru armele convenţionale.

Pentru că impactul asupra opiniei publice din vremea respectivă nu a fost unul pozitiv, Tesla nu și-a mai prezentat niciodată invenția. Razele morții au rămas un mit, pe care atât americanii, cât și rușii, l-au căutat în timpul Războiului Rece.

Potrivit unui fost ofiţer în serviciul de informaţii al armatei americane, ideile lui Tesla au stat la baza faimosului experiment Philadelphia din octombrie 1943, când vasul “USS Eldridge” a fost făcut să dispară, fiind proiectat, după unele surse, într-o altă dimensiune. O parte din membrii echipajului au murit atunci deoarece, susţin unii, experimentul a durat prea mult şi nu au mai putut fi salvaţi, aşa cum Tesla a fost adus înapoi de asistentul său, care a decuplat alimentarea instalaţiei înainte de a fi prea târziu.”[2]

SURSE

1. http://www.efemeride.ro/nikola-tesla-a-provocat-catastrofa-de-la-tunguska

2. http://www.efemeride.ro/raza-mortii-arma-cu-care-tesla-dorea-sa-aduca-pacea-vesnica-pe-terra

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...