Explozia nucleară care a avut loc în orașul Mohenjo Daro acum 4.000 de ani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mohenjo Daro se afla in Pakistan si inseamna ”dealul mortii”‘.Orasul a fost descoperit in anul 1922, in timp ce se efectuau niste sapaturi pentru realizarea unei cai ferate.Se estimeaza ca a fost construit in anul 2.600 i.e.n. si abandonat cam in anul 1.700 i.e.n.

Primele sapaturi mai amanuntite facute in zona au fost intre 1964-1965 de catre o echipa condusa de George Dales. Sapaturile s-au reluat si in anii ’80 folosindu-se tehnici mai putin invazive, sondare de suprafata sau locala, pentru a aduna mai multe informatii.


Interesul arheologilor a fost foarte mare intrucat s-a constat ca Mohenjo Daro era un orasfoarte bine gandit din punct de vedere urbanistic.Fiecare locuinta din oras avea o baie in interiorul casei,toate casele erau racordate la un sistem de canalizare, drumurile erau extrem de drepte, reușisera să implementeze un sistem care genera apă potabilă în tot orașul și chiar un canal colector pentru deșeurile menajere. Aceste câteva aspecte indică faptul că autoritățile din acele vremuri erau interesate pentru păstrarea sănătății publice la cote cât mai înalte.Cea mai importantă clădire construită era dotată cu o baie imensă și apa era încălzită cu ajutorul unor sisteme pe aburi.

Misterul din Mohenjo Daro


In timp ce faceau excavari la Mohenjo Daro arheologii au descoperit foarte multe schelete care i-au facut sa se gandeasca la un scenariu scocant, mai ales ca multe dintre schelete se aflau pe strazi. Aproape toata populatia orasului Mohenjo Daro a murit pe strada.

Caramizile de la partea exterioara a caselor prezentau urme de topire, vasele de ceramica erau topite si sudate unele de altele iar strazile din Mohenjo Daro erau pline de tectite.

Tectitele sunt roci din sticla formate natural la locul de impact al unui meteorit cu suprafata pamantului.Formarea tectitelor mai poate avea loc si cand un fulger loveste pamantul, insa atunci tectita are o forma de radacina dezvoltata in interiorul solului.Tectitetele s-au format si in timpul testelor bombei nucleare in desert.

S-a descoperit o zona cu un diametru de 50 de metri unde toate casele erau distruse, zona ce pare a fi epicentrul unei explozii. S-au efectuat teste de radioactivitate si s-a constat ca toata zona este puternic radioactiva.

Desi pentru multi oameni de stiinta impactul cu un meteorit este cea mai buna explicatie, aceasta varianta are si lacune.Nu au fost descoperite urme din meteorit, desi aceste fragmente raman si in cazul impactelor cu meteoriti de dimensiuni mai mici.Nu a fost descoperit un crater de impact.Radioactivitatea in cazul impactelor cu meteoriti este uniforma, pe cand in Mohenjo Daro varia de la o zona la alta.

O teoriei propusa de cercetatorul David Davenport, care a studiat 12 ani limba si textele antice hinduse este cea a luptei intre doua civilizatii cu arme similare bombei atomice.In cartea lui “Distrugere atomica in anul 2000 inainte de Hristos”, aparuta in 1979, scrie despre descoperirile sale si si considera ca urmele gasite la Mohenjo Daro seamana foarte bine cu cele gasite la Nagasaki.

Arheologii cred ca orasul Mohenjo Daro este o ramasita a Imperiului Rama, descris in anticile textele Mahabharata si Ramayana. In Mahabharata, tema principala este conflictul între cei 100 de Kurava, si cei ai lui Pându, cei cinci Pândava.

 

Epopea povesteste si despre armele ucigatoare folosite in conflict: mingi uriase de foc ce puteau distruge un intreg oras, „Stralucirea lui Kapila“ ce putea transforma 50.000 de soldati in cenusa instantaneu si sulite zburatoare ce puteau distruge si cele mai rezistente forturi.”[1]

SURSE

  1. https://descoperauniversul.ro/mohenjo-daro-explozia-misterioasa-de-acum-4000-de-ani
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Al Treilea Reich s-a retras în interiorul Pământului
Tunelul din Munții Bucegi către Shambala din Centrul Pământului
Călătorie în interiorul Pământului – dezvăluirile unui colonel din US Air Force
Secretele omenirii ascunse în Munții Rarău
Shambala, Tibet și România
Colaborarea dintre Guvernul SUA și anumite grupări extraterestre. La data de 22 februarie 1954, la baza militară Edwards, California, s-a produs o vizită istorică a unui echipaj extraterestru din specia „micii cenuşii“. La această primire a fost prezent preşedintele SUA, Dwight Eisenhower, asistat de o comisie din care făcea parte şi fostul agent secret William Cooper, care, ulterior, a dezvăluit totul, motiv pentru care a fost asasinat
Shambala, paradisul ascuns de ochii oamenilor
Un strat gros de cenuşă radioactivă descoperit în Rajasthan, India, acoperă o suprafaţă de circa 5 km pătraţi, iar dovezile strânse de cercetători par să indice că ar fi avut loc o explozie atomică acum 8.000 – 12.000 de ani, care a distrus cea mai mare parte a clădirilor şi, probabil, o jumătate de milion de oameni
Oamenii primesc mesaje din alte lumi
Mărturia unui colonel american ce a avut șansa să pătrundă în interiorul Pământului, în Agartha
Spionii paranormali pot găsi persoane dispărute
Mumia unui extraterestru a fost descoperita intr-una din piramidele de la Lahun (Egipt)! Aceasta descoperire bulverseaza istorici! Seful arheologilor din Egipt a declarat ca piramidele sint opera extraterestrilor dupa ce au descoperit multe artefacte extrem de ciudate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...