Extratereştrii au dezactivat rachetele nucleare ale Marii Britanii şi SUA

Distribuie!

„Începând din 1948, extratereştrii au devenit o prezenţă constantă în bazele nucleare din SUA şi Marea Britanie, susţin şase piloti militari americani, care acuză guvernele de la Londra şi Washingtonm pentru că ţin ascunsă activitatea extratereştrilor, scrie „The Telegraph”.

„Eram de serviciu când un obiect a apărut şi a început să planeze deasupra siteului nuclear. Rachetele Minuteman au fost dezactivate. Aceslaşi lucru s-a întâmplat la un alt site, o săptămână mai târziu. Aceste obiecte zburătoare, indiferent de unde veneau, erau foarte interesate de rachetele noastre. Cred că nu erau de pe Pământ”, susţine capitanul Robert Salas, făcând referire la un eveniment din martie 1967.


Colonelul Charles Halt povesteşte cum, în 1970, a observat un OZN deasupra bazei britanice de la Bentwaters, a văzut cum mai multe fascicule de lumină sunt proiectate asupra locaţiei, după care a auzit la radio ca extratereştrii ar fi aterizat în perimentrul bazei.

Cei şase ofiţeri au realizat circa 120 de interviuri cu militari care au fost martorii activităţii OZN şi îşi vor prezenţa cercetarea la Washington, pentru a determina guvernul american să recunoască că extratereştrii vizitează Pământul de decenii bune.”[1]


SURSE

  1. https://www.cotidianul.ro/extraterestrii-au-dezactivat-rachetele-nucleare-ale-marii-britanii-si-sua/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...