Extratereștrii și influența lor asupra Pământului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Extraterestrii si influenta lor asupra Pamantului

În fiecare zi, oameni din întreaga lume se confruntă cu întâmplări ciudate în care sunt implicate entități inexplicabile pe care le numim extratereștrii. Apariția unui OZN, întâlnirea propriu-zisă cu extratereștrii sau chiar răpiri sunt doar câteva dintre poveştile șocante ale oamenilor care au norocul sau ghinionul să fie martorii evenimentelor stranii. Din descrierea martorilor oculari, de-a lungul timpului au fost identificate mai multe specii extraterestre care nu de fiecare dată au avut intenții bune.


Astfel, s-au identificat extratereștrii umanoizi, cei care seamănă cu reptilele, sau chiar cei care nu au o formă fizică și sunt foarte greu de perceput. Aceste ființe stranii, care vizitează Terra încă din cele mai vechi timpuri, au diferite dorințe, în timp ce unele specii ajută la dezvoltarea spirituală a planetei, altele sunt pasive sau pur și simplu doresc să pună stăpânire pe Terra.

Dacă privim istoria celor mai vechi civilizații, realizăm că multitudinea de legende și povestiri vorbesc despre creaturi ciudate care vizitează Terra. Acestea au fost numite zeități, atunci când au contribuit la dezvoltarea societății, sau pur și simplu diavoli, atunci când au produs foarte mult rău. Probabil că în acest fel s-a născut subțirea graniță dintre bine și rău, ori diferența dintre zeitate și diavol.


Miturile antice indică destul de clar că aceste ființe provin de pe alte planete, unele oarecum apropiate, cele aflate în Pleiade sau chiar planete precum Orion sau Sirius, în timp ce alte ființe extraterestre ajung să ne viziteze de la capătul Universului. Numai dacă ne amintim despre legendă piramidelor din Egipt care spune că au fost construite exact după modelul așezării planetelor din Centura lui Orion, sau de religia Dogonilor care susține că tot ceea ce au fost învățați se datorează unei secii de extratereștrii veniți de pe Sirius, ne dăm seama că aceste ființe sunt mai prezente în dezvoltarea umană mai mult decât ne imaginăm. Doar că acești extratereștrii au fost mult mai vizibili în timpurile antice decât în prezent, atunci când și-au impus o parte din cunoștințe și învăţături.

Cel mai bun exemplu este limbajul delfinilor și al balenelor care are la bază tonuri și clicuri și care conform specialiştilor este mai avansat decât limbajul uman. Cu toate acestea, anumite triburi din Africa folosesc un limbaj ciudat care are la bază diverse tonuri ciudate. Oare aceste triburi africane au avut contact permanent cu extratereștrii de au fost învățați să vorbească astfel?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/extraterestrii-si-influenta-lor-asupra-pamantului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...