Extraterestrul Aliosenka, povestea unei creaturi venite dintr-o altă lume

Distribuie!

O creatură ciudată a fost descoperită în 1996 în Celiabiansk, Rusia. De dimensiuni mici, creatura, considerată de unii extratereștrii și de preoți demon, a produs numeroase lucruri ciudate.

Povestea extraterestrului începe în 1996, când o bătrână l-a descoperit într-o casă părăsită din Celiabiansk, Rusia. În acea vreme creatura misterioasă încă se afla în viață și a fost numită Aliosenka. În ciuda faptului că era înfricoșătoare, creatura nu a făcut rău nimănui în timpul vieții sale. Unii o considerau făptură extraterestră, în timp ce preoții și călugării se refereau la Aliosenka precum la un demon venit pe Terra pentru a face rău.


Creatura a fost considerată întâi glumă, apoi senzaţie în lumea medicală, care avea să spună că: „O genă descoperită în mostrele de ADN nu corespunde nici oamenilor, nici maimuţelor antropoide”.

Nu se cunoaște în ce condiții a murit creatura ciudată, dar imediat după ce a trecut în neființă s-au petrecut mai multe lucruri inexplicabile. Bătrâna care l-a găsit a murit într-un accident banal, academicianul Mark Mikhiker, care a făcut unele cercetări în zona a murit la scurt timp după ce s-a întors în Moscova, iar trupul extraterestrului a dispărut fără urmă. Din acesta nu a mai rămas decât o ”bucăţică”, îndeajuns pentru a face cercetări.


EXTRATERESTRUL ALIOSENKA

Avea trăsături umanoide şi măsura doar 21 de centimetri. Bătrâna l-a luat acasă, convinsă fiind că Dumnezeu i l-a trimis, l-a îngrijit că pe propriul copil, l-a hrănit, legănat şi îmbăiat. Îl ţinea înfăşat că pe un nou născut şi spunea tuturor că îl va înfia. Conform relatărilor martorilor, Aliosenka nu avea organe genitale şi nici ombilic.

Capul semăna cu o cască şi era format din patru placi, ţuguiate în vârf. Avea ochi imenşi, care nu se închideau niciodată, fără pupile şi iris. Avea o deschizătură mică pe post de gură, cu doi dinţi, care categoric nu fusese concepută să primească alimente solide. Tocmai de aceea, Tamara nu îl hrănise decât cu lichide, lapte îndulcit cu miere, ceai sau cvas (băutură răcoritoare populară la ruşi). Trupul lui era alb-lăptos, iar articulaţiile aveau o structură diferită, ceea ce făcea că mâinile şi picioarele să fie mai flexibile decât cele ale oamenilor.

Pentru a i se putea depista originea, creatura a fost supusă unui examen medical de către medicul legist din localitate, Stanislav Samoskin. În urma controlului, doctorul a declarat că fiinţă nu era nici de origine umană, nici animală.

Dina cest motiv, medicul a spus că este o ființă extraterestră, despre care nu se pot spune foarte multe lucruri.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/extraterestrul-aliosenka-povestea-unei-creaturi-venite-dintr-o-alta-lume
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...