Extraterestrul de pe catedrala spaniola Ieronismus veche de 900 de ani! Inca o data vedem cat de des erau vizitati cei din Evul Mediu!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata in continuare povestea unui astronaut antic de pe o catedrala spaniola numita Ieronimus, din Salamanca, veche de 900 de ani. Catedrala a fost construita in anul 1102 si anul atrage mii de vizitatori, dar ceva ii bulverseaza pe vizitatori si anume o statuie care nu ar trebui in mod normal sa apara.

http://ziaruldela5.files.wordpress.com/2010/10/kosmonoid.jpg?resize=457%2C416

Scuzele oficiale sint acestea:


„În 1992, Jerónimo Garcia – şeful echipei însărcinate cu restaurarea faţadei principale a Catedralei din Salamanca – a hotărât să respecte tradiţia înaintaşilor săi şi a ales drept simbol modern silueta unui cosmonaut, pe care a mascat-o foarte bine printre elementele dantelăriei originale.”[1]

Anumiti localnici au declarat ca “hombre de las estrellas” (“omul stelelor” cum numesc ei acest astronaut), a existat acolo de mult timp si nu din anul 1992. Alte voci sustin ca prin restaurarea facuta in 1992 de catre Jerónimo Garcia, s-a incercat ascunderea acestei structuri si a altor simboluri si de ce n-am crede, avand in vedere cat de frustrati sint indeosebi religiosii si istoricii oficiali cand vorbim de ceva ce le darama conceptiile ruginite.

SURSE


1. http://www.globe-trotter.ro/ziaruldela5/2010/10/02/astronautul-din-salamanca/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...