Facebook a angajat o organizație finanțată de George Soros să „verifice” ceea ce va fi permis utilizatorilor să vadă în fluxul lor de știri

by “Facebook a angajat o organizație finanțată de George Soros să „verifice” ceea ce va fi permis utilizatorilor să vadă în fluxul lor de știri, raportează BBC. Organizația numită “Full Fact” a fost confirmată pe 11 ianuarie ca fiind una dintre cele mai noi firme pe ştatul de plată a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook a angajat o organizație finanțată de George Soros să „verifice” ceea ce va fi permis utilizatorilor să vadă în fluxul lor de știri, raportează BBC.

Organizația numită “Full Fact” a fost confirmată pe 11 ianuarie ca fiind una dintre cele mai noi firme pe ştatul de plată a Facebook-ului. Potrivit BBC, organizaţia va revizui fluxul de ştiri care conţin “postări, imagini și clipuri video și le va evalua pe baza acurateței”.

Full Fact a explicat că utilizatorii pot semnala conținutul care crede că ar putea fi fals și echipa sa va evalua poveștile ca fiind adevărate, false sau un amestec de conținut precis și inexact.Organizaţia va verifica numai imaginile, videoclipurile și articolele prezentate ca rapoarte bazate pe fapte. Alt conținut, cum ar fi satira și opinia, vor fi scutite.

Dacă se constată că ceva este fals, va apărea mai puțin în fluxul de știri, dar nu va fi șters

Se va trece la “vindecarea cancerului cu povești false care se propagă despre procesele electorale înaintea alegerilor”, a spus organizația de caritate.

Dar acești verificatori de facto ar putea avea o agendă mult mai mare, în funcție de finanțare. Google și miliardarul liberal, George Soros, au donat bani în organizaţia Full Fact şi în 2018. De asemenea, este finanțată de Pierre Omidyar care susţine site-ul Never Trump de la The Bulwark, condus de Bill Kristol, infomează newsbusters.

Reamintim că Facebook a fost supus anchetelor după dezvăluirile din New York Times. În timp ce Full Fact obiectează în mod obișnuit cu privire la orice critică legată de politica partizană, a scris pe site-ul său: “În cele din urmă, audiența noastră trebuie să judece dacă reușim”.

Managerul Sarah Brown, a declarat: “Oamenii nu vor să vadă știri false pe Facebook și nici noi. Suntem încântați să colaborăm cu o organizație respectată în abordarea acestor probleme”, titrează bbc.

Directorul executiv Mark Zuckerberg a apărut în fața Congresului SUA din aprilie pentru a vorbi despre modul în care Facebook abordează rapoartele false, dar până în prezent nu a reușit să răspundă cererilor unei anchete parlamentare din Marea Britanie pentru a răspunde la întrebările sale față în față.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/facebook-soros-organizatie.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ungaria susține Polonia în lupta cu UE. Ungaria și Polonia s-au aliat împotriva globaliștilor
Președintele Comisiei Europene, acuzat că sfidează milioanele de victime ale comunismului. Juncker va dezveli statuia lui Karl Marx. Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
George Soros: "Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat"
Credeați că Uniunea Europeană este o entitate democratică? Martin Schultz spulberă acest mit: "Nu e în filosofia UE ca oamenii să-și decidă soarta"
În 1973, Comisia Trilaterală a fost creată la recomandarea Grupului Bilderberg, deoarece organizațiile deja înființate se dovediseră a fi prea lente în instituirea Guvernului Mondial
O lamentabilă decădere morală. Comitetul ONU pentru Drepturile Omului intenționează să „impună” legalizarea universală a avortului în numele dreptului la viață
Aleksandr Dughin, filosof și "ideolog al lui Putin", a venit în România pentru a-și lansa o carte și a vorbit despre propaganda sorosistă, globalizare, daci, prietenia cu Rusia și Noua Ordine Mondială
Au sinucis-o și pe Claire Séverac, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Curtea Regală a Dragonului - una dintre cele mai puternice organizații secrete de pe Pământ
Uniunea Europeană se prăbușește! La fel, Globalizarea și Noua Ordine Mondială!
În Elveția “au dispărut” dosarele despre activitatea armatei secrete a NATO! Operațiunea Gladio (1947-1983) – CIA, MI6 și NATO au comis atentate teroriste!
Conspiratia TTIP, BIT, CETA si NAFTA: Corporatiile din SUA-UE vor fi deasupra intereselor oamenilor ! Un adevarat paienjenis al Iluminatilor, prin care doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro