Facebook a inceput sa stearga paginile ateiste incalcand legea 489/2006 dar si articolul 30 din Constitutia Romaniei cu privire la libertatea de exprimare si libertatea religioasa sau non-religioasa! Facebook demonstreaza inca o data ca nu este o retea de "libera exprimare"! Urmeaza paginile cu continut conspirationist…

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Credeti ca ati scapat din Evul Mediu? Va inselati, bine ati venit in Evul Mediu al tehnologiei in care libertatea de exprimare si de opinie, chiar si critica religioasa se obstructioneaza, asa cum face si facebook. Facebook a mai sters grupuri de conspiratii in Romania, iar asta arata cat de gaunosi sint in realitate cei de la facebook.

https://i2.wp.com/fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/851563_293317947467769_1320502878_n.png?resize=463%2C521&ssl=1

Pentru a vedea imaginea la o rezolutie mare intrati aici -> https://fbcdn-dragon-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/851563_293317947467769_1320502878_n.png


Dovada ca Facebook este creatia Ocultei Mondiale, a CIA-ului si a Pentagonului – 6 milioane de utilizatori au avut datele personale expuse pentru toata lumea pe internet, incalcandu-li-se dreptul la confidentialitate!
Aveti grija ce date va lasati pe facebook!

Unele persoane au inceput sa se trezeasca si sa ajunga la o concluzie infioratoare cu privire la originea facebook, iar aceasta conduce catre CIA si Pentagon, care au dorit sa creeze cea mai mare baza de date din lume. Mark Zuckerberg, un student evreu a creat aceasta retea de socializare. Reteaua sa s-a extins incet, dar sigur, insa afacerea avea nevoie de bani, de sponsori.


Cea de-a doua capitalizare in afacerea facebook, de 12,7 milioane de dolari a venit din partea firmei Accel Partners. Directorul sau, James Breyer, a fost presedintele lui National Venture Capital Association si a facut parte din Consiliul Director al lui In-Q-Tel, o companie mixta creata de CIA in 1999, ca obiect principal de activitate “exploatarea datelor”. Apoi in conducerea Facebook s-a alaturat si Dr. Anita Jones, care a fost si ea, in bordul de conducere al In-Q-Tel, dar care a fost si Directorul de Cercetare si Tehnologie din cadrul Pentagonului (Ministerul Apararii SUA).

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/dovada-ca-facebook-este-creatia-ocultei-mondiale-a-cia-ului-si-a-pentagonului-6-milioane-de-utilizatori-au-avut-datele-personale-expuse-pentru-toata-lumea-pe-internet-incalcandu-li-se-dreptul-la-c.

In Romania exista cateva pagini de facebook (like page), pagini carora fanii le pot da like (apreciere) pentru a fi la curent cu postarile pe acele pagini. Vedem ca ele sint imediat cenzurate de Facebook si nu intelegem de ce. Exista doua reglementari care asigura libertatea de exprimare:

1. Articolul 30 din Constitutia Romaniei garanteaza in mod express libertatea de exprimare. Cine o incalca trebuie dat in judecata!

2. Legea 489/2006 garanteaza in mod clar, inca din 2006 cand a fost adoptata aceasta lege, ca trebuie sa li se respecte oamenilor religia, dar si dreptul de a nu avea religie, adica de a fi, fie agnostic (crezi in Dumnezeu, dar nu in religii), fie ateu nu te inchini si nu te increzi in niciun Dumnezeu si in nicio religie.

In continuare citez de pe site-ul de stiri adevarul.ro despre aceasta problema ce a aparut in aceste zile:

“Facebook a şters două pagini dedicate Lui Dumnezeu şi Lui Iisus Hristos şi un grup destinat ateilor şi agnosticilor. A fost suficient pentru ca lumea să strige „cenzură!“.

Utilizatorul rational_romanian a publicat pe Reddit despre cum reţeaua socială s-a apucat să şteargă anumite pagini şi grupuri, cum ar fi pagina Lui Dumnezeu şi a Lui Iisus Hristos şi grupul „Atei & Agnostici Români“. Prima pagină ar fi avut circa 55 de mii de aprecieri, cea cu Iisus Hristos avea aproape 35 de mii şi grupul AAR ar fi ajuns la 5.000 de membri. De asemenea, a fost şters şi grupul „Atei & Agnostici Botoşani“.

„Eu bănuiesc că e o acţiune a unor trolli sau a unor credincioşi ofensaţi de ele şi le raportează la Facebook. […] nu prea sunt multe de făcut, dacă Facebook nu ţi-a răspuns, dar poate că evaluează acum situaţia“ este unul dintre răspunsurile primite pe Reddit.

„Facebook are libertatea de a aplica ce politici vrea, atât timp cât nu încalcă legile locale“ a fost răspunsul altui utilizator. Pe scurt, cel mai probabil aceste pagini au fost raportate drept nepotrivite de către mai mulţi utilizatori de Facebook care n-au fost de acord cu ceea ce conţineau. Fie glumele ori imaginile au fost considerate insultătoare, fie le-au raportat pentru că, ei bine, pur şi simplu Dumnezeu şi Iisus Hristos nu au cont de Facebook.

În cazul raportării, mecanismul este destul de simplu: cu cât semnalează o problemă mai mulţi oameni, cu atât este mai importantă pentru Facebook, deoarece încearcă să ofere un mediu potrivit cât mai multor utilizatori, utilizatori care se traduc, în definitiv, în profit pentru reţea. Astfel, după ce un produs este raportat drept deranjant, trece prin mai multe etape înainte de a fi blocat (vezi graficul de mai jos). Ba chiar există şi funcţionalitatea social reporting, când le poţi cere prietenilor să atenţioneze reţeaua socială cu privire la pagină sau grup.

Religia încă este un subiect sensibil, chiar şi în mediul virtual.”[1]

SURSE

1. http://adevarul.ro/tech/retele-sociale/cruciada-facebook-ateilor-romania-doua-pagini-doua-grupuri-fost-sterse-reteaua-sociala-1_52e3c807c7b855ff56c99b52/index.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...