Facebook cenzurează informațiile

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce la finele anului 2015, Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, ii solicita fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, sa cenzureze postarile anti-imigranti, anti-multiculturalism, creand un urias scandal in „lumea libera si civilizata”, acum scandalul revine, dar de data asta in SUA, care se afla in toiul campaniei electorale.

Acum, Facebook este acuzat ca blocheaza stirile cu tenta conservatoar, dupa ce mai multi fosti angajati au dezvaluit asta. Mark Zuckerberg a anuntat ca se vor face verificari. Lucrurile erau deja evidente, nu de acum, ci de mult timp, chiar de la infiintarea, din 2004, doar acesta a fost unul dintre scopuri, doar nu va imaginati ca globalistii au creat Facebook pentru ca noi sa ne informam cu ajutorul sau!


Este atat de simplu de verificat faptul ca Facebook cenzureaza informatiile. Luam o pagina cu un numar urias de abonati, de ordinul sutelor de mii si vom vedea, mai ales daca pagina este una anti-sistem cu tenta conspirationista, ca la multe dintre postari sunt zeci, maxim sute de aprecieri, un numar foarte mic fata decat ar fi trebuit sa aiba, dovada ca fluxul de informatii este reglementat, acesta ajungand la putine persoane.

Mai mult decat atat, a se observa faptul ca Facebook cere diverse sume de bani celor care detin pagini de like (likepage-uri) cu scopul de a le promova fie postarea, fie pagina. Este o forma de manipulare a fluxului de informatii si de a-i face pe utilizatori sa plateasca pentru a fi siguri ca informatiile lor ajung la cat mai multa lume.


SURSE

  1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sci-tech/Lumea+digitala/Ancheta+interna+la+Facebook+dupa+acuzatii+de+cenzura+a+stirilor

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...