Facebook controlează informațiile postate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In ultima perioada, Facebook se afla intr-un proces de controlare a fluxului de informatii postate de catre utilizatori. Sub diverse pretexte (antisemitism, rasism, xenofobie, injuraturi, insulte etc.), Facebook a instituit o bariera de filtrare a informatiilor postate de catre paginile considerate ca “avand potential extremist” – paginile despre conspiratii.

Acestia nu le-au sters, caci altfel s-ar fi ales cu acuzatii de cenzura si ar fi fost comparati cu perioada regimurilor totalitare, dar au decis ca unele informatii sa aiba prioritate si altele nu. In Mai 2016, un urias scandal a izbucnit la Facebook, dupa ce reteaua de socializare cenzura stirile in favoarea candidatului Donald Trump in favoarea celor ce o sustin pe Hillary Clinton[1][2].


In iulie 2016, in plin scandal al e-mail-urilor publicate de catre hackerii, care au spart serverul Conventiei National Democratice, Facebook s-a implicat, de asemenea, in cenzurarea acelor informatii[3].

In septembrie 2016, Facebook a provocat, din nou, un urias scandal international, dupa ce a ales sa stearga o fotografie veche din timpul razboiului din Vietnam in care era prezentata o fetita arsa cu napalm. Fotografia a fost postata de catre premierul Norvegiei, Erna Solberg, iar acesta s-a plans imediat de cenzura a istoriei[4].


“Conform unui studiu al Pew Research Center din 2016, 44% dintre adultii din Statele Unite ale Americii citesc stirile de pe Facebook. Popularitatea Facebook inseamna ca algoritmii sai pot exercita o putere uriasa asupra opiniei publice.

Un raport din mai 2016 al Gizmodo care arata ca procedeul de evaluare a trendurilor din postarile de pe Facebook ar elimina in mod delibrat postarile referitoare la partidul conservativ a iscat o alta controversa. Inlocuirea editorilor responsabili cu stabilirea acestor trenduri cu un algoritm nu a adus rezultate mai bune, intrucat acesta a dus la promovarea unor stiri false.”[4]

Aceste abuzuri se intampla si acum, ele nu au incetat. Fluxul informatiilor postate pe Facebook nu ajung la toti abonatii, ci doar la o parte dintre acestia. Cea mai sigura varianta este aceea ca abonatii sa aleaga activarea notificarilor instante, iar imediat cum se posteaza, abonatii vor fi notificati, altfel fluxul informatiilor este limitat in propagare.

rp_illuminatifacebook.jpg

Mai exista si o alta metoda, cea in care postarile sunt platite pentru a avea un impact cat mai mare si se pare ca politica Facebook doreste ca noi sa platim daca dorim sa avem un impact mai mare al postarilor.

SURSE

  1. http://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/ancheta-interna-la-facebook-dupa-acuzatii-de-cenzura-a-stirilor-517615
  2. http://economie.hotnews.ro/stiri-it-21016361-facebook-anunta-schimbari-rubrica-trending-topics-dupa-fost-acuzata-cenzurat-mod-repetat-stiri-conservatoare.htm
  3. http://www.buciumul.ro/2016/07/31/facebook-a-blocat-din-greseala-scandalul-emailurilor-conventiei-democrate-din-sua/
  4. http://economie.hotnews.ro/stiri-it-21279942-cenzura-facebook-sters-postare-premierului-norvegiei-continea-faimoasa-poza-fetitei-arse-napalm-razboiul-din-vietnam.htm
  5. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA au aruncat "Mama tuturor bombelor" în Afganistan, prima dată în istorie
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Operațiunea "Steag Fals" de la 11 septembrie 2001 - cărămizile statului poliţienesc american, de la A la Z
Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvălui că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă, a devenit ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare
"Nu vrem să devenim o colonie americană!" Proteste în Chile și Peru împotriva Parteneriatului transpacific
Proiectul Blue Beam
Tehnici insidioase de manipulare: conștiința umană se poate modifica ușor
Putin: "UE și SUA au sprijinit lovitura de stat din Ucraina"
De ce tace Uniunea Europeană cu privire la abuzurile jandarmeriei franceze la adresa "vestelor galbene"? Pentru că "vestele galbene" sunt împotriva globaliștilor!
Cele zece planuri ale Iluminaților pentru o Nouă Ordine Mondială
Americanii, șocați să afle că Banca lor centrală este privată. "Sunt niște criminali"
Nu există nicio dovadă științifică care să demonstreze că restricțiile, măștile, distanțarea fizică și vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continuă, caci întreaga plandemie are la bază testele RT-PCR. Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR. Covid-19 este o fraudă globală! Singura cale este imunizarea colectivă naturală, dar globaliștii sunt împotriva acestei imunizări, deoarece Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Facebook devine Big Brother: Va sti astfel unde sunt utilizatorii si ce fac ! De la 1 ianuarie 2015, utilizatorii fie vor accepta noi Termeni si Conditii, fie vor parasi Facebook !

Se poate folosi tehnologia 5G pentru controlul minții?

O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”

David Rockefeller despre Noua Ordine Mondială: “Mă declar vinovat și sunt mândru de asta”

O investigație profesionistă, care a durat patru ani, cu privire la dispariția clădirii World Trade Center Building 7, condusă de o echipă internațională de ingineri civili, a concluzionat că povestea oficială a distrugerii clădirii 7 este în întregime falsă

Închide