Facebook, în cădere liberă la deschiderea Bursei din New York

by “Afectată puternic de rezultate și de previziuni dezamăgitoare, acțiunile rețelei sociale Facebook și-au continuat joi căderea liberă pe Bursa din New York, scrie AFP.  După ce au pierdut până la 19,6% imediat după începutul ședinței, acțiunile scădeau în jurul orei 13,40 GMT cu 18,16%, la 177,99 dolari, ceea ce […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Afectată puternic de rezultate și de previziuni dezamăgitoare, acțiunile rețelei sociale Facebook și-au continuat joi căderea liberă pe Bursa din New York, scrie AFP. 


După ce au pierdut până la 19,6% imediat după începutul ședinței, acțiunile scădeau în jurul orei 13,40 GMT cu 18,16%, la 177,99 dolari, ceea ce corespunde unei pierderi de 114 miliarde de dolari în capitalizare bursieră.”[1]


SURSE

  1. https://economie.hotnews.ro/stiri-burse-22587835-facebook-dere-liber-deschiderea-bursei-din-new-york.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rise Project, un ONG finanțat de George Soros
Submarinul-avion - o invenţie românească
Charlie Hebdo a publicat caricaturi cu prăbușirea avionului Tu-154. Replica Moscovei: "Sunt excremente pe hârtie!"
O femeie paralizata a pilotat un avion de lupta cu ajutorul mintii ! Totul a fost desfasurat in cadrul Programului de Protetica Revolutionara al Agentiei de Cercetare Avansata (DARPA) din cadrul Pentagonului !
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu
Ungaria: Guvernul anunţă un pachet de legi "Stop Soros"
Ungaria pregătește o lege împotriva ONG-urilor lui George Soros: "Guvernul de la Budapesta pregăteşte un proiect de lege care obligă ONG-urile ce acţionează în Ungaria să declare valoarea finanţărilor provenite din străinătate, sub ameninţarea că şi-ar putea pierde autorizaţia de a-şi desfăşura activităţile"
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Apa argintata - beneficiile uluitoare ale acestei ape purificate asupra organismului ! Construiti-va un dispozitiv simplu pentru a va genera simplu si rapid, apa argintanta !
Germania: Imigranții comit 1578 infracțiuni în fiecare zi, admite șeful poliției
Ghinion! Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului. Curtea de Apel Pitești i-a respins contestația!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro