Facebook și Google au făcut o înțelegere pentru cenzurarea internetului

by “Gata! Au ajuns la o înțelegere! Facebook ÎNCHIDE TOT! Împreună cu Google compania creată de Zuckerberg luptă împotriva dezinformării pe internet! Companiile din domeniul internetului Google și Facebook au aderat joi la proiectul ”Trust Project”, un consorțiu internațional de organizații media creat în scopul identificării surselor ”fiabile” de informare […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Gata! Au ajuns la o înțelegere! Facebook ÎNCHIDE TOT! Împreună cu Google compania creată de Zuckerberg luptă împotriva dezinformării pe internet!

Companiile din domeniul internetului Google și Facebook au aderat joi la proiectul ”Trust Project”, un consorțiu internațional de organizații media creat în scopul identificării surselor ”fiabile” de informare și pentru a lupta împotriva dezinformării de pe internet.


Inițiativa, în care sunt implicate 75 de organisme media, beneficiază, de asemenea, de sprijinul Microsoft și Twitter.

Proiectul constă în etichetarea informațiilor care îndeplinesc anumite criterii de etică și transparență.


”În lumea de astăzi, conectată numeric și social, este mai dificil ca niciodată de stabilit când anume avem de-a face cu o informație adevărată, cu publicitate sau chiar cu dezinformare”, a subliniat Sally Lehrman, de la Universitatea Santa Clara, responsabilă de proiect.

”Publicul, din ce în ce mai sceptic, vrea să știe care sunt competențele, instituțiile și etica din spatele unei informații”, a adăugat aceasta.

Fiecare platformă de internet va pune la punct ”indicatori de încredere” pentru a-și ajuta cititorii să evalueze informația provenită de la o sursă credibilă în care poate avea încredere”, a continuat Lehrman.

Companiile media implicate în acest proiect provin din țări diferite: Satele Unite (Washington Post, Mic, Independent Journal Review), Canada (Globe and Mail), Germania (agenția de presă DPA), Italia (La Repubblica, La Stampa) și Marea Britanie (grupul media Trinity Mirror).

Participanții s-au pus de acord asupra unor elemente fundamentale precum transparența mijloacelor de finanțare, prezentarea misiunii instituției de presă, furnizarea de date despre jurnaliștii care realizează un material și felul acestuia — editorial sau articol factual — precum și explicarea modului în care a fost realizat articolul.

”Consumatorii de informație au nevoie de o modalitate prin care să ne spună ce anume așteptăm de la ei, genul de informație pe care contăm și cum plătim”, a comentat Craig Newmark, fondatorul site-ului de mică publicitate Craigslist, unul dintre primii susținători financiari ai proiectului.

Marile companii din domeniul internetului, în special rețelele de socializare Facebook și Twitter, au fost, în ultimele luni, acuzate că au servit, fără voia lor, propagandei rusești în timpul campaniei electorale care a dus la victoria republicanului Donald Trump.

Pentru Alex Hardiman, responsabil cu promovarea în cadrul Facebook, ”Trust Project” este ”următoarea etapă în eforturile noastre permanente pentru îmbunătățirea înțelegerii publicului referitor la sursele și fiabilitatea informațiilor de pe platforma noastră”.”[1]

Globalistii nu inteleg ca, astazi, in Era Informatiei, adevarul nu mai poate fi cenzurat. Vor aparea si alte site-uri de socializare unde libertatea de exprimare va fi respectata. Reteaua de socializare ruseasca VK este un exemplu in acest sens. VK este un refugiu al celor persecutati de noii bolsevici.

Toata nebunia cu “lupta impotriva Fake News” a inceput dupa ce Donald Trump a devenit Presedinte al SUA. Globalistii au acuzat Rusia, in mod fals, fara a avea dovezi, ca “l-au ajutat pe Donald Trump sa devina Presedinte al SUA”. Astazi, puteti vedea in presa globalistilor numai stiri false despre asa-zisa “implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile din SUA”, fara a se prezenta dovezi. Deci, presa globalistilor promoveaza stiri false.

Instaurarea cenzurii pe Facebook ii va determina pe oameni sa caute adevarul. Cu alte cuvinte, oamenii vor incepe sa-si puna intrebari si vor cauta adevarul. Cu cat vrei sa instaurezi cenzura, cu atat oamenii vor cauta adevarul.

P.S. Cei care posteaza poze cu caini si pisici pe Facebook nu vor fi cenzurati.

SURSE

  1. http://a1.ro/lifestyle/gadget/gata-au-ajuns-la-o-intelegere-facebook-inchide-tot-impreuna-cu-google-compania-creata-de-zuckerberg-lupta-impotriva-dezinformarii-pe-internet-id707922.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Corectitudinea Politică - Poliția Gândirii - Originile corectitudinii politice
Libertatea de exprimare, oprimată în Franța din cauza migranților? Un primar a fost trimis în fața justiției după ce a spus că „populația albă creștină este înlocuită de cea musulmană”
George Orwell, „1984”: În 2017, Canada instaurează „poliţia vorbirii”
Un bărbat a fost condamnat pentru că a dat "like" unui articol defăimător pe Facebook, o premieră în Elveția
Un poiect de lege prevede amenzi şi închisoare pentru difuzarea de ştiri false în mediul online, în Italia
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Libertatea cuvântului cenzurată pe Facebook
Google şi fundaţii finanţate de Soros controlează rezultatele căutărilor online
Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook
O româncă se luptă pentru democrație și pentru libertatea de exprimare în UK
Globaliștii l-au cenzurat pe Alex Jones! Presa globalistă americană fake news a cerut în repetate rânduri cenzurarea lui Alex Jones și a site-ului InfoWars.com!
Twitter i-a enervat pe globaliști, după ce a refuzat să-l cenzureze pe Alex Jones și site-ul InfoWars.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro