Facebook va poate baga in puscarie ! DNA, Parchetul General si SRI au acces neconstitutional la toate datele voastre ! Asta e legea "Big Brother" !

by Autoritatile francmasonice ale statului se tem al dracului de mult de site-urile de socializare. Unul dintre motive este ca, intreg “statul lor de drept”, de drept francmasonic, incepe sa fie zguduit de neincrederea tot mai mare a oamenilor. Cu alte cuvinte, Facebook, a devenit periculos pentru ca, poti discuta […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Autoritatile francmasonice ale statului se tem al dracului de mult de site-urile de socializare. Unul dintre motive este ca, intreg “statul lor de drept”, de drept francmasonic, incepe sa fie zguduit de neincrederea tot mai mare a oamenilor. Cu alte cuvinte, Facebook, a devenit periculos pentru ca, poti discuta lucruri, ce nu vor aparea niciodata la TV, adica in mass-media.

facebook inchisoare

Am explicat intr-un articol anterior, despre faptul ca Generatia Facebook, isi face loc printre mincinosii din mass-media si coruptii din politica si servicii, adica tocmai cei care compun “statul de drept”.


Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/generatia-facebook-isi-face-loc-printre-presa-mincinoasa-si-politicienii-corupti-din-romania.

Aveti grija de postati pe Facebook ! Aveti grija ce ganditi!


Ca tot au trecut 25 de ani de la “Revolutie” (Lovitura de Stat), acum suntem in “democratie”, asa cum a fost ea bagat pe gat oamenilor, de catre tartorii principali SUA/UE. Ei bine, ne intoarcem la vorbele lui George Orwel din 1984, care ne vorbea despre “Big Brother”. Lumea atunci, radea de el, facandu-l “nebun”, dar iata ca am ajuns aici. El doar stia niste mecanisme de control si supraveghere totala a oamenilor.

I-am-in-jail-because-i-did-like-in-acebook

Totul a inceput in iarna lui 2012, cand Munteanu Mircea, fost director de cabinet al prefectului din Targu Mures, a postat o lozinca  afişată în Germania nazistă în timpul protestelor împotriva guvernului Boc. „Arbeit macht frei” (Munca te eliberează – n.r.) a fost mesajul pentru care Mircea Munteanu Nicolae a fost sancţionat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu amendă contravenţională de 1.000 de lei, după ce reprezentanţii acestei instituţii s-a autoseziat în acest caz.

Desigur ca aici, amenda, si-a meritat-o din plin, caci a fost o nesimtire crasa, afirmatia pe care a facut-o la adresa protestatarilor, care stateau in frig si-si strigau nemultumirile, dar ce te faci cand ai o astfel de decizie, pe care orice judecator o poate folosi cat se poate de rau. Este ca in “democratia” SUA: “ai dreptul sa nu spui nimic. Tot ce spui va fi folosit impotriva ta!” Deci are “dreptul” !

Desigur ca Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, comunista Livia Stanciu, a stiut de la bun inceput ce decizie se ia, pentru ca oricine ii studiaza caracterul si profilul comportamental, observa ca este de o atitudine profund aroganta, asa cum sunt majoritatea magistratilor din Romania.

Citez un articol publicat in Libertatea, care ar trebui sa fie un semnal mare de alarma:

“Procurorii DNA şi cei din Parchetul General au, de ceva vreme, un ajutor de nădejde în depistarea corupţilor. Surprinzător sau nu, sprijinul vine de la Facebook, reţeaua de socializare atât de populară şi la noi în ţară.

Nu a fost lună în anul acesta în care procurorii anticorupţie şi poliţiştii să nu descindă în casele bogătaşilor României ce şi-au făcut mai mult sau mai puţin legal averile. Pe lângă interceptări şi sute de ore de filaj, în care ofiţeri sub acoperire au fost practic “umbrele” celor pe care- i urmăreau, anchetatorii au solicitat date şi de la Facebook. Asta pentru că mulţi dintre cei vizaţi pentru fapte de corupţie şi-au făcut pagini personale pe reţeaua de socializare şi nu de puţine ori anunţau unde sunt, cu cine se întâlnesc, ce program îşi fac. Practic, orice pas al unui utilizator activ al Facebook poate fi uşor de monitorizat de administratorii reţelei. Anchetatorii s-au prins imediat că există o nouă şi foarte exactă sursă de informaţii despre oricine foloseşte reţeaua.

Reţeaua care ştie tot ce faci

Astfel, dosarele instrumentate la nivelul DNA şi al Parchetului General au fost completate cu informaţii despre ce au făcut infractorii într-o anumită perioadă de timp. “Cei de la Facebook ne-au dat CD-uri cu înregistrarea a tot ceea ce a făcut persoana respectivă. De la ce poze a postat, când a făcut acest lucru, cu cine a vorbit şi ce anume, unde s-a aflat într-o anume zi şi la ce oră, date de localizare cu longitudine şi latitudine etc. Aceste indicii au fost puse cap la cap şi astfel s-a putut ajunge la cei care au comis infracţiuni”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea. Reprezentanţii Facebook ne-au precizat că, la nivelul companiei, există un departament specializat şi un strateg pe probleme de securitate care se ocupă de solicitările venite de la instituţii şi guverne din întreaga lume.

Bineînţeles, şi autorităţile române au solicitat acestui departament date despre persoane aflate în anchetă. Între timp, senatorii au adoptat, ieri, legea care le permite serviciilor secrete să aibă acces la calculatoarele românilor. Decizia ar urma să intre în vigoare după promulgarea de către noul preşedinte, Klaus Iohannis.

A postat un mesaj înainte de reţinere

Cu doar câteva ore înainte să fie reţinut de procurorii anticorupţie, Cristinel Bîgiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, a postat pe Facebook un mesaj: “Aveţi ghetuţele pregătite? Moş Nicolae este pe drum. Să ne aducă sănătate şi linişte, tuturor!”. La scurt timp după acesta, anchetatorii i-au bătut la uşă. A fost arestat preventiv, fiind acuzat de luare de mită.

Mihaela Rădulescu, obligată să-şi şteargă contul

Mihaela Rădulescu a fost obligată de magistraţii Tribunalului Bucureşti să-şi şteargă contul personal de Facebook. Decizia a fost luată de judecători pentru că vedeta TV a postat pe pagina reţelei de socializare mai multe mesaje defăimătoare la adresa lui Radu Budeanu, fostul soţ al Danei Budeanu, prietenă bună a Răduleascăi.”[1]

Cazul cel mai revoltator este al Mihaelei Radulescu. Desigur, oricine ar fi fost porcait in locul acelui om, vinovat sau nu, putea s-o dea in judecata, iar deciziile judecatorilor “experti” in Drept Civil, n-ar trebui sa aiba vreo imixtiune in site-ul de socializare propriu-zis. Pai ce s-a intamplat acolo, daca stirea e adevarata si tind s-o iau ca adevarata, atunci e un inceput de abuzuri din partea magistratilor la adresa Generatiei Facebook.

Si ca sa fie totul in stil neocomunist, Senatul, a adoptat un proiect de lege care permite SRI-ului sa aiba acces asupra computerelor romanilor, iar presa din Romania, abjecta cum am mai demonstrat-o ca este, n-a pus in dezbatere publica acest atac direct, din partea “statului de drept” impotriva intimitatii romanilor.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/senatul-a-decis-ca-sri-poate-verifica-orice-computer-fara-mandat-desi-e-neconstitutional.

P.S. E timpul sa ne facem vocea auzita in strada !

SURSE

1. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/facebook-te-baga-la-puscarie-518831.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Minciuna pestei porcine africane - o minciună pentru sabotarea economiei românești
Masacrul de la Pătroaia, județul Dâmbovița (4 iulie 1944) – cum au atacat aviatorii americani un tren civil
Big Brother în România: Peste 6 milioane de români au fost ascultați abuziv de către SRI, în perioada 2005-2016, la cererea globaliștilor SUA-UE-Soros
Renaşterea României: Trezirea urgentă a fiinţei noastre către o stare profundă de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc
Transilvania retrocedată nelegal
Închisorile secrete ale CIA: CEDO condamnă Lituania și România! În 2002, Președintele României, Ion Iliescu, a aprobat un centru al CIA în România!
Blogul unui liberal de stânga scrie despre „Campania SRI împotriva Bisericii Ortodoxe: Este profesionist condusă și are un obiectiv clar: eșecul Referendumului. Este vorba despre înăbușirea unei reacții identitare naționaliste”
Monica Macovei fotografiată împreună George Soros
Rețeaua lui Soros introdusă direct în clădirea Guvernului României
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Bustul şi numele liceului "Mircea Vulcănescu" au fost salvate de furia "Elie Wiesel"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro