Facebook va taxa orice utilizator cu 2,99 dolari pe luna incepand din noiembrie ! Evreul Zuckerberg spunea ca va fi gratuit pentru totdeauna, dar ne-a mintit !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru mine n-a fost un soc, cand am vazut stirea, desi fondatorul facebook, evreul Zuckerberg si ceilalti membri, se laudau ca „este gratuit si asa va fi intotdeauna”, mesaj pe care il vedeti inainte de a va inregistra pe facebook.

facebook cu plata

Citez de pe site-ul onlinereport.ro:


„Facebook nu va mai fi o rețea gratuită. Mark Zuckerberg a anunțat la conferința de presă din Manlo Park, California, că imensa companie nu poate ține pasul cu costurile pe care le presupune întreținerea rețelei, iar costurile lunare de plată pentru utilizatori sunt inevitabile.

Zuckerberg a explicat că Facebook crește cu mii și sute de mii de membri zilnic, iar sistemul de publicitate al rețelei nu este suficient pentru a acoperi toate costurile de care are nevoie gigantul Social Media pentru a funcționa. El a spus de asemenea că dacă Facebook va rămâne un serviciu gratuit, va intra în faliment.

‘După o gândire lungă și grea, ne-am dat seama că suntem forțați să adăugăm această taxă lunară. Dacă nu facem ceva ca să acoperim costurile care cresc continuu, Facebook își va închide activitățile în viitorul apropiat’, a declarat Mark Zuckerberg.

Facebook are în acest moment 1.317 miliarde utilizatori și dacă doar 75% dintre aceștia ar plăti 2,99 dolari pe lună, profitul anual al companiei ar ajunge la 3 miliarde de dolari.”[1]

Pentru mine nu va fi o problema, sa-mi administrez cele trei pagini de facebook, dar vor exista persoane carora nu le va conveni asta si vor renunta la facebook, tocmai cand facebook se afla in gloria sa, o sa vedeti cum va incepe sa cada.

P.S. Daca se va intampla asta sau nu, sau daca e vreo gluma, vom vedea !


SURSE

1. http://onlinereport.ro/facebook-ne-va-taxa-cu-299-dolari/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...