Falimentul propagandei Soros

by “Hidra globalistă nu se predă, ba începe să dea lovituri statului de drept nu numai la noi, în jalnica colonie “Soros”, dar și în SUA, unde gen. (r) Michael Flynn, consilierul de securitate națională al Președintelui Statelor Unite, un om esențial în angrenajul Casei Albe, a demisionat, probabil în […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Hidra globalistă nu se predă, ba începe să dea lovituri statului de drept nu numai la noi, în jalnica colonie “Soros”, dar și în SUA, unde gen. (r) Michael Flynn, consilierul de securitate națională al Președintelui Statelor Unite, un om esențial în angrenajul Casei Albe, a demisionat, probabil în urma unui șantaj.

Și în Statele Unite contestarea celui care a câștigat democratic puterea este neslăbită de anul trecut nu numai în stradă, dar și în presă, unde se cere uciderea sa (la CNN).


La noi, cârtitele sorosiste au fost activate și în PSD, sunt conservate în toate partidele (nu discutăm de partidul făcut de servicii și ONG-urile Soros, USR) și observ cum au fost activate ca la comandă nu numai în presa propagandistică controlată de servicii prin acoperiți, dar lovesc chiar din interiorul politicii.

Ce se întâmplă sub Trump este un masacru. Dacă nu-l vor împușca până la urmă, va fi sabotat de oligarhia corporatocrată continuu prin trădătorii pe care-i are în tot sistemul, de la administrație/aparatul de stat, până la instituțiile de forță, inclusiv servicii și armată. Pentru că nu îmi imaginez ca superiorii soldaților puși să meargă în pantofi roșii cu toc prin oraș sau cei care au decis că armata trebuie să suporte operațiile de schimbare de sex, vor deveni brusc “normali”.


Nici măcar în diplomație, infestată de administrația Obama cu revoluționari LGBT și globaliști (antinaționali), nu cred că va fi mai ușor și că nu vor sabota indicațiile Departamentului de Stat.

Același lucru se întâmplă cu birocrația înaltă din UE, formatată de bănci și corporații. Exemplu: “Trump a tăiat fondurile federale pentru ONG-urile pro avort. Europa anunță: Vom plăti noi! Șase țări europene vor să strângă 600 de milioane de dolari pentru a le finanța” anunță ActiveNews.

Apropos de corporații, dacă zilele trecute am auzit de doi tineri care au fost dați afară pentru că au comentat negativ mitingul coregrafic din Piața Victoriei, astăzi am aflat că în fiecare zi de lucru, în unele corporații, li s-a dat drumul cu câteva ore mai devreme, ca să fie prezenți alături de șefii lor la mitingul politic împotriva “Ciumei Roșii”.

Dar poporul nu e tâmpit. Un ultim sondaj realizat de ISSPOL în perioada 7-11 februarie și făcut public pe Hotnews, PSD sare de 50%, deși este prezentat că atingând “doar” 31% PSD. Restul sondajului arată așa:
17% PNL
7% USR
2% ALDE
1% PMP
1% alt partid

Un calcul de aritmetică simplă arată că nu se ajunge la 100%, ci la 60%. Însă la o ponderare la 100%, așa cum se procedează în orice sondaj de opinie, PSD ar fi fost cotat cu 53%.
Încă un fakenews demontat de sociologi.

Iar rezultatul nu mă miră deloc: am fost surprins zilele trecute ca să aflu de la oameni care nu au votat în viața lor cu PSD-ul că, în cazul unor anticipate, vor vota profilactic cu “ciuma roșie”, contra Binomului și a propagandei globaliste.

Ceea ce arată falimentul propagandei Soros în România, dar și teama mea că se vor folosi de metode mult mai agresive pentru conservarea Puterii.

PS Faptul că CNA-ul amendează România TV (repetat), B1 TV și Realitatea TV pentru o serie de emisiuni în care principalul subiect de discuție a fost implicarea miliardarului George Soros în spațiul politic din România, arată faptul că mediul politic (decidenții CNA sunt trimiși acolo de partide) este infestat la maximum de pornografia corporatocrată. Este incredibil, când mari rețele sau producători independenți fac reportaje și documentare pe tema influențelor Soros în viața politică a lumii, ca slugile de la CNA să dea amenzi enorme prin care își arată dragostea față de Tătuc, îngrădind astfel libertatea de exprimare.

Pe cine mai reprezintă acești impostori?”[1]

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Falimentul-propagandei-Soros-141024
  2. Foto: Facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Dosar: Atentatele din 11 septembrie 2001 – un pas către instaurarea noii ordini mondiale
Procurori: "Adrian Sârbu a cerut Armatei 20 kilograme de trotil pentru a realiza un automobil capcană și a-i arunca în aer pe protestatarii din Piața Universității." Cum a reacționat Victor Atanasie Stănculescu
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Peşterile din Norvegia - locul unde se antrenează forţe de elită americane
Scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocat al lui Donald Trump, i-a enervat pe membrii Statului Paralel din România, după ce a criticat protocoalele ilegale ale SRI-ului! Dar de ce insistă Politico să promoveze ideea (preluată cu mare viteză de Digi24, Realitatea, g4media, Capital sau ProTv) că scrisoarea lui Giuliani nu conține un mesaj real ci unul plătit? Pentru că cei de la Politico sunt anti-Trump, pro-Democrați, pro-grobalizare, anti-naționaliști și mega pro-rezist!
Militari specializaţi în operaţiuni psihologice au lucrat în CNN
O organizație pentru drepturile animalelor susține că laptele este un „simbol al supremației albilor”
The Guardian: Lojile masonice secrete ale parlamentarilor și jurnaliștilor britanici
Ahmed Jaber: "Primavara Arabă a fost, de fapt, Primăvara Occidentală"
Oameni care au distrus America (și lumea)
Masa Rotunda - organizatia Iluminatilor care are ca scop instaurarea unui Guvern Mondial !
Premierul unui land din Germania refuză să salute soldații americani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro