Familia Rockefeller și controlul petrolului

Distribuie!

Controlul petrolului

Averea Rockfellerilor este fondată pe petrol, cu ajutorul companiilor precum Exxon Mobil, Chevron/Texaco şi altele. Consilierul politic al Rockefellerilor din 1954 încoace, Henry Kissinger, a fost implicat în toate proiectele majore ale Rockfellerilor. Kissinger a manipulat în secret diplomaţia Orientului Mijlociu în 1973 cu scopul de a declanşa embargoul petrolier arab pentru OPEC.


Şocul petrolier din 1973-1974 a fost orchestrat de o organizaţie secretă pe care a creat-o David Rockefeller în anii ’50, numită grupul Bilderberg (prima întâlnire a grupului a avut loc la hotel Bilderberg în Olanda, în 1954).

În mai 1973, David Rockefeller şi şefii celor mai mari companii petroliere americane şi britanice s-au întâlnit la Saltsjoebaden, în Suedia, în timpul reuniunii anuale Bilderberg, cu scopul de a planifica şocul petrolier. „Șeicii lași din domeniul petrolier arab” au fost învinovățiți de apariția sa. Șocul a salvat slăbirea dolarului şi a redat puterea băncilor de pe Wall Street, inclusiv celei a Rockfellerilor, Chase Manhattan Bank, printre băncile cele mai puternice din lume.


William Engdahl deține protocolul „confidenţial” al acestei reuniuni speciale unde este descrisă strategia creşterii preţului petrolului cu şase luni înainte de războiul arabo-israelianDetaliile sunt descrie în cartea lui Luciano Garibaldi Un siècle de guerre (Un secol de război).

În anii ’70, Kissinger a rezumat strategia mondială a lui Rockefeller astfel: „Cine controlează petrolul, controlează naţiuni întregi; cine controlează hrana, controlează oamenii, cine controlează banii, controlează lumea.„[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=12513
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...