Fantomele de la Trianon – o călătorie în timp

Distribuie!

„Civilizaţia occidentală cunoaşte şi defineşte timpul ca durată, ca un proces, care este privit ca fiind obiectiv şi care poate fi calculat. Această viziune este poate fi comparată cu privitul în fugă pe cadranul ceasului. Totuşi, anumite scrieri secrete ale ştiinţei yoga, cum ar fi Tantraloka, spun, şi de altfel practica YOGA o demonstrează, că timpul este o formă de energie.

Mulţi cercetători de renume confirmă în zilele noastre acest adevăr. Astrofizicianul rus Kozyrev a propus chiar o teorie revoluţionară. „Timpul – spune el – este o formă subtilă şi misterioasă de energie. Energia subtilă a timpului nu se propagă precum undele luminoase, ci se manifestă şi se propagă instantaneu“.


Practicanţii care se angrenează în meditaţii intense au deseori senzaţia că trăirile lor sunt instantanee şi apar pe fundalul unui sunet subtil. Intim uniţi cu acesta, ei sunt purtaţi uneori în diverse călătorii temporale subtile. Sunetul intens şi dens învăluie în acel moment întreaga fiinţă, amplificând intuirea unora dintre tainele energiei timpului.

Deloc întâmplător, regăsim acel sunet puternic – sub forma unui bâzâit prelung – în descrierile multora dintre cei care au avut experienţa unor călătorii temporale. Faptele există, iar contestarea lor nu foloseşte la nimic. Chiar dacă ştiinţa nu are încă termenii obiectivi cu ajutorul cărora să poată descrie şi să analizeze asemenea fenomene, merită să ia în considerare acest gen de experienţe şi să le supună unei atente cercetări.


Uneori călătoriile în timp survin brusc; singurul avertisment este, în majoritatea cazurilor, doar o înfiorare a fiinţei şi o modificare a stării psihice şi mentale. De altfel, cele mai multe revelaţii, indiferent dacă sunt de natură spirituală sau ştiinţifică, survin brusc, fiind precedate de stări asemănătoare cu cele descrise mai sus.

Aceste senzaţii au vestit, de pildă, cea mai faimoasă dintre toate călătoriile în timp – cea care urma să devină cunoscută sub numele de „Fantomele de la Trianon” -, călătoria a două doamne erudite, Moberley şi Jourdain din Anglia, în primii ani ai secolului trecut.

Ele se plimbau în parcul palatului Versailles, lângă locul numit „micul Trianon”, când au avut un brusc şi foarte intens un sentiment de apăsare. S-a lăsat deodată o linişte mormântală. Un bărbat a trecut alergând pe lângă ele. Purta haine din secolul al XVIII-lea şi le-a vorbit într-o franceză arhaică.

Imediat după aceea, ele au văzut o femeie blondă purtând un costum din aceeaşi epocă. Cercetările ulterioare asupra vestimentaţiei, precum şi asupra modului în care arăta parcul respectiv, la demonstrat faptul că cele două femei au experimentat o proiecţie în timp.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/ultima-frontiera-calatoria-in-timp-este-un-salt-in-non-timp/

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...