FBI ar putea “sparge” curând, legal, orice computer din SUA și din lume

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Curtea Suprema de Justitie din SUA a aprobat noi norme, joi, 28 aprilie 2016, prin care sporeste puterile de spionaj si de hacking ale FBI. Cu alte cuvinte, FBI ar putea “sparge” curand, legal, orice computer din SUA si din lume.

Acum, ramane la latitudinea Congresului, care trebuie sa decida pana la 1 decembrie 2016, daca vor aproba regula de spionaj si hacking, daca o vor modifica sau daca o vor respinge. Daca va fi aprobata, orice judecator din SUA ar putea acorda mandate catre FBI, autorizandu-i astfel sa “sparga” computere ce sunt “suspectate” ca fiind utilizate in comiterea unor “infractiuni”. Desigur, FBI abia asteapta o astfel de lege, caci in forma cum este creata, prin ea se va savarsi cele mai mari abuzuri la adresa cetatenilor americani.


Combaterea anonimatului pe internet – pretext pentru FBI si Serviciile Secrete

In scrisoarea sa catre Congres, Curtea Suprema a aprobat urmatoarea modificare la articolul 41 din Regula Federala de Procedura Penala. Tintele acestei legi abuzive vor fi computerele cu locatii anonime, care utilizeaza browsere ce permit ascunderea IP-ului prin utilizarea unui alt IP fals (exemplu Browser-ul Tor).


Nici macar victimele unor programe rau intentionate nu vor mai avea “intimitate”, deoarece guvernul, potrivit acestei legi, va avea acces via FBI in computerele lor. Din toata dezbaterea juridica care are loc in SUA, in acest moment, autoritatile se simt deranjate si vor sa combata, asa cum ati vazut, anonimatul de pe internet.

Nimeni nu ar mai trebui, in opinia lor, sa fie anonim, ci cat mai expus, eventual sa-si puna si camere video in dormitor, dar si in alte colturi ale locuintei, altfel esti un potential “infractor” sau mai rau “terorist”.

Partea buna este ca nu toti cetatenii americani au incredere in autoritatile guvernamentale si mai mult decat atat, chiar diversi politicieni se declarata stupefiati de o astfel de lege si au decis sa lupte impotriva ei cu scopul de a apara viata privata a cetatenilor americani, care este garantata de Constitutie.

spying-scandal-usa-europe-prism-surveillance_society-domestic_espionage-scandal-nsa-gcan130l.jpg

Chiar si companiile producatoare de tehnologie ori programe au criticat vehement o astfel de lege argumentand ca, “acestia ameninta sa submineze drepturile de confidentialitate si securitate a utilizatorilor de internet”.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/341405-fbi-expanded-hacking-power-courts/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!
Un fost angajat Google dezvăluie cum sunt manipulați utilizatorii rețelelor sociale: Scopul suprem este să câștige pentru cât mai mult timp atenția utilizatorilor și să le provoace acestora cele mai revoltătoare reacții
Mișcarea #Rezist - o ideologie neomarxistă, progresistă, anarhistă, internaționalistă, globalistă, care susține Noua Ordine Mondială
Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal?
Războiul din Siria a fost planificat cu doi ani înainte de "Primăvara Arabă"
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Guvernul britanic doreste ca trollii sa fie bagati la puscarie incalcand Libertatea de Exprimare ! E inadmisibil pentru un troll sa fie bagat la puscarie !
Bill Gates s-a întâlnit cu președintele Trump pentru a opri ancheta privind siguranța vaccinurilor
Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
Donald Trump: "Saddam Hussein era foarte bun să ucidă teroriști"
Țările baltice renunță la statutul de agent de influență al SUA?
George Soros și alți miliardari globaliști de extremă stânga se unesc împotriva Președintelui SUA, Donald Trump
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro