Fenomele meteo extreme din România sunt naturale sau sunt produse artificial prin controlul geoclimatic (HAARP)?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In perioada 17-20 iunie 2016, Romania a fost lovita de o sumedenie de fenomene care au uimit autoritatile, dar si pe oamenii de stiinta, cu atat mai mult incat violenta manifestata este una similara zonelor din America de Nord, in niciun caz zonei noastre central-estice, unde, teoretic, se afla un climat temperat-continental.

O parte din oamenii de stiinta afirma ca, de fapt, „schimbarile climatice sunt cauza”. Stiti cu totii propaganda cu privire la „schimbarile climatice” si asa-zisa „incalzire globala” pe care celebrul mason, Al Gore, o tot promoveaza intensiv in lume prin intermediul „eminentelor cenusii”.


Motivul pentru care globalistii afirma accentuat ca de vina sunt „schimbarile climatice” este unul cat se poate de simplu: Ei acrediteaza ideea falsa conform careia noi, oamenii, suntem cei care poluam mediul, fiind prea multi pe aceasta Planeta (?!) si ca pentru a opri aceste asa-zise „schimbari climatice” trebuie sa fim de acord cu reducerea populatiei planetei, idee sustinuta de Thomas Malthus, Henry Kissinger, dar si de Clubul de la Roma, motiv pentru care a si fost creat.

Pretextele utilizati de acesti psihopati sunt multe: „lupta impotriva incalzirii globale”, „planul de dezvoltare durabila” s.a.m.d. Aceste idei nu mai sunt secrete, ci sunt expuse chiar public fiind scrijelite pe Pietrele Guidestone din Georgia unde se afla „Cele zece porunci ale Noii Ordini Mondiale”.


Alexander King, Bertrand Schneider, fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, in cartea lor „Prima revoluție globală”, publicata in 1991, la paginile 104-105, ei spun asa:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[1]

Fenomele meteo extreme din Romania sunt naturale sau sunt produse artificial prin controlul geoclimatic (HAARP) ?

Aceasta este intrebarea fundamentala, iar raspunsul se afla la mijloc, in sensul ca, sunt si naturale, dar si artificiale. Cand sunt naturale si cand sunt artificiale este greu de spus, dar putem intui, fiecare dintre noi avand argumente mai mult sau mai putin reale.

Controlul climei și războiul geoclimatic

„Oamenii şi-au dorit întotdeauna să poată controla vremea, să nu mai depindă de capriciile unor „zei” neîndurători. De la săgeţile trimise în nori până la rachetele moderne pentru spargerea norilor, mulţi au încercat să influenţeze clima.

În 1950, cercetătorul Wilhelm Reich (1897-1957) a dezvoltat un sistem de aparate ce permitea influenţarea vremii, producerea sau alungarea norilor de ploaie şi furtună. Cercetările sale se bazau pe o formă de energie denumită de el „orgon” care poate fi asimilată cu „chi-ul” chinezesc şi „PRANA” din terminologia sanscrită. Aparatele sale aveau rolul de a capta şi dirija fluxuri de energie orgonică pentru a produce efecte în diverse experimente, legate de însănătoşirea unor bolnavi, amplificarea energiei emisă de o substanţă radioactivă, controlul vremii etc.

Dispozitivul pentru controlul vremii consta din diverse tuburi cu diametre diferite dispuse concentric, ce aveau la un capăt cabluri ce făceau legătura cu un acumulator orgonic. Construcţia semăna cu o „baterie” de artilerie ce era îndreptată în sus, către cer. În funcţie de setările aparatului, acesta permitea formarea de nori aducători de ploaie sau împrăştierea lor. Există la ora actuală firme care folosesc acest tip de aparate, montate pe aripile unor avioane, pentru a produce sau îndepărta ploile.

Din proiectul de control al climei initiat de Wilhelm Reich au derivat apoi altele, cum ar fi experimentul Philadelphia, Montauk şi proiectul HAARP.

haarp2_dees

Proiectul HAARP

Un proiect important dezvoltat de guvernul SUA pentru controlul climei este HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) – Proiect de Cercetare a Rezonanţei Aurorale în Câmp de Înaltă Frecvenţă. Proiectul de cercetare aurorală se referă la studierea efectului pe care îl are o rază de energie din banda RF (radio frecvenţă) focalizată în straturile inferioare ale ionosferei, cu ajutorul unui sistem complex de antene.

Dr. Rosalie Bertell confirmă că „cercetătorii armatei americane lucrează la un aşa-numit «sistem climatic» conceput ca o armă potenţială. Metodele includ producerea de furtuni şi modificarea traseului vaporilor în atmosferă pentru a produce inundaţii sau secete cu ţintă exactă.”

Încă din anii ’70, fostul consilier al securităţii naţionale americane Zbigniew Brzezinski a prevăzut în cartea sa „Între două epoci” că „tehnologia va pune la dispoziţia conducătorilor celor mai multe dintre naţiuni tehnici de războaie secrete, dintre care numai un mic număr va putea fi cunoscut de opinia publică. Tehnicile de modificare a climei vor putea fi folosite pentru a produce perioade prelungite de secetă sau furtună.”

De altfel, cercetările realizate până în prezent au creat un arsenal de tehnici pentru un adevărat război geofizic (E. Străinu, 2000, 2003), tehnici care pot produce:
– dispersarea ceţii, a norilor şi modificarea regimului de precipitaţii;
– formarea ceţii şi a norilor;
– producerea grindinei;
– obţinerea unor materiale necesare modificării proprietăţilor electrice ale atmosferei;
– introducerea în atmosferă a câmpurilor electromagnetice;
– provocarea şi dirijarea furtunilor, tornadelor şi a uraganelor;
– producerea artificială a ploii şi zăpezii;
– controlul fulgerelor şi al maselor plasmatice atmosferice;
– modificări ale climei prin topirea calotei polare;
– deteriorarea stratului de ozon şi a ionosferei;
– modificări ale parametrilor fizici, chimici şi electrici ai mărilor şi oceanelor, controlul fenomenului „El Nino”;
– producerea valurilor mareice mari – tsunami;
– provocarea cutremurelor de pământ etc.

Marc Filterman, fost ofiţer francez, a descris câteva tipuri de arme neconvenţionale ce folosesc frecvenţele radio. El se referea la „războiul climatic”, indicând faptul că „SUA şi fosta URSS deţineau cunoştinţele tehnice necesare pentru a declanşa schimbări climatice bruşte (uragane, secete etc.) chiar de la începutul anilor ’80. Aceste tehnologii fac posibilă declanşarea de perturbări atmosferice folosind unde radar de frecvenţă foarte joasă (Extremely Low Frequency – ELF).”

Programul HAARP, desfăşurat în Gokoma, Alaska şi administrat de forţele aeriene şi maritime ale SUA, reprezintă o nouă generaţie de arme sofisticate, dezvoltate în cadrul „Iniţiativei Strategice de Apărare” a SUA. Proiectul a fost lansat de „Direcţia de Vehicule Spaţiale” aparţinând „Laboratorului de Cercetare a Forţelor Aeriene.” El constă în principal dintr-un sistem de antene puternice, capabile să controleze modificări locale ale ionosferei.

Cercetătorul Nicholas Beigich, implicat în campania anti-HAARP, descria acest proiect ca fiind „o tehnologie de fascicule de unde foarte puternice, care ridică zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi încălzirea acelor zone. Undele electromagnetice sunt reflectate apoi pe pământ şi penetrează absolut orice, cu viaţă sau fără viaţă”.

Dr. Rosalie Bertell afirmă că „HAARP este un încălzitor gigantic care poate cauza distrugeri în ionosferă, creând nu numai găuri dar şi incizii lungi în stratul protector care împiedică radiaţiile mortale să bombardeze planeta”.

Dezinformarea opiniei publice

HAARP a fost prezentat opiniei publice ca un program de cercetare ştiinţifică şi academică. Documentele militare americane sugerau că principalul obiectiv al HAARP era să exploateze ionosfera în scopuri de apărare. Fără să facă referiri clare la programul HAARP, un studiu al forţelor aeriene americane a subliniat utilizarea „modificărilor induse ale ionosferei ca o metodă de schimbare a modelelor climatice şi de distrugere a comunicaţiilor şi radarelor inamice.”

Prima companie care a furnizat armatei echipamentul HAARP a fost ARCO Power Technologies, subsidiară a ARCO Oil Company. ARCO dorea să găsească o utilizare pentru cele 30 000 de miliarde m3 de gaze naturale din nordul Alaska. Deoarece livrarea acestora către consumatorii civili s-a constatat că este nerentabilă, s-a hotărât utilizarea gazelor pentru alimentarea transmiţătoarelor. Sponsorul proiectului a fost Departamentul de Apărare al Forţelor Aeriene şi Maritime ale USA.

Scopul proiectului (nedeclarat public) a fost realizarea unui scut energetic planetar folosind ionosfera ca deflector de rază, pentru a transmite cantităţi mari de energie radiantă pe teritoriul ţărilor inamice, perturbându-le comunicaţiile, armamentul şi industria electronică. De asemenea, HAARP avea drept scop studierea posibilităţii de a realiza comunicaţii nedetectabile între submarine, explorări geofizice, controlul proprietăţilor undelor radio cât şi generarea de semnale fantomă pentru radarele inamice aflate oriunde pe glob.

Alte efecte ale proiectului HAARP:

– Declanşarea de haos meteorologic local la utilizarea puterilor mari, de 1,7 GW.
– Scăderea concentraţiei de ioni de calciu din ţesutul cerebral al oamenilor care au fost expuşi la iradieri mai mari de 0,8 mW/cm2 şi o frecvenţă de 147 MHz, la o modulare cu semnal variabil cuprins între 6 şi 20 Hz. S-a observat o stimulare a neuronilor pe frecvenţa modulatoare de 16 Hz.
– Posibilitatea de a alimenta prin inducţie electromagnetică un avion aflat la 30 km înălţime, timp de 10000 de ore, avion ce are doar o bobină de recepţie a puterii emise ce o transferă apoi blocului motor.
– Posibilitatea de a perturba grav sănătatea şi psihicul subiecţilor care sunt ţinta unui experiment. Amintim oboseală cronică, iritare, pierderea memoriei, cataractă, leucemie, defecte la naştere şi cancer, dar şi modificarea compoziţiei sanguine, a colesterolului, presiunii arteriale, pulsului şi chimiei cerebrale.
– Posibilitatea de a scurtcircuita întreaga încărcătură ionosferică (ionosfera fiind vazută aici ca armatura exterioară a unui condensator sferic planetar) cu suprafaţa terestră (care e vazută aici ca fiind armatura de polaritate opusă a aceluiaşi condensator sferic planetar).
– Posibilitatea de a perturba stratul de ozon. Dacă acesta e lovit pe o frecvenţă egală cu frecvenţa la care O3 se descompune în O2, atunci radiaţiile UV pot atinge suprafaţa Terrei distrugând toate formele de viaţă.

Conform dr. Rosalie Bertell, HAARP „este o parte a unui sistem integrat de arme care au consecinţe devastatoare asupra mediului. Este probabil ca proiectul să fie prezentat publicului ca un scut spaţial împotriva armelor din spaţiul extraterestru sau chiar ca un instrument pentru refacerea stratului de ozon !!!” HAARP poate contribui la schimbările climatice prin bombardarea intensivă a atmosferei cu raze de frecvenţă ridicată. Undele de frecvenţă joasă reflectate pot afecta creierul omului şi pot avea efecte asupra mişcărilor tectonice. HAARP are capacitatea de a modifica câmpul electromagnetic al Pământului.

Se pare că „zeii primejdioşi” au coborât pe Pământ şi ei se joacă cu lucruri pe care nu le pot controla. În inconştienţa lor, oamenii se joacă de-a Dumnezeu. Numai că Dumnezeu este doar iubire, Creatorul armoniei și frumuseții.”[2]

Armele supreme: HAARP și SURA

„Indiferent dacă ne place sau nu, trebuie să recunoaștem că, încă de la începuturile ei, istoria omenirii este, de fapt, un soi de ,,contabilitate” cronologică a unui șir nesfârșit de războaie. Războaie din ce în ce mai dure, purtate cu arme din ce în ce mai sofisticate și cu o putere distructivă din ce în ce mai devastatoare. De fapt, aproape că am putea considera că însăși evoluția omului este strâns împletită cu evoluția armelor sale. În vremuri imemoriale, bâta a fost mai eficientă decât bolovanul cu care primii hominizi își crăpau capetele între ei.

Catapulta

Catapulta

Toporul a fost mai eficient decât bâta, iar sulița, care punea o distanță sigură între atacator și cel atacat, era mai eficientă  decât toate celelalte la un loc. Apoi, inventarea arcului cu săgeți din ce în ce mai ucigătoare (eventual cu vârful otrăvit) au adus alte reguli ale războiului. Reguli noi care, și acelea au funcționat, cu diverse modificări, până la inventarea mașinilor de război. Modernizate de la un secol la altul și de la o civilizație la alta, ballista și catapulta au fost, pentru foarte multă vreme, armele cele mai eficiente. Și pe bună dreptate: ele au prăbușit în ruine, regate și imperii care, la un moment dat, păreau invulnerabile și eterne. Regulile războiului s-au schimbat iarăși, în mod dramatic, odată cu inventarea armelor de foc. Dar, chiar și acestea, oricât păreau de eficiente, reușeau să anihileze doar o cetate ori un oraș fortificat și produceau un număr relativ restrâns de victime.

Ballista

Ballista

Am putea spune că și acelea erau niște vremuri ,,patriarhale” care s-au încheiat odată cu apariția armelor nucleare. Arme cumplite a căror eficiență a fost verificată doar în două cazuri: Hiroșima și Nagasaki. Dar, deși efectul lor s-a dovedit a fi devastator, chiar și acestea acționează doar la nivel local. Iar efectele lor distructive s-ar putea extinde la nivel global numai în cazul unui conflict generalizat, în care beligeranții și-ar arunca în cap, reciproc, întregul arsenal nuclear mondial, așadar toate cele cîteva mii de bombe nucleare care mai există acum în lume.Hiroshima Ar fi un război devastator la sfârșitul căruia nu ar mai exista nici învingători și nici învinși iar planeta ar rămâne otrăvită și de nelocuit pentru o lungă perioadă de timp. Totuși, până acum arsenalul atomic pare să fi jucat doar un rol de intimidare, pe care doar niște demenți l-ar pune în practică, până la capăt. Însă, iată că, în zilele noastre, chiar și armele nucleare, cu tot cu imensul lor potențial distructiv, par a fi depășite. Marile puteri lucrează la arme terifiante, cu niște nume ciudate, al căror efect s-ar putea extinde la scară mondială, distrugând un echilibru planetar realizat în sute de mii și milioane de ani.

Arma meteorologică

Cândva, pe la sfârșitul anilor 70, pe vremea când încă mai eram ofițer de aviație, am auzit pentru prima dată, că atât americanii cât și sovieticii, lucrează la ceea ce părea a fi o ,,armă planetră” care ar fi avut capacitatea de a produce cutremure la comandă dar și de a provoca fenomene climaterice devastatoare. Totuși, în afară de acest zvon, nimeni nu părea să dețină alte informații privitoare la acest tip de arme. Dar, iată că în decembrie 1988, pe când se afla în plin război cu Azerbaidjan-ul, Armenia a fost devastată de un cutremur, nu deosebit de puternic (6,9 grade Richter) care, totuși, a provocat moartea a 55.000 de oameni și ruinat o bună parte a construcțiilor din această țară. Atunci s-a vorbit că seismul ar fi fost provocat artificial, dar nimeni nu a confirmat, dar nici nu a infirmat oficial această ipoteză. Ulterior, pe la mijlocul anilor 90, au început să circule, din ce în ce mai des, tot soiul de informații privitoare la arme, care pot acționa la nivel planetar. Și, culmea acele informații nu au apărut din lumea tehnico-științifică, ci din cea a serviciilor secrete. Este vorba despre o serie de rapoarte americane emise de Agenția Centrală de Informații (CIA) dar și de Serviciul Secret al Federației Ruse (FSB), rapoarte din care rezulta că ambele servicii secrete se acuzau reciproc de activarea și direcționarea către anumite zone din Europa, a sistemelor de control, producere și manipulare a fenomenelor meteo extreme.

Schema Haarp

Schema Haarp

De fapt, ambele tabere aveau dreptate iar aceste arme chiar că există. Varianta americană se numește ,,Programul de Cercetare Aurorală Activă de Înaltă Frecvență”, prescurtat HAARP. Iar cea rusească se numește SURA, funcționează de aproape trei decenii și se pare că este mai puternică decât cea americană.

Inventarul terorii 

De câțiva ani încoace, în diverse colțuri ale lumii au avut loc o serie de cutremure devastatoare despre care se afirmă că ar fi fost induse prin aceste arme cumplite.

12 mai 2008:– Cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter în China, provincia Sichuan. La o lună de la catastrofă, autorităţile estimau circa 28.000 morţi. Martorii oculari au declarat că au  observat lumini ciudate pe cer înainte cu câteva minute de începerea seismului.

12 ianuarie 2010: Cutremur cu  magnitudinea de 7,0 grade pe scara Richter  în Haiti, epicentrul în  apropiere de  capitala Port-au-Prince.  Numărul total  de  victime a fost apreciat la 230.000 morţi,  300.000 răniţi  și un million de oameni rămași fără adăpost. Hugo Chavez, Preşedintele de atunci al Venezuelei, a afirmat că a fost vorba despre un test al marinei americane, care scăpat de sub control . Idee confirmată și de politologul Claudia von Werlhof  de la Universitatea din  Innsbruck care a susţinut că seismul a fost provocat în mod  artificial.

11 martie 2011: Cutremur cu magnitudinea 9,0 grade pe scara  Richter  în Japonia, epicentrul în  regiunea Tohoku, cu ieșire la  Oceanul  Pacific. Seismul, considerat a fi cel mai puternic din istoria  Japoniei, a provocat un tsunami devastator, înalt de zece ani. Dezastrul a fost agravat de cumplita catastrofă de la Centrala nucleară din Fukushima. Atunci, pe forumurile de specialitate, a circulat o ipoteză stranie: Japonia nu a căzut victim a unei catastrofe naturale, ci a  fost vorba despre un atac executat exact în timpul unei  proceduri ciclice  de  „revizie” a reactorului de la Fukushima, când  multe  dintre protocoalele de protecție și securitate erau  dezactivate. În plus adepţii teoriilor conspiraţionmiste au afirmat că principalii suspecți ar fi SUA, Rusia  ori chiar China. Dar și că, indiferent cina ar fi stat s-ar fi aflat  în spatele acestui atac, arma folosită ar face parte din categoria HAARP.

Un câmp de antene

Indiferent dacă vorbim despre SURA ori HAARP, aceste arme teribile nu au nimic în comun cu înfățișarea fioroasă a rachetelor intercontinentale ori a avioanelor de ultimă generație capabile să lanseze chiar și bombe nucleare.haarp-sky De fapt, aceste arme super-sofisticate nici măcar nu se mișcă din locul în care sunt amplasate. Ele sunt doar o rețea compusă din sute, uneori mii de antene cuplate la emițătoare de joasă frecvență. După cum am spus, varianta SURA a rușilor este mai puternică decât HAARP-ul American. Conform specificațiilor tehnice ale armatei rusești, la SURA ,,Gama de frecvențe de instalare este de 4,5 la 9,3 MHz. Facilitatea de difuzare constă din trei emițătoarele de 250 kW şi o antenă dipol cu 144 de bare vibratoare incrucișate, cu dimensiuni de 300 m x 300 m. În intervalul de frecvență de funcționare (4,5 – 9,3 MHz), amplificarea este atinsă în jurul 260 MW(~ 24 dB), energie radiată efectivă (PER) a instalației este de 190 MW (~ 83 dBW).”  Într-o  descriere mult simplificată, putem spune că SURA, la fel ca și HAARP, sunt un soi de radiotelescoape care funcționează, însă, exact pe dos. 52e63fc7-33ec-42d9-ac92-2b3557e60dd4-harp-previewAșadar în loc să recepționeze radiații din spațiul cosmic, ele emit către ionosfera terestră cantități imense de energie radiantă. Concret, este vorba despre fascicule de unde radio  extrem de  puternice care încălzesc  porțiuni ale ionosferei pe care le împing în sus, departe de suprafața terestră. Apoi, de acolo acele fascicule de energie sunt   reflectate spre Pământ, unde sunt capabile să penetreze absolut orice, indiferent dacă este vorba despre materie vie ori materie minerală. Cu vreo câțiva ani în urmă,  meteorologul american Scott Stevens a acuzat Rusia că se află în spatele anumitor activități care ar putea afecta activitatea atmosferică. Concret, Stevens a susținut că specialiștii militari ruși au fost în spatele ,,furiei” uraganului Katrina care a devastat New Orleans.
Potrivit lui, Rusia a îmbunătățit în secret o serie de echipamente care pot provoca un impact negativ de condițiile meteo.4543-294223-0809foto3haarpsua5 Una dintre cele mai drastice urmări ale acțiunii acestui tip de noi arme, ar fi controlul vremii prin  modificarea tiparului vânturilor din atmosfera superioară. Mda… dar dacă este pe așa nouă de ce ni se tot vorbește despre ,,El Ninio” care devastează din ce în ce mai des, o bună parte a  planetei? Întrebăm pentru că, de obicei, meteorologii ne spun că atât El Ninio cât și perechea lui numită ,,La Ninia” și-ar avea originea exact în niște perturbarea gravă a vânturilor de mare înălțime?

Poligoanele terorii planetare

Combinând elemente și efecte ale radiațiilor de joasă frecvență în ionosferă și cele ale radiațiilor induse în magnetosferă, armele de tip SURA și HAARP, au capacitatea ca, pe lângă modificarea climei, să provoace și cutremure de pământ devastatoare. În acest moment  lume se cunosc doar trei amplasamente ale acestui gen de arme.Una din locațiile HAARP este în Alaska, la o distanță de 400 de km de la Anchorage, în baza militară Gakhona. HartaLumeAici există „o pădure” de antene de 25 m înălțime. Baza militară  este păzită de patrule înarmate a pușcașilor marini, iar spațiul aerian deasupra bazei este închis pentru toate tipurile de avioane civile şi militare. Cel de-al doi-lea amplasament american este în Norvegia (la Tromso). În schimb, SURA se află amplasată în orașul Vasilsursk- la 100 de km de Nizhniy Novgorod, în Rusia. Numeroşi  savanți precum și experți  în  tehnică militară și armament,  precum, dar și  deputați  ai Parlamentului European, se arată extrem de îngrijorați din cauza acestor arme cumplite. Gratan Healy, expert în energie și consilier al OSCE, a recunoscut că „războiul ge-oclimatic a devenit o realitate”. Dar și că SURA și HAARP au șanse mari să fie „arma  finală” care ar putea aduce sfârșitul civilizației umane. Iar Richard Williams,  de la Laboratorul Davis Sarnoff,  Princeton,  este  mult   mai  categoric: „HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global. imagesPe lângă experimente de modificări climaterice s-au realizat pene totale de  curent și suspendarea comunicațiilor fără ca  nimeni să fie tras la răspundere datorită secretizării totale a operațiunilor militare. Practic, prin  programul HAARP se experimentează manipularea vremii, dar și uriașe explozii în  scoarța  terestră, declanșatoare de  mișcări tectonice.”  Iar Dr. Daniel  Winter, fizician  din Waynesville, Carolina de  Nord, afirmă  că  „este  foarte  probabil ca  asocierea dintre emisiile  de înaltă  frecvență ale sistemului HAARP și frecvențele naturale extrem de joase ale Terrei, să declanșeze efecte secundare imprevizibile cum ar fi dereglarea echilibrului ecologic sau folosirea  sa ca terorism ecologic”. În acest sens, cercetătorul afirmă că „de la descoperirea tehnicii radiofonice direcționale se constată dispariția coniferelor și a foioaselor”.

Plânge Pământul?

De câțiva ani buni încoace, foarte mulți observatori din diverse zone ale lumii au raportat îngroziți că au fost martorii unor fenomene acustice, pe cât de misterioase, pe atâ de terifiante.
Unii dintre ei vorbesc despre niște sunete puternice emise parcă din niște trâmbițe uriașe care, aproape de la sine, le-au adus în minte  ,,Cavalerii Apocalipsei”, care ar anunța venirea Apocalipsei.

În alte cazuri, acele sunete, care uneori par a veni din cer, alte ori chiar de sub picioarele martorilor, seamănă cu niște vaiete prelungi, motiv pentru care unii au afirmat că Pământul însuși este cel care plânge. În plus, în diverse zone ale lumii, pe bolta cerească au apărut tot soiul de fenomene ciudate, de la nori cu forme nemaivăzute vreodată, până spirale luminoase, ori cercuri imense care par a fi niște portaluri deschise către alte lumi.

jpg_Tornade

Tot mai mulți cercetători afirmă, însă că departe de a fi niște manifestări divine ori de natură SF – căci unele dintre aceste stranii lumini de formă circulară, seamă cu niște imense OZN-uri- toate aceste fenomene acustice ori luminoase ar fi provocate de terifiantele arme HAARP ori SURA, ,,armele Zilei de apoi”.”[3]

SURSE

  1. Alexander King, Bertrand Schneider, fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, in cartea lor „Prima revoluție globală”, publicata in 1991, la paginile 104-105.
  2. http://greenly.ro/aer/controlul-climei-si-razboiul-geoclimatic
  3. http://romaniaeterna.ro/2016/03/24/armele-supreme-sura-si-haarp/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...