Fenomen bizar deasupra deşertului Arizona

Distribuie!

„Fenomen bizar deasupra deşertului Arizona. Un videoclip devine viral

Un video postat pe Facebook de Mauricio Morales din Phoenix, Arizona, a strâns peste 2.200.000 de vizualizări şi a stârnit o mare de comentarii. Nu, în film nu apare vreun actor celebru sau vreo divă pop, ci câteva obiecte zburătoare neidentificate.


Morales a observat/filmat obiectele zburătoare în timp ce conducea îndreptându-se spre Phoenix. Observând o lumină portocalie ce zbura în faţa lui, omul a tras pe dreapta, şi-a scos camera şi tripodul.

„Am tras imediat pe dreapta şi am fixat camera pe tripod. La Sud-Vest de mine, am observat şase lumini portocaliu-roşiatice plutind pe cer. Unele dintre lumini păleau pentru a străluci din nou, în timp ce altele doar pluteau uşor. Am făcut fotografii şi un video, iar după 15 minute obiectele au dispărut”, scrie autorul videoului.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/fenomen-bizar-deasupra-desertului-arizona-un-videoclip-devine-viral—259893

Video

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/fenomen-bizar-deasupra-desertului-arizona-un-videoclip-devine-viral—259893
  2. Foto: Mauricio Morales
  3. Video: Facebook/Mauricio Morales

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...