Fenomen misterios în Noua Zeelandă

Distribuie!

„O filmare din timpul cutremurului din 17.11.2016 a devenit virală pe internet, după ce mai mulți internauți au observat o lumină albastră și ciudată pe cer, la scurt timp după primul seism din cele două care au lovit Noua Zeelandă în acea zi.

Scena a fost filmată în orașul Wellington, în timp ce o femeie încerca să surprindă cum se mișcă pământul din cauza cutremurului. În imagini apare, pentru câteva secunde, o lumină intensă pe cer, de culoare albastră, apoi câteva secunde de lumina albă și verde.


Conform Metro, specialiștii spun că fenomenul a mai fost întâlnit și în alte cazuri, la alte cutremure la fel de puternice, însă oamenii de știință nu pot spune cu exactitate care este cauza sau ce reprezintă aceste lumini.”[1]

Video


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=16322
  2. Foto: yogaesoteric.net
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...