Fenomene paranormale la Brănești! „În anumite momente, pur și simplu, botul mașinii se ridică de parcă o forță nevăzută ar ridica de roțile din față și i-ar da drumul!”

Distribuie!

„Aflata la 20 de kilometri de Capitala, localitatea Branesti ascunde multe mistere.

Exista multi romani care sustin ca si tara noastra este bantuita de fenomene paranormale si imposibil de explicat stiintific! Una dintre zonele cu „probleme”, adica incarcata energetic, dar nu in sensul pozitiv, se afla pe raza localitatii Branesti, aflata la 20 de kilometri de Bucuresti. Aici se petrec foarte multe accidente rutiere grave, in conditiile in care drumul este drept si vizibilitatea buna.


Cristian Pompei, redactor sef la revista „Lumea Misterelor”, are o explicatie care confirma paranormalul: „În anumite momente, pur şi simplu, botul maşinii se ridică de parcă o forţă nevăzută ar ridica de roţile din faţă şi i-ar da drumul. Iar asta se întâmplă în mers”, spune Cristian Pompei, ziarist care scrie mereu despre asemenea fenomene ciudate.”[1]

SURSE


  1. https://www.stirilekanald.ro/fenomene-paranormale-la-branesti-in-anumite-momente-pur-si-simplu-botul-masinii-se-ridica-de-parca-o-forta-nevazuta-ar-ridica-de-rotile-din-fata-si-i-ar-da-drumul-16581761
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...