Fenomene paranormale: Podurile care au dispărut

Distribuie!

„Există multe şi celebre cazuri de dispariţii de persoane. Oameni care s-au trezit noaptea şi îmbrăcaţi în pijama s-au dus să bea apă şi nu s-au mai întors, oameni care au traversat peluza din spatele locuinţei spre casa vecinului şi nu au mai fost văzuţi niciodată, oameni care au plecat cu maşina pe autostradă şi n-au mai ajuns niciodată la destinaţie, şi multe alte enigme ale dispariţiei persoanelor.

Dacă în acest cazuri o minte extraordinar de sceptică ar putea spune că aceste persoane au fost victime ale unor criminali ce au reuşit ulterior să şteargă foarte bine urmele, nu la fel se poate justifica incredibila dispariţie a unor obiecte de dimensiuni care exclud orice posibilitate de a fi ascunse, cum ar fi de exemplu… un pod!


Podurile care au dispărut

În Gwynedd, Ţara Galilor, consiliul local a dispus construirea unui pod pietonal pentru trecerea peste râul Penrhos, pentru a uşura accesul locuitorilor dintr-o parte în alta a oraşului.


Realizarea podului a costat 1200 lire sterline, iar lucrările s-au finalizat la data de 11 mai 1986. Peste numai trei săptămâni, fără nici cel mai mic zgomot sau avertisment, podul a dispărut! Pur şi simplu, într-o dimineaţă, localnicii au sesizat că podul nu mai era! Nu s-a putut face dovada existenţei unei mâini criminale şi nici a unui act terorist premeditat.

Oficialităţile, uluite, au dispus construirea altui pod, care a fost consolidat suplimentar faţă de primul, prin nişte structuri metalice specifice acestor construcţii.

După un an, la sfârşitul lunii iulie 1988, şi acest pod considerat „infailibil” a dispărut. Absolut discret, fără nicio dovadă de intervenţie umană, într-o bună dimineaţă podul nu a mai fost găsit. Tot ce a mai rămas din el au fost uşoare urme de la fundaţii, pe malurile râului.

Incredibil a fost şi faptul că, în ciuda eforturilor poliţiei de a elucida acest fapt şocant, nu s-au descoperit urme consistente şi concrete ale dispariţiei pieselor de mare rezistenţă şi volum, din care au fost construite cele două poduri.

Deocamdată consiliul local din Gwynedd a hotărât să nu repete încercarea de a construi un nou pod…”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5529
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...